Oresonligt förbannad

Just nu är det faktiskt inte kul att vara mig. :( Jag pratade med Helén innan idag och hon berättade då att hon skulle luncha med David. Så vi kom överrens om att jag skulle höra av mig när jag var klar i Ystad så kunde vi ju se om jag hann in till Malmö för att luncha med dem. Jag ringde Helén kvart i 12 men hon svarade inte. Då ringde jag David istället men där tutade upptaget och det har det gjort sen i onsdags! Så jag körde till den restuarangen där några säljare brukar luncha på fredagar men där var ingen. Då ringde jag en annan säljare men han svarade inte heller. Jag fortsatte ringa David och blev mer och mer irriterad. För nu kom jag att tänka på att jag minsann har försökt ringa honom sen i onsdags men han har inte försökt ringa mig en enda gång!! Jag har nämligen samtal väntar på min jobbmobil så jag ser alla missade samtal. Sen blev jag irriterad över att han inte har samtal väntar eftersom han alltid har haft det förr. Till slut fick jag tag på honom och då hade han och Helén precis träffats och kl var då lite över 12. Så hörde jag hur Helén sa i bakgrunden att jag skulle ha ringt när jag var klar...jag höll på att smälla av!! "Det har jag gjort, jag ringde kvart i 12!!" Ja, det såg hon ju då... Under tiden jag pratade med David så ringde den andra säljaren tillbaka så jag sa till David att jag var tvungen att prata med den andra säljaren. När jag väl ringde tillbaka så svarade inte han...voijne, voijne...då körde jag hem istället! Alltså, jag hade kunnat bli irriterad över detta annars också eftersom jag har ett jäkla humör men nu blev jag oresonligt och heligt förbannad!! Så det är faktiskt för deras skull som jag inte körde bort till dem och lunchade eftersom jag  INTE hade varit ett trevlig sällskap! :( Det blir liksom så löjligt!! Jag vet att jag överreagerar så det står härliga till men jag kan inte göra något åt det. Fy fasiken så förbannad jag var! Nu har jag hunnit lugna ner mig...men jag tror inte att jag hade svarat om någon av dem hade ringt...;)

Det hugger till på höger sida. Hugger och sticker liksom. Det känns som om det skulle kunna vara där äggledaren sitter... Jag hoppas att det är precis så som det ska vara! Just nu är det lugnt men det har varit så mer eller mindre hela förmiddagen.

Kvart över 3 idag ska jag iväg och fixa mina ögonbryn: färgning och vaxning. Det går på 5 minuter. Så nu plockar jag knappt ögonbrynen själv! Varför?! Det gör ont och det är bara jobbigt. Det är värt varenda öre att få gjort det på salong. Det gör naturligtvis ont att vaxa också men det går väääääldigt mycket snabbare!

Puss & Kram


Rivjärn

Oooops, jag tyckte själv att jag var lite "rivig" igår på middagen...jag försökte verkligen behärska mig men jag kände irritationen komma krypande lite då och då...men jag hoppas att de andra inte tänkte på det...vi var ju ändå 6 st som åt och ingen av de andra känner till min graviditet.

Jag kände faktiskt igår när jag tog av behån att brösten var ömma och det kände jag imorse också. Det känns, som tur är, inte när jag har behå på mig. :) Finnarna blomstrar i mitt ansikte - jag ser snart ut som en tonåring...med rynkor! ;) Som tur är så kan man ju sminka över finnar men man kan bara dölja dem till en viss gräns...eller jag kan bara det i alla fall! Inatt var jag även uppe och kissade. ;) Det kan ju bero på att jag drack te efter maten...men det tror jag inte! ;) Jag är ju liksom gravid...om någon har missat det...;) När jag var uppe och kissade så hade jag rejäl "mensvärk" och jag känner av det fortfarande - det känns bättre. Jag har gärna ont eftersom jag då inte oroar mig på samma sätt som jag gör när jag INTE känner någonting. Lite illamående hade gjort sitt också...man vill ju naturligtvis inte må illa men just NU hade jag inte beklagat mig! Detta uttalande lär jag ev få ångra lite längre fram. ;)

Nä, nu måste jag iväg och jobba. Av någon märklig anledning så ska jag köra en liten Skåne-runt-tur idag...:S På en fredag...

