Funderingarna fortsätter...

...och då menar jag funderingarna på en pappa till min bebis. Det är dock inte så att jag sitter och funderar på hur jag ska ta upp det med killen i min närhet utan det är mest i generella drag...typ... Jag har ju kommit fram till att det mest finns fördelar med att skaffa barn på egen hand. Ta tex julafton; julen är min absoluta favorithögtid och julafton är ju helt uuuuunderbar! Jag älskar allt som har med julen att göra! Skulle jag skaffa barn med någon (tex en kompis) så hade jag bara fått fira jul med mitt barn VARANNAT ÅR!! Hemska tanke!! Men å andra sidan har jag även kommit på att alla de här fördelarna med att skaffa barn på egen hand är väldigt egoistiska...det är ju egoistiskt att skaffa barn över lag men jag tänker enbart på mig själv när jag sitter och funderar på om jag kanske hade kunnat skaffa barn med en kompis...mitt barn hade ju haft en pappa och en närvararande och kärleksfull pappa också för den delen. (Eftersom jag i mina funderingar naturligtvis skaffar barn med en man som VILL ha barn!) Ja, ja, detta lär jag fundera på ett tag till kan jag berätta innan jag släpper det. Jag fungerar så helt enkelt. ;)

Puss & Kram

Men vet ni vad?!

Som jag slappnar av! ;) Jag slappnar av så mycket att jag knappt läser andras bloggar heller...det var inte så jag tänkte göra men det har bara blivit så. Det är ganska skönt faktiskt... Jag har haft semester i 2 v nu och har ytterligare 2 v - lovely! Idag åker jag till Båstad med fina vänner för att festa lite...jag är tillbaka där jag var innan jag började med inseminationerna när det gäller festandet...så det är kanske dumt att insemineras i augusti...har jag börjat tänka. Ja, ja, det är inget jag behöver ta ställning till nu!

MEN det jag avbryter min bloggtystnad med är att jag igår fick reda på att jag har en kille i min närhet som vill skaffa barn! Han är singel...tja, lite i samma situation som jag; har varit singel ett tag och vill verkligen ha barn NU! Nu är det inte lika "lätt" för honom att skaffa barn själv som det är för mig så jag satt igår och funderade på om jag skulle prata med honom om att skaffa barn tillsammans. Fördelarna är ju att mitt barn då har en pappa med allt vad det innebär; ansvar, engagemang, hjälp, avlastning...KÄRLEK!! Fast mitt barn kommer att få så mycket kärlek ändå så det behövs inte en pappa för det. ;) Men i alla fall så kom jag också på att jag nu verkligen har insett fördelarna med att skaffa barn själv; jag kan bo var jag vill, jag uppfostrar mitt barn som JAG vill, jag behöver inte oroa mig för en ev partners konstiga värderingar här i livet...lite sånt... Fast jag satt verkligen igår och funderade på att ta ett snack med honom; det är en superkille som kommer att bli en fantastisk pappa den dagen han väl blir pappa! Jag tror dock inte att han kommer att bli pappa till mitt barn...

När jag ändå skriver; hur sjukt är det som händer i Norge?! Hur är det möjligt att EN person kan göra så mycket och så många illa?! Norge är nära men det blev helt plötsligt ännu närmre...

Ha en fortsatt härlig sommar!!

Puss & Kram


Gynbesök

Så har jag då varit hos min gynekolog igen och fått göra en ny vattenundersökning av mina äggledare. Inget nytt under solen; allt såg bra ut! :) Men det visste jag ju redan om. Jag berättade för honom att jag tänkte hoppa över denna månaden men att jag kontaktar honom igen när det är dags sen i augusti. Han berättade då att han har semester från och med nästa vecka i fyra veckor (precis som jag!). Men jag har räknat ut på ett ungefär att jag kommer att ha ägglossning i v 32, den veckan jag börjar jobba igen...nu har vi konferens onsdag och torsdag så just de dagarna funkar det INTE...så håll gärna en tumme eller två för att det blir ägglossning på fredagen! :)

Puss & Kram!

RSS 2.0