Men helt ärligt, Anna!

Idag körde jag inom ICA Maxi på vägen hem för att köpa yoghurt och tandkräm...med mig därifrån fick jag även två Trädgårdstidningar och ett 200 g Marabou Daimchoklad. Tidningarna var det mamma som inspirerade mig att köpa. Jag körde hem och lunchade idag när jag ändå var i de krokarna och då hade mamma köpt 2 trädgårdstidningar. Jag köpte 2 andra som det var artiklar om balkonger i. Det är ju nämligen dags att pimpa den nu snart! ;) Sen fick man köpa ett choklad för 10 kr så det gjorde jag. Tanken var att jag kunde äta några rutor eftersom jag ändå skulle iväg och springa på löpbandet...jag TRYCKTE i mig hela kakan!!!! Helt ärligt!?! Hur är det möjligt?! Jag kan i princip äta hur mycket godis och choklad som helst - där finns liksom inget stopp i mig när det gäller godsaker... Då är det ju en jäkla tur att jag inte har anlag för att bli tjock! Men timmen på löpbandet var olidligt! Först gick jag en kilometer i rask takt som uppvärmning och sen började jag jogga...efter 800 meter så hade jag en sådan fruktansvärd håll så jag trodde jag skulle smälla av! Men det lyckades jag andas bort så att säga...men det kom igen när jag hade sprungit ca 3 km och då var det betydligt värre att bli av med den. Den sista kilometern var FRUKTANSVÄRD!!!! Allt som allt så blev det att jag joggade 6 km och sen gick jag en km i raskt takt till och sen 2 min nedvarvning...det var den timmen! Men jag kommer ALDRIG att äta så mycket så nära inpå en träning fler gånger. När jag stretchade så mådde jag illa...nej, fy fasiken! Och med tanke på hur mycket kalorier det är i all den choklad som jag åt så behövs det betydligt mer än en timmes träning för att bli av med dem...inte för att jag räknar kalorier egentligen...

Jag har fortfarande mensvärk! Är inte det jättemärkligt?! Min mens är till och med nästan slut...jag kan inte komma ihåg att jag har haft mensvärk EFTER mensen förr...men å andra sidan åt jag p-piller i 16 år så det är kanske inte så konstigt att jag inte kommer ihåg det...:S

Nä, ett litet bad på detta så blir man kanske som en ny människa! ;)

Puss & Kram

Middag och mys

Ikväll träffade jag upp Stina och Malin för middag på restaurang Volym vid Möllan. Vi brukar hamna där, vi gillar stället helt enkelt! :) Det var inte så bra service denna gången dock, men vi hade jäkligt trevligt ändå. Sandra brukar också vara med men hon fick förhinder. :( Det var ett tag sen nu vi träffades sist och vi kom snabbt fram till att det får inte gå så här långt mellan gångerna. Det händer för mycket i våra liv! ;)

Men Sandra hann jag träffa på lunchen idag så jag har fått en uppdatering om henne och hennes liv ändå. Så även om hon inte var med på middagen så känner jag ändå att jag har "koll" på henne också. ;)

På lördag ska jag först på barnkalas till söta Alma som fyller 2 år och sen på kvällen ska jag till en tjejkompis och mysa med henne och hennes barn. Hon är gräsänka den lördagen så jag passade på att bjuda in mig själv. Ibland får man helt enkelt göra det...;)

Puss & Kram


Första blodprovet

Idag åkte jag till Capio Citykliniken i Lund för att ta blodprov. När jag kom dit så gick jag och anmälde mig i den "vanliga" luckan så att säga men det ska man visst inte göra när man ska till gynekologen och har remiss...men tjejen i luckan var trevlig och tog sig tid att visa var jag skulle gå. Det är alltså inte svårt och jag kommer att hitta dit nästa gång jag ska dit! ;) Men i alla fall så kom Susanne (tror jag att det stod på hennes namnbricka) precis då så jag kom in med en gång. Jag förklarade att jag hade pratat med Peter dagen innan och att han hade sagt att jag kunde komma in när jag ville under dagen. Medan hon satt och letade i sina papper så kom Peter minsann! Jag tror att han hörde min röst...jag är ju inte så tystlåten av mig...;) Så direkt när han kom in i rummet och sa hej så var jag tvungen att säga till honom; jag är så glad att du är min gynekolog! Du är så mysig, så positiv och så fantastisk. Jag vet att vi bara har träffats en gång innan men jag är jätteglad att du är min gynekolog! - Jag tror minsann att han blev lite rörd. Sen frågade jag vad det här blodpovet visar. Han förklarade ungefär så här; det visar hur hypofysen jobbar med att skicka ut signaler till kroppen...sen sa han några andra konstiga ord men det innebär att man får ett värde och är det värdet högt så är det många kliniker som inte utför inseminationer. Är det högre än 10 så är det INTE bra. Jag tycker att man kan säga att det är ett sätt att kolla om man är fertil eller inte men så lätt är det ju inte...enligt Peter i alla fall...Han får svaret imorgon och sen sätter han sig och "skriver ett brev", som han uttryckte det, till mig. Så innan veckan är slut så vet jag vad det testet visade. Sen ska jag dit igen den 18 april för ett nytt blodprov. Det provet visar om jag har ägglossning och något om äggblåsorna...men det tar jag mer reda på då! När jag och Susanne gick iväg till ett annat rum för att utföra blodprovet så stod han kvar i rummet och höll bägge tummarna medan han sa; nu håller vi tummarna! Alltså, man kan ju inte annat än att tycka om honom!!!

Det här med blodprov; jag gillar inte nålar och jag gillar definitivt inte att ha dem i mig! Örk! :( Men varje gång så sitter jag efteråt och tänker; men det var ju inte så farligt! Så jag stressar upp mig själv lite när jag ska göra blodprov. Nu gör jag inte det så ofta så jag hinner ju glömma mellan gångerna att det inte är så himla farligt. Denna gången kände jag knappt när hon stack mig i armvecket och jag kände definitivt inte när hon fyllde röret med blod!! Jag tycker det är värre när de drar åt det där snöret för att fylla venerna; det börjar liksom bulta i venerna och den känslan gillar jag inte alls! Men det sk snöret släpper de ju med en gång när nålen väl är på plats.

Idag har jag även hunnit med en liten runda på Friskis med Josefine. Vi tränade styrka i maskinerna...men när vi tränar tillsammans blir vi knappt svettiga - vi snackar och skrattar för mycket! ;) Vi ser det mest som en social grej; vi får lite tid tillsammans samtidigt som vi ändå får lite träning gjort.

