8 cm?!?!

Okej, glöm det 8 cm långa getingsticket - det har brett ut sig rejält!! Jag åkte minsann till Vårdcentralen för att vara på den säkra sidan. Väl där fick jag vänta i en halvtimme innan det kom en sjuksköterska och kallade in mig. Hon tittade på det illröda området med stora ögon. Sen baddade hon det med något kylande som var fantastiskt skönt! Det har börjat klia så jag fick en anti-histamin med en gång och ytterligare tabletter med mig hem. En anti-histamin att ta imorgon och 2 till att ha "ifall det skulle hända fler gånger"... Men det var inte värre än så, som tur var. Nu är rodnaden 13 cm i diameter stort!!!! Det har även börjat klia men det ska ju förhoppningsvis anti-histaminen hjälpa mot.

Imorse strålade ju solen så jag tog på mig en klänning och en luvjacka till det. När jag kommit halvvägs till Ystad så var det inte strålande solsken längre! :( När man är halvvägs till Ystad från Malmö så är man ungefär i Skurup där mina föräldrar bor så jag körde inom dem. Jag gick upp till Lisa och fick låna ett par byxor av henne och det var en jäkla tur: jag hade frusit ihjäl i bara min klänning!

Jag var även inom Emmas jobb och köpte blommor till balkongen. Jag har läst lite tidningar om balkonger och skrivit upp på en lapp vilka blommor som passar på en balkong. När jag visade Emma lappen så tittade hon snabbt på den och sa att de inte hade fått in de blommorna än...förutom pelargonier men de klarar inte av att stå ute nattetid än. Eftersom jag INTE kommer att ta in några blommor från balkongen för natten så var det bara till att ge upp pelargonierna. Men, som tur var, de hade andra blommor!

Ikväll är det dags för pastaklubben! En av tjejerna är höggravid och om inte jag har helt fel för mig så ska hon ha barn nu...någon gång...fast jag är väldigt övertygad om att jag hade hört något från henne eller hennes syster om hon hade fått barn redan! :)

Puss & Kram 

Kommentarer
Postat av: vemvet

Joho! Mina pelargoner lever och frodas ute. Och jag bor ju mycket längre norrut än du! Heja pelargonerna!

2011-04-29 @ 09:05:20
Postat av: Lisa

Oj då, hoppas att getingsticket har gått ner nu. Jag gjorde samma misstag idag, åkte till Malmö i kläning. Brr, men det blev faktiskt varmare på eftermiddagen som tur var!

2011-04-29 @ 17:41:00
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0