Puss & Kram

Middag på stan.

Ikväll ska jag på middag med några tjejkompisar. I tisdags kände jag inte alls för det - jag var väldigt nära att redan då ringa och säga att jag inte skulle komma. Igår såg jag verkligen fram emot det! I förmiddags ville jag inte dit. Vid lunch någongång så ändrade jag mig och nu ser jag fram emot det igen...helt ärligt, vad är det som händer?! Jag gick och tänkte innan på min bebis och genast fick jag tårar i ögonen...DESSA HORMONER!!! Maj Gadd!!! Men även om jag nu kan tänka på mig blivande bebis så känner jag mig fortfarande inte gravid och det är fortfarande supertråkigt!! :( Idag har jag inte känt lika mycket mensvärk heller och genast kommer orostankarna: det måste ju innebära något negativt...:( Jag längtar till den tiden när jag kan se tillbaka på denna tiden och tänka: herregud, vad jag oroade mig och det helt i onödan!!! Jag hade gärna känt lite mer...typ illamående...eller ömma bröst...tja, något sånt...så det känns mer verkligt. Mensvärk har jag ju känt 12 månader om året sen jag var 12 år så det känns inte så speciellt...;) Jag känner mig lite mer hungrig...och mer törstig...om det betyder något...eller så är det bara inbillning...så himla drygt!!

Nä, nu måste jag fixa något litet att äta. Vi ska inte träffas förrän kl 20 och får jag inte något att äta innan dess så kommer jag inte att vara någon trevlig människa...det har dock ingenting med graviditeten att göra - jag bara är sådan! ;)

Puss & Kram

Bra dag ;)

Minsann, idag har det varit en bra dag! ;) Inga hormoner som har åkt berg och dalbana!! :) Jag har känt av lite mensvärk men inte speciellt mycket...jag känner mig fortfarande inte gravid men idag har jag inte heller känt av den där hemska oron så det är jäkligt skönt. Det är fruktansvärt att gå omkring och känna så hela tiden. Fast nu kommer det fram att de av mina kompisar som är mammor också har känt så. Även min mamma berättade det igår. Jag visste inte om detta - jag kan inte alls komma ihåg att någon har berättat det heller... Ja, ja, idag är ju en bra dag så jag njuter av det!! :)

Imorgon är det en vecka sen jag tog det positiva gravtestet! Även om jag tycker att denna veckan har gått fort så tycker jag samtidigt att den har sniglat sig fram...visst är det konstigt att man kan känna så?! Eftersom man räknar graviditeten från sista mensens första dag (hänger alla med?!) så är jag i v 5. Av någon märklig anledning (den är kanske inte så konstig...jag har bara inte greppat det riktigt än...) så säger man att jag är i v 4+ och så hur många dagar in i veckan liksom... Jag hade mens en måndag så idag är jag i v 4+2 - om jag inte har helt fel för mig! ;) Eller är jag 4+3???!!

Jenny C kommer in till mig på fredag. Vi ska ut och äta och sen sover hon över hos mig. På lördag ska vi mysa rundor på stan med bla en brunch inplanerad. Tänk att det redan är onsdag...går tiden så här fort så har ju de 12 första veckorna snart passerat...:S Eller hur?! In my dreams...;)

Det blev träning idag i alla fall - nice!! Så nu har jag precis ätit och nu är det dags att hoppa i badet!