Jag är ingen hejare på matlagning. Jag kan följa ett recept men att göra saker på egen hand är inte min grej! Idag när jag kom hem från träningen så skulle jag koka potatis. Jag vet inte hur det gick till men jag lyckades torrkoka dem!! Helt plötsligt satt jag här i min soffa och tyckte att det luktade bränt; jodå! Min stackars gryta var helt svart och det luktade väldigt mycket bränt i köket. :S Ja, ja, potatisen hann bli klar i alla fall! ;)

Puss & Kram

Jadå! :)

Min gynekolog har precis ringt! Jag har gått och väntat på det samtalet heeeela dagen! Jag visste inte alls när han skulle ringa, jag tänkte inte på att fråga vilka telefontider han hade. I alla fall så berättade jag om mina inseminationer och att de på StorkKliniken ville att jag skulle ta vissa prover. Så himla typiskt; jag hade ju naturligtvis den lappen i bilen! :( Men han förstod någorlunda vilka prover jag menade och det var inga problem! :) Eftersom det är blodprov så är det inte han utan en sköterska som gör dem och till det behövde jag inte boka tid. Jag kör dit imorgon någon gång mellan 8 och 17 och får det gjort och sen skickar de brev hem till mig på svaren. Sen dag 21, vilket innebär måndagen den 18 april, så kör jag dit igen och får ta ett nytt blodprov för att se om jag har ägglossning. Jag sa att jag tar tester och de visar att jag har ägglossning. Och då sa han att jag då antagligen hade det men att det ibland kan hoppa över så det är inte alltid man har ägglossning varje månad. Men det finns visst piller för det...eller något sånt...;) Jag hann även med att fråga om det här med p-piller; hur lång tid tar det för kroppen att "återhämta sig"? Men det sa han att det är väldigt olika. För vissa tar det ett år medan det för vissa bara tar några månader... Jag blev i alla fall så himla glad att han var så positiv - jag gillar min gynekolog! Han är supermysig och helt rätt männsika på rätt palats!

Ang insemination denna månaden så insåg jag igårkväll att det ev kan bli lite svårt...jag ska börja med ägglossningstesten en onsdag eller torsdag. På söndag samma vecka åker jag på mässa till Stockholm och kommer inte hem igen förrän på tisdagkväll. Det innebär att det kanske inte blir någon insemination i april. Hinner jag innan resan så gör jag det naturligtvis men hinner jag inte så tänker jag se det positivt; jag hinner spara lite pengar, jag hinner slappna av och fokusera på något annat och risken att Klara kommer på nyårsafton minskar rejält! ;)

Nu blir det till att träna! Lite styrka blir det idag. Josefine hann inte så det blir "me against the machines"! ;)

Puss & Kram

Filmtajm

Jag har precis sett en film; The Swith - Pappa på burk med Jennifer Aniston och Jason Bateman. Det handlar om en kvinna som bestämmer sig för att bli mamma genom insemination. Den var lite rolig faktiskt - väldigt amerikansk med lyckligt slut och allt men en härlig söndagsfilm. I alla fall så bestämmer sig Kassie (Jennifer Aniston) att själv leta upp en donator. Bateman spelar hennes bästa kompis vid namn Wally, som naturligtvis är hemligt förälskad i Kassie. Hon hittar en kille som ställer upp som donator och sen har hon fest! Vi snackar hippie-fest där donatorn går in på toaletten och "donerar" sperma medan det är en fest utanför dörren. Mycket sprit på den festen! Och då snackar vi inte handsprit! ;) Självklart så blir Kassie gravid på första försöket - så himla overkligt! ;) Med tanke på att jag går genom samma sak fast på en klinik så satt jag och analyserade allt som hände - antagligen på ett helt annat sätt än om jag inte höll på med insemination! Tex var Wally så himla negativt inställd och då satt jag och tänkte; så taskigt av honom! Tur att inte någon av mina vänner reagerade så! Hahahaha! Sen satt jag och tänkte på stackars David - David får verkligen veta väldigt mycket om min kropp och hur den fungerar, hur den inte fungerar, hur jag skulle vilja att den fungerar samt alldeles för mycket om mina kroppsvätskor...:S Stackars David! ;)

Ja, ja, filmen var sådär men den var ändå lite rolig eftersom den handlade om att skaffa barn genom donator...fast på ett amerikanskt sätt med ett lyckligt slut...;)

Puss & Kram


Jag är stolt över mig själv!

Igår var det ju inflyttningsfest - det var mycket trevligt! De sista gångerna har jag ju fejkat mitt vindrickande och då har det inte varit svårt att inte röka. Men jag var minsann lite orolig eftersom jag faktiskt skulle dricka vin på riktigt...men det hade jag inte behövt oroa mig för!! :) Jag tog det i och för sig ganska lugnt till att börja med...jag tycker faktiskt att det är gott att röka när jag har fått i mig alkohol men många av cigaretterna är mest för den sociala biten så att säga...och av ren slentrian. Så himla onödigt!! Men eftersom jag nu vet att rökningen drar ner fertiliteten med 50% så var det inget svårt val att inte röka igår! Så jag är fan stolt över mig själv som inte rökte fast jag drack vin! Vi begav oss till Koi sen men jag blev inte kvar så länge. En enorm nackdel med att gå ut lönehelgen är att det alltid är alldeles för mycket folk ute.

Jag får ju erkänna att jag har lite huvudvärk idag...jag tyckte inte att jag drack så mycket...och jag tog ingenting när vi kom till Koi heller. Men nu har ju inte jag druckit på ett tag så det kan ju spela in.

Nu har vi sommartid! Det innebär att vi förlorar en timme idag...det är ju tråkigt men samtidigt så är det ju härligt att sommaren närmar sig! :) Solen skiner idag också. Men härifrån soffan ser det blåsigt ut, tycker jag. Jag borde väl bege mig ut...vi får se...;)

Och naturligtvis kommer det att bli en insemination i april!! Jag skrev i ett tidigare inlägg att det kanske inte blev av eftersom jag inte hinner ta alla prover som de vill att jag ska ta innan det är dags för en ny insemination. Men det innebär bara att jag gör en till insemination utan hormoner. Om jag har förstått saken rätt så är det lite det provet kommer att handla om...och om jag är fertil...men det är jag så jag kör på! :)

Jag har TVn på i bakgrunden och TV3 visar en fruktansvärt dålig amerikansk serie. Den ska vara rolig men jag fortfarande inte ens dragit det minsta lilla på smilbanden. Den är mest pinsam faktiskt...

Ooooo, jag nös precis och jag märker att jag har träningsvärk i magmusklerna efter gårdagens löpning - nice!

Puss & Kram

Lördag, lördag!

Vilken dag! Det är strålande solsken! Jag har ätit frukost vid mitt köksbord och samtidigt läst Sydsvenskan - jag vet inte när det hände senast. På vardagarna äter jag frukost i soffan framför TVn och läser knappt tidningen längre...så denna frukosten var helt underbar! Det blir även träning idag - det har jag ju inte gjort på 2 veckor nu. Följer Josefine med så blir det styrka men blir det bara jag så tänkte jag jogga. Vi får se vad det blir. Kl 13 ska jag möta Louise för en lunch på stan. Sen ikväll är det inflyttningsfest. Så denna lördagen känns väldigt bra, måste jag säga. Jag hann även med att städa igår så jag myser rundor i en nystädad lägenhet - härligt, härligt! :) Ev hinner jag med en runda till ICA Maxi också för att fylla upp kylskåpet men hinner jag inte idag så får det bli imorgon.

Puss & Kram

Jaha?! Vad gör jag då?!

Imorse ringde jag Capiokliniken i Lund. Det var där jag gjorde vattenundersökningen av mina äggledare och det är där den mysige gynekologen jobbar. De var så himla söta i receptionen när jag ringde dit då och pratade med dem...det var inte samma människa idag som jobbade då...:S Jag sa som det var; jag har gjort 3 inseminationer på StorkKliniken som inte har blivit någon graviditet och nu vill de att jag tar lite prover. Då sa den här kvinnan något i stil med att "det har börjat pratas om de här inseminationerna..." Capiokliniken får inte betalt av Landstinget för prover de gör för kvinnor som blir inseminerade utomlands. Men min gynekolog hade semester denna veckan, han hade inga tider nästa vecka så hon kunde inte boka någon tid till mig ändå och han fick själv prata med mig och därefter avgöra. Så hon satte upp en telefontid på måndag, då ringer han någon gång under dagen. Jag ska inte måla fan på väggen men jag fick lite panik när jag hade lagt på luren; vad gör jag då!?!? Antingen så får jag ju betala det själv (om det går och det inte är alldeles för jäkla dyrt) eller så får jag väl göra de proverna i Danmark istället. Det hjälper ju garanterat StorkKliniken till med. Men det är ju inte lönt att ringa dem förrän jag vet vad min gynekolog kommer att säga på måndag. Han kanske säger; kanon! Vi bokar in en tid till dig med en gång! Fast så lätt är det ju inte...de proverna ska göras under olika dagar i menscykeln, så nu undrar jag om det inte blir någon insemination i april...det första provet ska göras i dag 3-4 och jag får ju snart mens så det innebär att jag behöver en tid till nästa vecka när han är fullbokad. Märks det att min hjärna går på högvarv?! :S

Luften har gått ur mig idag, jag har känt mig trött! Oavsett om jag vill eller inte så går jag och tänker på detta hela tiden - OMEDVETET!!! Tro mig, jag hade gärna sluppit att ha detta på min hjärna 24 timmar om dygnet! Jag är ju naturligtvis jätteledsen men jag orkar inte med att någon tycker synd om mig; livet är tufft! Så är det bara! Detta är inte min första motgång och det lär väl inte bli den sista heller. Men, som kära Stina har sagt; för varje negativt svar så kommer jag närmre och närmre till det positiva! Så kloka ord!! Som jag verkligen har tagit till mig. Jag ger inte upp (om någon över huvud taget skulle få för sig att tänka den tanken!!), det tar bara lite längre tid än vad jag hade trott från första början...

Puss & Kram

Hoppet är över för denna gången.

Jag vaknade kl 5...kvart över 5 gick jag upp och kissade på stickan. Det var negativt, no surprise! Sen gick jag tillbaka till sängen och låg och vred mig, kl 6 gick jag upp... Nu är jag faktiskt en positiv människa så jag tänker nu att "men då kan jag ju komma igång igen med träningen i två veckor!" "Jag kan dricka lite vin på lördag och slippa komma på hur jag ska göra på inflyttningsfesten för att inte dricka det vin som det kommer att bjudas på." Jag har även hunnit tänka på hormoner; alltså jag vill inte ha tvillingar!!! Jo, alltså det hade jag mycket väl kunnat tänka mig om jag hade haft mannen i mitt liv med mig på denna resan men nu är jag ensam och bara ett barn räcker mer än väl! Jag vet inte hur stor risken är att det blir mer än ett barn med hormoner. Jag vet inte hur mycket hormoner jag kommer att äta heller...om det blir hormoner över huvud taget... Hahahahaha! Nu undrar jag om jag blir en hormonkärring istället för en ägglossningskärring! ;) Hm, ägglossningstest ännu en omgång...:(  Ja, ja, det är ju för en god sak! :)

Men jag känner mig inte så ledsen i alla fall och det är ju skönt. Den där magkänslan har jag ju diskuterat innan om att jag inte har så nu kan jag ju verkligen säga att jag inte alls har den...uppenbarligen! Men jag har ju inte haft några direkta graviditetssymptom denna gången så jag har inte varit lika säker...

Nä, nu måste jag fixa klart här så jag kan komma ut och jobba.

Puas & Kram


Neeeeeej...:(

Jag bjöd över mig själv till en kompis på te (istället för att ta tag i städningen här hemma...) nu ikväll. Hon känner inte till om min planerade bebis. Jag gick i alla fall på toaletten när jag var där och såg då att mensen är på gång...:( Inte så mycket men det spelar ju ingen roll - får jag mens så innebär det att jag inte är gravid. :( Det var nog tur att jag var där för då blev det inte att jag satt och funderade så mycket på det. Jag skickade dock iväg ett sms i smyg till de flesta av dem som känner till det och fick, naturligtvis, jättefin respons! Tack - ni är underbara! Det är klart att jag är ledsen men än så länge så kändes det värre förra gången. Fast det kan ju komma imorgon när jag har gjort graviditetstestet...hoppet är ju det sista som överger en så det kan ju vara så att jag, undermedvetet, hoppas att testet ska vara positivt imorgon...aaaarhg, jag VILLE ju vara gravid! Hur jäkla svårt kan det vara?! Men imorgon ska jag ringa min gynekolog och prata med dem där ang blodprov och allt vad det nu var som skulle göras...det innebär att jag antagligen kommer att få äta hormoner. Tänk om jag får tvillingar!!! Maj Gadd, det går ju inte...