Puss & Kram

Lugn och sansad

Jag får väl passa på att göra ett inlägg medan jag känner mig någorlunda i balans! ;) Jaha, jag har förstått att så som jag känner är helt normalt och att jag kommer att känna så ett tag till...:( Det är väl bara till att gilla läget. Idag var jag på ett apotek och jag höll faktiskt i ett gravtest men jag köpte inte det. Jag har en känsla av att det inte kommer att göra mig gladare. Det som jag tror håller mig från att känna den här superglädjen är oron. Oron att någonting ska hända. Lättare sagt än gjort men jag får väl bara försöka se till att släppa det! Imorse ringde jag till Helén och grät som en galning - det känns som om jag har superPMS! Stackars Helén visste ju inte vad hon skulle säga och jag vet inte vad jag vill höra. Jag vill mest få det ur mig...typ. ;) Men hon gjorde så gott hon kunde för att få mig att må bättre i alla fall. Och sen var jag hemma hos Louise och söteVilgot och lunchade. Det känns väldigt skönt att prata med någon som faktiskt har känt likadant och det var ju inte så längesen heller. Det kommer att skilja ett år mellan Vilgot och Pölsan. Jag och Louise blev gravida ungefär samtidigt, har vi kommit fram till...men då med ett år mellan! ;)

Huset som Davids mamma tipsade om är mer eller mindre sålt, berättade mäklaren idag. De håller på med det sista nu. Men jag ska iväg på söndag och kolla på ett annat litet hus, också i Vellinge. Fast det är inte lika sött...ja, ja, vi får se på söndag vad jag tycker om det i verkliga livet...;)

Ojdå, nu har jag ju tvättid!! Den började bara för en kvart sen men jag inte sorterat tvätten än...det får jag nog göra nu!

Puss & Kram


Gnällspik

Igår tyckte jag att mina bröst kändes lite ömma och jag kände genast lite lättnad. Jag märker inget alls av några ömma bröst idag så oron är tillbaka - ännu starkare än innan! :( Jag har känt av den här stickande känslan i underlivet som jag brukar känna av innan jag ska ha mens och idag är den jättestark. Jag trodde att jag skulle gå omkring med ett leende på läpparna när jag väl var gravid men jag känner ingenting!! Förutom oro då...:( Jag känner mig i och för sig också extremt gnällig och väldigt otacksam!!! Alla runt omkring mig är jätteglada för min skull men jag...jag är bara gnällig...:( Tänk om det är en slags försvarsmekanism från kroppen; det kommer inte att utvecklas till en bebis så därför håller vi tillbaka glädjen! :( Aaaaargh, jag håller nog på att bli knäpp i huvudet! Jag ber om ursäkt för detta inlägget men jag måste få det ur mig! Jag hoppas att jag är gladare till nästa gång det är dags att skriva...

Puss & Kram

Aaaaameeeeennnnn...

Nu vill jag vara längre fram i min graviditet...jag vill kunna se att jag är gravid och jag vill kunna känna att jag är gravid...jag satt precis och tänkte att jag inte hade känt någon mensvärk på hur länge som helst och jag fick hjärtat i halsgropen! Känner alla gravida denna oron?! Det är ju inte klokt!! Men nu spänner det lite igen så jag blev genast lite lugnare...fast ändå inte helt lugn. Det kan ju vara så att jag frammanar vissa känslor eftersom jag så gärna vill känna dem. Jag vet att man inte ska övertänka och överanalysera allt som händer men det är betydligt lättare sagt än gjort. Jag kan inte riktigt koncentrera mig just nu på något alls - orostankarna kommer krypande hela tiden. Så - nu känner jag ingenting igen!!! :( Så här vill jag inte ha det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Jag vill ju bara var glad heeeela tiden men så är det ju inte alls!! Det är lite konstigt att jag kan känna den här oron med tanke på att jag inte ens har fattat att jag är gravid förresten...jävla skit...ursäkta franskan, men detta är inte kul...:(

Puss & Kram


Lite för tidigt...