Hm, jag känner att det är gråt på väg men det vill liksom inte riktigt komma fram...mycket märkligt med tanke på hur blödig jag är annars! ;) Jag kan i och för sig tycka att det är skönt att gråta, då släpps det liksom loss så himla mycket men jag orkar inte gråta nu. Jag vill inte gråta heller för den delen. Nä, jag skiter i det helt enkelt! ;)

Det blir en liten rad imorgon bitti igen efter testet. Även om jag redan nu vet vad det kommer att visa så kommer jag ändå att skriva lite. Typ; jo minsann, det var negativt! ;)

Puss & Kram

I´ve got a feeling! :)

Oj, oj, oj, idag har det verkligen gått upp och ner - snabbt! Ena sekunden har jag känt menssmärtor och andra har jag haft en bra magkänsla! Just nu har jag en bra magkänsla att detta har gått vägen! De andra gångerna har jag fått lite, lite mens på kvällen innan jag har gjort graviditetstestet men denna gången är flytningarna mer klara - SÅ SOM DE OFTAST BLIR NÄR MAN ÄR GRAVID!!!!!!! Ja, jag är faktiskt på det klara med att jag är gravid...med Klara! :) Det känns ju naturligtvis väldigt bra men som jag har sagt innan så kommer det att kännas ännu bättre imorgon när jag har "kissat på stickan"!! ;)

David och jag diskuterade idag om flytt till Vellinge. Jag har alltid sagt att jag inte vill bo i Malmö med barn. Nu blir det att jag får bo här ett tag men när det är dags för dagis vill jag vara härifrån! Flytten till Vellinge ligger ju längre fram i framtiden men jag tycker det känns bra att jag har bestämt mig för var jag och min bebis ska bo i alla fall. Jag är ute efter typ en 3a med liten täppa. Jag vill inte bo i lägenhet och inte kunna släppa ut mitt barn själv en liten stund. Nu menar inte jag att ska släppa ut Klara helt själv så får hon leka där ute själv medan jag sitter inne och pratar i telefon...men jag ser ju hur mycket Filippa och Hannes är ute och leker i deras trädgård och Filippa är gärna där själv...eller själv och själv; hon tvingar med stackars Ludde (hunden) och så får han vara med och leka! :) Naaaaw, Luddisen! Han är så snäll, den hunden! <3 Vellinge är fortfarande nära till Malmö där jag har merparten av mina bästa vänner. Jag tar för givet att de kommer att bo kvar här ett tag till! ;)

Maj Gadd! Jag vill gå och lägga mig NU så det kan bli ny dag så jag kan göra graviditetstestet!!! Som jag kommer att böla imorgon! Lyckotårar, naturligtvis, men ändå... Åh, vad jag vill vara gravid!!! Och åh, så gravid jag är! :) Jag återkommer! ;)

Ha en trevlig onsdagkväll - jag ska göra så gott jag kan för att få den att passera så snabbt som möjligt! ;)

Puss & Kram

Huvudvärk

Jag har haft en smygande huvudvärk på gång mer eller mindre hela dagen...:( Den vill inte riktigt "bryta ut" vilket i och för sig är ganska skönt...huvudvärk är ju inte så trevligt. Det känns som en spänningshuvudvärk...just nu är ju mitt liv himla spännande så det kan vara därför...;) Och den här spänningen håller på att ta kål på mig, kan jag berätta!!! Jag vill veta nuuuuuu!! Eller jag vet ju redan att jag är gravid men jag skulle ändå vilja göra det där testet...mest för att få det svart på vitt...så att säga...;)

Igårkväll följde jag med min syster Emma och hennes underbara barn till min faster och hennes man för en fika. Det var trevligt och så gick den kvällen lite snabbare. Ikväll har jag tvättid...det kommer nog inte att göra att denna kvällen går snabbare i och för sig! ;) Jag tänkte äta sparrissoppa ikväll (Keldas sparrissoppa är riktigt, riktigt god) men jag känner inte alls för det...jag vet inte vad jag ska äta istället...jag tänkte precis på sushi men det kan jag kanske inte alls äta förresten!!! Neeeej...det får bli något annat...jag vet inte vad bara...jag vet bara att jag inte är sugen på sparrissoppan.

Puss & Kram

Orolig...:(

Jag har precis kommit hem för att sätta mig vid datorn och jobba lite. Men innan dess så känner jag ett stort behov av att skriva av mig! Jag skrev ju imorse hur nervös jag var när jag vaknade...nu känner jag mig mest orolig! :( Jag vet att det är positiva tankar som gäller och, tro mig, jag gör så gott jag kan! Men efter att ha haft mens i ca 23 år (jag fick mens när jag var 12 år) så vet jag hur det känns när mensen är på väg och det känns som om den är på gång...:( Det sticker, kliar och killar på en och samma gång i underlivet och jag har även känt av mensvärk. Det blev kanske lite väl detaljerat men hur ska jag annars förklara det?! Äh, det är min blogg så jag skriver vad jag vill! ;) Det är ingen feel good-blogg - det är en blogg som ju trots allt handlar väldigt mycket om min kropp...och dess ålder...:S I alla fall så tänker jag att jag ju trodde innan att jag kände min kropp väldigt väl när det var dags för ägglossning men det visade sig att jag inte riktigt gjorde det...så jag kanske inte alls kommer att få mens...utan en bebis!!!! :) Det känns lite som jag håller på med förnekelse...som om jag verkligen håller på att intalar mig något som inte stämmer! I detta fallet då att jag är gravid men egentligen så är min mens på gång. Tja, fast då får det vara så just nu! Hur svårt kan det vara för universum att bara se till att jag får min högsta önskan uppfylld?! Egentligen?! ;)

Imorgon ska jag få mina sommardäck på bilen - det ska bli väldigt skönt. Det ska även vara kanonväder hela veckan! Det kanske underlättar väntan till torsdag...eller inte! :S Nu kom den oroliga känslan över mig igen. Den försvann när jag fick skriva av mig lite... Nä, lite jobb på detta så går måndagen snabbare! Men oj, oj, oj, vad de oroliga fjärilarna flaxar vilt...

Puss & Kram

Nervös...?

Jag vaknade imorse med en nervös känsla i kroppen! Jag är alltså nervös inför torsdag! Det har jag inte varit de andra gångerna...och jag vet inte varför jag är det nu. Men det är jag i alla fall!

Puss & Kram


Söndagkväll

Det är söndagkväll och jag har nästan precis sett det sista avsnittet av Solsidan. :( Jag var lite ofokuserad eftersom jag samtidigt satt med jobbmail så jag får nog se det TV4 Play imorgon. Men jag gillar verkligen den serien!

Jag har spenderat hela helgen hos mamma och pappa. Jag brukar vara hos dem men en hel helg är lite ovanligt, det vet jag inte när det hände senast. Men det var skönt i alla fall och nu känner jag mig skönt utvilad och redo för en ny vecka! På torsdag är det dags för graviditetstestet och det känns som en hel eeeeeevighet!! Idag har jag känt mig gravid - jag har sprungit på toletten väldigt mycket! Jag tycker inte att jag har druckit så mycket så att det skulle "kräva" så många toalettbesök...;) Nä, men om man skulle analysera lite...;)

Jag tror minsann att jag ska gå och lägga mig. Jag har laddat ner spel i min iPhone så jag avslutar varje kväll med "lite" Backgammon! ;) Både igår och idag så lyckades jag få Lisa till att spela med mig på riktigt! Mamma och pappa har ett Backgammon och jag gillar det spelet! Jag mår lite illa...kan vara som jag har tryckt i mig onyttigheter hela helgen...:S Ja, ja, det är sånt som händer...;)

Puss & Kram 

"Statistik"

I torsdags läste jag en artikel i Sydsvenskan, det är en hel arktikelserie som handlar om barnlöshet. Eller, olika sätt att bli gravid förutom det "vanliga" sättet.  De har bla skrivit om insemination men det har varit om insemination till heterosexuella par som inte kan få barn tillsammans. I torsdags skrev de om äggdonation. Och den enorma bristen på äggdonation. Eftersom jag nu går igenom detta så hade jag lätt donerat ägg. Det som gör det lite känsligare, eller vad man ska säga, är att här i Sverige får man inte donera vare sig ägg eller spermier anonymt - barnen måste få ta kontakt vid 18-års ålder om de vill det. Det hade inte gjort mig ett dugg eftersom jag själv har valt öppen insemination men det stod att det var den största anledningen till att det är så ont om ägg. I alla fall så stod det om åldern på äggen...jag är klart medveten om att efter 35 år så minskar chanserna att bli gravid men nu fick jag, återigen, det svart på vitt! :( Jag kommer inte ihåg siffrorna men det var ingen rolig läsning... Även om jag verkligen försöker tänka superpositivt så kan jag inte göra så mycket åt min undermedvetna...vad jag vet i alla fall! Jag vaknade natten mellan torsdagen och fredagen mitt i natten och hade jätteont i magen! Inte ont i magen typ vid livmodern utan i mellangärdet där det gör ont när man är nervös. Och jag förstod med en gång varför jag hade ont i magen. Så då drog jag en ramsa till jag somnade; allt har gått bra, jag är gravid. Allt har gått bra, jag är gravid. :) Den ramsan drar jag lite då och då för mig själv! ;)

Jag tycker att jag känner lite mensvärk nu...och jag har mer flytningar nu också...:( Jag tänker att det är för att kroppen gör allt den kan för att driva bort ägget som, äntligen, har satt sig (eftersom det är så kroppen fungerar!) men ägget har satt sig och jobbar tillbaka för att få stanna! Jag ser även detta scenariet som en tecknad film! ;) Pölsan kämpar för sin existens!!!!! Aaaaaw, lilla Pölsan. <3 ;) 30 november 2011 kommer hon, enligt den graviditetskalender som finns på Familjeliv.se.

Jag är kvar hos mamma och pappa. Filippa ringde innan idag och frågade om hon kunde komma och fika hos mormor och morfar idag, när jag sa ja så frågade hon om jag kunde hämta henne eftersom pappa bytte däck...naturligtvis körde jag iväg och hämtade henne och Hannes! Dessa underbara systerbarn! <3 Men deras pappa har varit och hämtat dem eftersom de var bortbjudna ikväll. Lisa jobbar så det blir bara jag och mina föräldrar ikväll. Myyyyys på hög nivå! Jag vet inte när det hände senast att det bara var vi tre...

Puss & Kram

Aaaaaw, så glad jag blev! :)

Jag glömde ju berätta vad min underbara chef sa till mig i onsdags vid middagen. Jag försökte ju svamla bort barnpratet...jag tror det gick sådär...men i alla fall så sa min chef till mig; Anna, skaffa barn, var mamma-ledig - bara du kommer tillbaka till oss! Jag blev så himla glad när han sa det! Jag är fullt medveten om att jag har det absolut bästa jobbet någonsin och jobbar för det i särklass bästa företaget men det är ändå kul att få lite påminnelser om det lite då och då...;)

Nu har jag, lillasyster Lisa och pappa precis tittat på första säsongen av serien Dontow Abbey - 6 timmar!! Jag kan varmt rekommendera den, den är helt fantastiskt bra. Lisa berättade att de ska sätta igång snart och filma säsong 2. Fast det lär väl dröja tills den kommer till Sverige...:( Känner jag Lisa rätt så kommer hon dock att köpa hem den från England så fort den släpps på DVD där! ;) SVT visar den för tillfället...eller om de har visat hela säsongen förresten?

Det är i alla fall mys i Hylteberga ikväll. Jag var i Ystad innan idag så jag passade på att köra inom mamma och pappa på vägen hem...jag blir här i natt. I loooooooove being home at my parents place! Om någon har missat det...;)

Puss & Kram

Mässa med jobbet.

Jag har precis kommit hem från en mässa där jag har stått med min chef. En av mina kollegor brukar också vara med men han blev sjuk så vi fick klara oss utan honom. :( Det var, som alltid, mycket trevligt. Den varar i 2 dagar och på kvällen den första dagen är det alltid fest för samtliga deltagare och den festen är ökänd i branschen! ;) Mycket folk, mycket dans och framför allt mycket alkohol! Så jag drack vatten till middagen! Fy fasiken, så tråkigt det var! :( Jag fick ju köra med att jag bara dricker sprit en gång i veckan och att jag skulle på fest på lördag...det måste vara den sämsta ursäkten NÅGONSIN!!! Den är pinsam att använda men jag vet inte annars vad jag ska säga! Helén skulle inte heller dricka men hon drack ett halv glas vin till maten men inte ens det gjorde ju jag! Faktiskt så frågade min chef mig hur långt fram i tiden det låg med barn för min del! Det kom alltså inte helt apropå utan vi hade pratat lite i bussen på väg till festen det här med att jag är singel och KRÄÄÄÄSEN! Men jag hoppas i alla fall att jag lyckades svamla bort det...;) Det var så oerhörd hög ljudvolym och vi satt mitt emot varandra så det var lite svårt att föra någon ordentlig diskussion...som tur var i det läget! :S Men jag mådde bra idag i alla fall och det var jag ganska ensam om!!! :)

Ikväll är det återigen dags för pastaklubben! Det är rejält med manfall idag - 3 utav 6 deltagare kan inte komma men vi kör ändå! Det ska bli mysigt ändå eftersom det var sen förra pastaklubben som jag träffade de två andra som kommer att vara där!