Idag när jag var i Lund så körde jag "inom" min underbara gynekolog för att berätta för honom om mitt positiva gravtest. Jag hoppades också att han skulle säga "ska vi ta oss en titt?" och det gjorde han!! :) När jag frågade om det skulle gå att se något så sa han att det var lite tidigt...och det var för tidigt. :( Han letade som en galning och till slut så såg han något - han pekade på skärmen och sa "där kan ev vara något" men eftersom han inte var säker så kändes det ju inte vidare speciellt...men däremot så sa han att slemhinnan var tjock och fin vilket indikerar på en graviditet. Han kunde även se en cysta som är helt normalt och helt ofarligt men som brukar visa sig vid graviditeter. Så allt pekar på att jag är gravid men vi "hittade" ingenting...så att säga. ;) Jag frågade honom när jag skulle ta kontakt med min barnmorska och då sa han att det ska man göra så tidigt som möjligt. "Men vi bokar en tid till nästa vecka och om är där något då så kan du ta kontakt med barnmorskan..." Vaddå "om"?! Ibland får jag en känsla av att läkare är så himla vetenskapliga...jag menar, han hade ju kunnat uttryckt sig annorlunda men samtidigt har han ju rätt: vad som helst kan hända inom den närmsta tiden men så vill inte jag gå omkring och tänka!!! :( Det räcker med att jag redan går omkring och oroar mig - jag behöver INTE få mer vatten på min kvarn!!!

Jag har ju funderat på att lämna Malmö och flytta till Vellinge när jag blir mamma. Idag ringde David och berättade att hans mamma hade hittat ett litet hus till mig. Jag har egentligen inte tänkt flytta förrän efter min mammaledighet men det är ju läge att köpa hus nu...min egen lilla 2a kommer nog alltid att vara eftertraktad - ettor och tvåor är här alldeles för lite av i denna stan! Jag får nog suga på den karamellen ett tag...huset har legat ute i en månad...

OMG!!!! Jag har på TVn och Dansk TV2 visar nu Beverly Hills - jag kan inte förstå hur jag kunde lääängta efter den serien!! Det var ju så himla bra och de var alltid så himla snyggt klädda...hrm, det var då det...;) I alla fall så har de kommit så långt i serien att Brenda är inte alls med längre och de går inte i skolan längre utan de jobbar. Kelly är visst på något sjukhus och jag såg precis Jessica Alba komma in som en gravid patient!!! Tänk att hon har varit med där!!

Mitt hem ser ut som tredje världskriget och jag behöver verkligen städa...men jag orkar och vill inte!!!! :( Jag känner mig lite "mensig" - sugen på choklad och inte alls sugen på att hitta på något...jag känner mig lite nere...som om jag har PMS...jag skulle egentligen iväg och träna men det är jag VERKLIGEN INTE alls intresserad av!!!! Då städar jag faktiskt hellre...eller det är just nu som att välja mellan pest eller kolera...;) "Mensvärken" fortsätter men fortfarande inga ömma bröst.

Puss & Kram


Galet trött!

Jag har precis kommit hem efter en fullspäckad helg och jag är gaaaaalet trött!! I fredags körde jag och hämtade mina kollegor på Sturup vid 19-tiden. Sen blev det en lugn fredagkväll, för min del i alla fall. ;) Sen blev det till att jobba hela lördagen, på kvällen var det fest och sen var det jobb idag igen. Jag lämnade kollegorna på Sturup idag vid 17 ca och sen blev det middag hos mamma och pappa. För det första har jag jobbat 7 dagar i sträck vilket jag inte är van vid och sen har jag stått upp dagarna i ända...och det är jag inte heller van vid. Så jag är tröööööött nu...