Förresten! Jag är ju medlem på Familjeliv.se och i tisdags fick jag kontakt med en tjej som bor i Stockholm som också håller på med insemination! Så glad jag blev! Jag får ju naturligtvis oerhört stöd från mina underbara nära och kära men det känns annorlunda med någon som är i samma sits som jag är.

Det har gått en vecka nu sen förra inseminationen...den veckan har faktiskt gått ganska snabbt...det kan ju bero på att jag inte tänker på det lika mycket denna gången som de förra...men måtte följande vecka gå lika snabbt så jag kan ta mitt positiva graviditetstest! :)

Puss & Kram


Nu jäklar satte sig ägget! :)

Jag satt i bilen imorse, som vanligt, och kände helt plötsligt hur det "högg" till i vänster äggledare! Eller, det högg inte som i högg hårt utan det var mer som en molande känsla i vänstra sidan! Jag kollade på klockan i bilen och såg att den visade 9.30. Så jag sa högt till mig själv; klockan är halv 10 och ägget har satt sig! Jag vet, lite crazy men så kände jag precis då! Sen om det är inbillning, önsketänkande eller ren fakta lär jag ju märka! ;) Fast det är klart att det är ren fakta!! :)

Imorse tänkte jag att det var dags att se om jag kunde ha på mig mina "snygg-jeans" en hel dag och det har jag haft! Fast dagen är ju inte slut än men än så länge känns det bra! :) Liiiiite tajta känner jag men de passar!!!! Det är ju huvudsaken. Det är helt sjukt men nu ser jag fram emot att de inte kommer att passa mig! ;)

Det blev ingen strykning igår men eftersom jag har tvättid ikväll så får jag ta tag i det då...tänkte jag...

Puss & Kram
 

Viiiila!

Efter 2 timmars vila på soffan så mår jag bra igen! Det kändes inte bra imorse heller men jag gjorde mig ändå i ordning och gav mig ut och jobbade. Det har inte gått snabbt och det har inte känts bra men jag kände mig liksom för kry för att bli hemma...if you know what I mean. Men, som sagt, efter 2 timmars sömn på soffan så mår jag bra igen. Oftast mår man ju bra igen när kroppen fått vila. Jag hoppas dock inte att detta innebär att jag får problem med att sova inatt... Igår gick jag och la mig halv 8!!! Jag frös galet mycket då så jag låg och huttrade i sängen ett tag. Vid midnatt vaknade jag till men jag tror inte att jag var vaken så länge. Sen sov jag till väckarklockan ringde halv 7 imorse.

Just nu regnar det ute och är allmänt tråkigt och grått. :( Våren försöker nog ta sig fram men det går inte så bra, tycker jag. Fast det är inte minusgrader längre i alla fall!

Denna gången tänker jag inte lika mycket på inseminationen...eller kanske inte på själva inseminationen men att det händer saker i mig...;) Jag hoppas att det ändå är positivt. Jag fick ett "råd" första gången om att jag inte skulle tänka på det...tja, det är ju helt omöjligt att tänka att man INTE ska tänka på det! Jag är medveten om att det var "råd" i all välmening men ändå så himla tanklöst sagt... Men denna gången så finns det inte i mina tankar på alls samma sätt..men det är inget jag gör "medvetet" då med andra ord, det har bara blivit så. Jag har väl blivit van nu! ;) Även om det är sista gången!! :)

När jag tvättade förra veckan så var torktumlaren i sönder - störigt! :( Så nu är handdukarna stenhårda vilket innebär att jag måste stryka dem så de kan bli lite, lite mjukare. Det kan jag kanske göra nu...i brist på annat...

Puss & Kram


Infektion?

Jag mår inte bra! :( Jag la mig i badet innan idag och gjorde mig i ordning. Sen begav jag mig till Stadsbiblioteket och spenderade 1,5 timme där. Där kände jag också att jag inte var helt hundra... När jag kom hem så värmde jag thai-maten och satte mig i soffan. När jag hade ätit så la jag mig på soffan och sov i ca en timme. Jag kom på att jag bara har sovit ca 6 timmar i natt så det var inte så konsigt att jag var trött. Men sen har jag lullat rundor här hemma. En runda till Maxi blev det också. När jag kom hem mådde jag fortfarande inte jättebra men inte superdåligt heller. Jag hade bestämt med Åsa att jag skulle hem till henne och äta hemmagjord pizza och titta på rysare - precis som förra söndagen. Men jag ringde precis och sa att jag inte kommer. Det är något på gång i kroppen...det känns inte alls bra! :( En infektion är INTE vad jag behöver ha i kroppen just nu! Då stöts kanske ägget bort lättare...inbillar jag mig...:( Jag hoppas att jag kan sova bort det i alla fall. Det blir en tidig kväll.

Puss & Kram


Bakis...

Jag känner mig alltså lite lätt bakfull! Hur märkligt som helst med tanke på att jag inte drack en droppe alkohol igår!! Det kan ha att göra med att det röktes inomhus och rökning gör att man, eller i alla fall jag, känner sig mer bakfull dagen efter än om man, eller jag, inte röker. Fast jag kände redan när jag gick och la mig att jag inte mådde så bra. Jag somnar för det mesta på ryggen med händerna på magen. Inatt kunde jag inte ha händerna på magen eftersom det tryckte och kändes obehagligt - ungefär så som jag kan känna när jag ska somna och har fått i mig lite väl mycket alkohol! Ja, ja, jag mår ju ändå betydligt bättre än om jag hade druckit en massa vin! :)

Jag vet att detta kommer att låta jättekonstigt men jag kan sakna rökningen!:( Det är faktiskt lite tråkigt att inte röka när "alla andra gör det"...;) Hälsoaspekterna är ju naturligtvis enbart positiva!! Men det är inte det jag menar. Jag hoppas att det går över inom en snar framtid så att jag enbart känner att det är positivt att inte röka...eller tja, jag vet ju att det bara är positivt att vara icek-rökare men att jag inte saknar det i alla fall. Jag vill ju inte bli en rökare igen! 

Min mage står som en spärrballong! :( Det är ju naturligtvis för att jag har ägglossning men så här svullen var det längesen den var...kan eventuellt även ha lite att göra med det faktum att jag TRYCKTE I MIG en massa godis både fredag och lördag! ;) Men jag känner verkligen av att jag har ägglossning denna gången i alla fall.

Det var kanonväder igår men idag är det inte så roligt. Klockan är än så länge bara halv 10 på förmiddagen så det kan ju ändra sig i och för sig... I fredags köpte jag thaimat take away och det blev över så det har jag att se fram emot till lunch idag - jag älskar allt som har kokosmjölk och röd curry! Denna rätten har i och för sig grön curry så den är lite starkare men fortfarande väldigt gott! Kokosmjölk är ju tyvärr himla fett annars hade jag ätit det betydligt oftare...

Nej, om man skulle ta tag i denna söndagen?! Vi får väl se vad som händer. 

Puss & Kram 

Insemination nr 3!

Jaha, så var jag nu inseminerad för tredje gången! :) Det var samma kvinna som höll i journalsamtalet som inseminerade mig! Vägen dit var BLÅSIG!! De varnade på Öresundsbron för vindkänsliga fordon och även om jag kör en stor bil så fick jag minsann hålla i ratten. ;)

Öresundsbron

Jag var där i god tid även denna gången och även denna gången var de sena. Jag undrar om det är typiskt danskt att inte hålla tider eller om det bara är där... I alla fall så började vi med ett litet samtal. Hon undrade bla hur det hade känts de andra gångerna när det visade negativt på gravtestet. Sen sa hon att OM det nu inte skulle funka denna gången heller så ska jag kontakta min gynekolog för att ta blodprov i olika dagar i menscykeln för att se så att jag är fertil. Ev sätter de in lite hormoner. Men hon påpekade att det inte är konstigt att inte bli gravid med en gång. "Hade detta varit gratis för dig, hade du kunnat cykla hit och hade det inte varit så känslomässigt jobbigt så hade vi fortsatt med inseminationerna ett år till!" Men nu är det kostsamt, det tar tid att ta sig fram och tillbaka och det var jäkligt jobbigt förra gången så då vill de "skynda" processen. Och det tycker jag känns skönt att de tänker så! MEN nu kommer det ju att fastna denna gången så det är inget jag behöver tänka på! :)

Efter inseminationen så låg jag kvar en halvtimme. Det kom en liten tår denna gången också. Jag höll på att börja gråta när hon satte sig på "säng"kanten efteråt och frågade; hur känns det? Maj Gadd, lite lätt känslig...;)



När jag var klar så begav jag mig till bilen och körde hem. Eller nej, det gjorde jag inte; jag körde till Klippan för att jobba! Men det är en annan historia. ;)



Så ser mappen ut som man får fakturan (som de kallar det, kvitto skulle säga på svenska) i. Så där lägger jag även listan över donatorerna. Denna gången har det blivit en kille som har blåa ögon, ljusbrunt hår, är 182 cm lång, väger 89 kg och är student...på gymnasium! Här snackar vi lammkött!!!! :) Men han kan ju inte vara student på gymnasium...det måste betyda något annat på danska! Det står "Student f/gymnasium"...ja, ja, bara han har starka spermier så skiter jag i det just nu!

Ikväll blir det quizz på Fagans - nice! Jag ska äta först, tänkte jag.

Puss & Kram

Tredje gången gillt! :)

Halv 12 idag ska jag vara på StorkKliniken för att bli inseminerad!! :) Jag satt en hel evighet i telefonkö för att komma fram och få tid! Men halv 12 fick jag och tiden fram tills dess kommer ju att gå sååååå lååååångsamt!! ;) Jag tror att jag kör över på egen hand denna gången också. Jag är jätteglad att jag hade sällskap första gången men jag känner inte alls det behovet nu. Det märkte jag förra gången eftersom jag då åkte över själv. Uppdatering kommer någon gång ikväll!! 

Ha en helt fantastisk torsdag - det tänker jag ha!!!! :)

Puss & Kram

Jaaaaa!!! Nu så!

Jag har ägglossning!!! :) Så glad jag blev när jag såg den leende gubben på testet! Så imorgon blir det insemination!!! :)

Puss & Kram

Jag tränar vidare...

...så länge jag inte har fått ägglossning. Idag när jag var på cirkelfys så hade det blivit något fel så vi var för många. Det löstes snabbt med ytterligare en station. Cirkelfys är alltså träning i grupp med 10 stationer, man tränar 45 sek på varje station och sen har man 10 sek på sig att förflytta sig mellan stationerna. 1 varv och sen 1 min vila och sen 2 varv. Det låter kanske inte så jobbigt men det är jättejobbigt!! Och jätteroligt!! Man kan tycka att en station mer eller mindre kan ju inte spela så stor roll men det var gaaaalet mycket jobbigare! Så det blev lite längre träning än vanligt men det var bara bra. Av erfarenhet vet jag ju då att jag inte kommer att träna på ett tag sen...jag håller tummarna för att stickan är positiv idag. Jag blev jätteförvånad imorse när stickan fortfarande visade negativt. Jag kommer bli lika förvånad om stickan visar negativt ikväll...men det kommer den ju inte att göra! :) Den kommer att visa en glad gubbe så att jag kan åka över till StorkKliniken och bli inseminerad imorgon! :)

Puss & Kram

Fortfarande ingen ägglossning...

...och jag tycker faktiskt att det är jättekonstigt!! Det är ju i och för sig "bara" dag 13...förra gången hade jag ägglossning på dag 13 men på första hade jag ägglossning dag 19! Det är ju synd att säga att jag har regelbunden mens...;) Ja, ja, jag vet ju att det kommer vilken dag som helst men jag hade helst sett att det hade varit NU!! Men då blir det tidigast insemination imorgon eftermiddag någon gång...hoppas, hoppas att jag har ägglossning imorgonbitti! 

Puss & Kram 

Nädå, så var det visst inte...

Alltså, jag trodde ju att jag kände min kropp - så är visst inte fallet! Jag hade kunnat svära på att jag har ägglossning - ALLA tecken är där! Jag har känningar i livmodern, flytningar och magen är svullen! Men ändå visar testen att jag inte har ägglossning! Så det där med att jag känner min kropp stämde visst inte alls. I och för sig så är det ju på gång precis när som helst... Det positiva med detta är att jag hinner med en till träning ikväll!! (Jag vet att jag är löjlig som inte vill träna efter inseminationen!!!)

Ha en härlig tisdag!

Puss & Kram


Tjohoo!

Idag har jag sprungit 7 km på löpbandet på Friskis utan paus!! :) Jag kommer inte ihåg när det hände sist!! Så himla glad jag blev - och trött! ;) Det värsta med att träna på kvällen är jag dricker ganska mycket vatten och då måste springa på toaletten titt som tätt...det funkar ju inte så bra nu när jag håller på med ägglossningstesten! Då ska man inte ha kissat på 4 timmar när man ska kissa på stickan nämligen. Så tanken är nu att jag ska hålla mig fram till kl 22 ikväll...som sagt - det är 4 timmar!! Det är vääääldigt länge när man har mycket vatten i sitt system...;)

Ja, ja, jag får väl försöka sysselsätta mig...tex så behöver jag verkligen städa...så det får nog bli ett ryck här. Och sen efter det så får jag bada och sen har nog klockan hunnit bli 22! ;) Vilken härlig kväll!! Hahaha!

Puss & Kram

Sköna söndag!

Så härlig söndagen är när man vaknar och mår bra! :) Igår blev det två glas bubbel som mingeldryck och sen ett glas vin mitt i alltihopa - på hela kvällen! Men annars höll jag mig till min fläderblomsdryck! Jag la först flaskan i kylskåpet men jag blev nervös över att någon skulle ta av det vinet så jag satte ut det på balkongen. Jag tror att jag lyckades ganska bra med det eftersom jag inte fick några frågor varför jag inte drack av det vinet som serverades på festen! ;) Det var supertrevligt - jag har jäkligt roligt även utan alkohol! Det har naturligtvis även att göra med vem man festar med och med dessa människor har jag alltid roligt! Men det känns på ett konstigt sätt skönt att veta att jag faktiskt, på riktigt, kan ha väldigt roligt utan alkohol!! Fast jag drömde inatt, kom jag på nu när jag sitter här och skriver, att jag följde med ut och där rökte jag! Vilken jäkla dröm! :S De andra begav sig vidare ut i lördagsnatten men jag åkte hem. Det är inte så att jag alltid kommer att åka hem men det blev så igår.

Solen skiner idag - äntligen! Det har varit tråkigt ett tag nu. Jag har känt att jag har börjat deppa ihop så denna soler är precis vad jag behöver! Så jag funderar på att klä på mig och köra iväg till någon skog...eller något sånt...och gå en promenad. Jag gillar egentligen inte promenader men att gå i skogen när det är fint väder kan jag uppskatta! Ja, det blir nog så!

Ha en helt underbar och härlig söndag!

Puss & Kram

Vinet är utbytt! ;)

Såja, då är jag redo för att festa alkoholfritt ikväll! Jag har hällt över Fläderblomsdryck i en vitvinsflaska. Jag kan naturligtvis dricka något vin på festen också men jag vet ju också om att jag blir röksugen när jag dricker så jag ska hålla mig väldigt lugn med vinet.

Jag tänkte faktiskt vänta med ägglossningstesten till imorgon men jag gjorde ett redan ikväll. Jag känner nämligen hur jag är på väg mot en ägglossning. Det är inte klokt hur man lär känna sin kropp när man "måste" göra det...liksom...

Ha en trevlig lördagkväll! Nu måste jag fixa till det sista!

Puss & Kram

Jag kör all in! ;)

Jag har ett litet...inte ordspråk precis men en mening som gillar och som jag lever efter; ska du gå på fest och vara tråkig så kan du lika gärna bli kvar hemma! Jag avskyr när människor går på fest och liksom inte riktigt "känner för det" - det är bara tråkigt och oartigt mot de som håller i festen! Efter att ha pratat med Maria nu ikväll så är det bara till att gå "all in" på fredag - med fläderblomsdryck! ;) Jag kommer att ta med mig en egen flaska vin och säga något i stil med att jag inte visste om man skulle ta med eller inte och sen hålla mig till den flaskan. Nu kan jag ju hålla låda utan alkohol och efterhand som de andra gästerna dricker mer och mer så märker inte de att jag inte dricker alkohol ändå! Nu ska jag bara få tag på en tom vinflaska där det har varit vitt vin i...jag får höra med mina vänner, som känner till detta då :), om det är någon som har en tom ståendes bara.

Dock håller jag med Louise, som har kommenterat, och Lisa, som också har kommenterat om detta innan men inte just nu, om att det egentligen inte är klokt att det inte riktigt är accepterat att gå på fest och inte dricka en massa alkohol! Det är ingenting jag har tänkt på innan men nu när jag är i den situationen jag är så blir det så uppenbart hur mycket alkohol det är i mitt liv! Det låter ju helt sjukt...jag tror inte att jag festar så mycket mer än vad andra singlar i min ålder i en storstad gör - som inte har barn!

Idag har det blivit cirkelfys på Friskis - det var superjobbigt! Jag har inte gjort det på jättelänge eftersom de har ändrat tiden men nu var det dags igen, tyckte jag. Det är jättejobbigt men det är så himla kul! Har det inte blivit någon insemination till onsdag nästa vecka så kör jag igen...fast det blir ju insemination så det passet lär jag inte behöva boka! ;)

Puss & Kram

Tiden...

...går väldigt långsamt för tillfället...:( Jag vill hoppa över de här dagarna fram till på söndag när det är dags för ägglossningstesten och sen kan de bli postiva nästan med en gång så jag kan åka över till StorkKliniken och bli inseminerad igen! Jag ser alltså fram emot att börja med ägglossningstesten...det trodde jag aldrig! ;) Men sen samtidigt så går tiden ju så jäkla snabbt! Visst är det märkligt att man kan uppleva det så på en och samma gång?!

Puss & Kram

Party-ursäkter...

Så var det dags för party igen på lördag! Jag drack bubbel i lördags och det var väl helt okej...det "giftet" hinner ju ur kroppen innan det är dags för nästa insemination. Men dricker jag på lördag så är det inte alls säkert att det hinner göra det eftersom jag ska börja med ägglossningstesten igen på söndag. Det innebär alltså att jag faktist måste ta det lugnt på lördag. Jag diskuterade ursäkter med Helén innan idag men vi kom inte fram till något bra. Men sen föreslog David att jag kunde säga att jag hade haft ont i huvudet hela dagen och därför kommer att ta det lugnt och gärna dricka varannat glas vatten...först föreslog han att jag kunde säga att jag hade varit kass i magen...men jag tycker inte att det känns så roligt att skylla på det! ;) Skulle jag vara det så brukar jag verkligen inte alls gå runt och berätta det för folk hur som helst!! Så det röstade jag faktiskt ner med en gång. ;) Jag gillar inte alls att ljuga så här! Det här är hur härliga och underbara människor som helst som jag är hembjuden till på lördag...men jag hoppas att de i efterhand kommer att förstå mig! Ja, alltså - de vet ju inte om jag ljuger för dem...men det gör inte ljugandet varken lättare eller roligare! Maj Gadd vad jag längtar till att jag kan berätta för hela världen om jag ska bli mamma!!! Att bli hemma på lördag ser jag inte som något alternativ - jag vill inte isolera mig totalt bara för att jag inte kan dricka!

Förra gången jag berättade att jag hade tvättid så stämde inte det! :( Jag hade då tvättid dagen INNAN!! Men denna gången är jag ganska säker på att det är idag det är dags att tvätta! ;) Så det har blivit tid att ordna upp lite tvätthögar.

Puss & Kram på er mina underbara läsare! <3

RSS 2.0