I fredags så fick jag helt plötsligt "förhöjda levervärden" och dår får man inte dricka alkohol på ett halvår! Jag behöver ju en ursäkt som håller ett tag...jag kan inte köra med penicillin eftersom man faktist kan dricka ändå. Det tar längre tid att bli frisk men man kan dricka om man vill. Urinvägsinfektion har jag haft en gång i mitt liv så att helt plötsligt få det stup i kvarten känns lite genomskinligt. Så det var Vivi som kom med den briljanta idéen att mina levervärden kunde vara alldeles för höga!! Man kan få det pga av stress eller dålig kosthållning tex... Jag försöker berätta det för så många som möjligt. Helt plötsligt så är det ganska många som har råkat ut för det...fast på riktigt då alltså! ;) En av mina kollegor hade tex gjort det...fast hans läkare hade sagt att det inte var några problem för honom att dricka...det var ju inte riktigt vad jag ville höra! :S Men jag kommer att hålla fast vid min historia och att MIN läkare i alla fall har sagt att jag inte får dricka alkohol. Jag är nu under utredning...;) Men jag fick känslan faktiskt att där var några stycken som inte trodde på mig...en manlig kollega sa; ja, ja, skyll på det! Sen log han bara och jag fick känslan av att han menade att han trodde att jag var gravid. Sen var där en kvinnlig kollega som sa; hade du inte det förra året också?! Förra året drack jag och jag hade inte kommit så långt i min planering om det här med insemination så jag vet att jag inte hade någon konstig ursäkt då. Fast jag har ju varit på konferenser detta året då jag inte har druckit. Jag slår vad om att det kommer att finnas några som kommer att säga sen; "jag tyckte väl att det lät konstigt med förhöjda levervärden!"... Ja, ja, då får de väl säga det då...jag är ju gravid så det skiter jag i!!!! ;)

Jag befinner mig fortfarande i ett stadie där jag inte har förstått att jag är gravid! Jag kan säga det högt men det går inte in...det känns lite konstigt faktiskt. Jag känner av lite mensvärk då och då. Framför allt på kvällarna och morgnarna. Mitt på dagen är det ganska stiltje... Inga ömma bröst eller så... Fast jag är nog lite blödig förresten. Min kollega berättade att hon och hennes man hade varit utomlands i 3 veckor. Efter 2 v kom deras dotter med man och 2 barn och överraskade dem. Jag började nästan gråta när hon berättade det!! Det var ju pinsamt för fasiken!!! Att HON började gråta när de såg barnbarnen komma gående är ju en sak men att jag står där och får tårar i ögonen när hon återberättar det känns lite överdrivet... Det kom även en fd kollega som vi allihopa saknar jättemycket och hälsade på. Jag hade blivit superglad i normala fall också eftersom jag verkligen saknar henne men jag höll på att börja gråta även då! Jodåsåatteeeee.....

Eftersom graviditeten börjar räknas efter sista mensens första dag (som jag fick tänka efter de första gångerna jag hörde det!! Numera är det ju saker jag pratar om nästan dagligen...) så går jag in i vecka 5 imorgon. Det känns lite skumt att jag fick reda på i torsdags att jag var gravid och helt plötsligt är jag i v 5! Det är ju ingenting naturligtvis... Jag går fortfarande och oroar mig för att jag ska få mens...eller att något hemskt ska hända. Jag berättade det för Louise i fredags. Då berättade hon att när hon hade pratat med sin barnmorska om det i början av sin graviditet så hade barnmorskan sagt; Du kommer att oroa dig de närmsta 18 åren så du kan lika gärna vänja dig. Och det är väl så naturligtvis...

Nä, nu måste jag gå och lägga mig - kl är halv nio men jag orkar inte hålla mig uppe längre! Vi behöver vila oss efter denna helgen...:)

Puss & Kram 

Pölsan

Mitt lilla sesamfrö som jag har i mig nu (Louise läste för mig att så stort är "det" nu!!) går nu under arbetsnamnet Pölsan. Jag har berättat denna historien innan men jag ska dra den så kortfattat som jag kan; jag och Helén var på väg någonstans och satt i bilen och pratade. Detta var efter en insemination och vi skulle försöka komma på ett namn till donatorn. Jag kommer inte ihåg varför men vi gick snabbt över till att hitta namn till bebisen istället. Inte namn som den ska heta utan arbetsnamn. Det måste ju vara danskt, kom vi på, och efter ett tag så föll det på Pölsan! Från de kända, danska röde pölserna! Jag vet; helt sjukt! Men vi hade jätteroligt åt det. Det var inte alls min mening att det skulle fastna men det har det gjort!!! Jag och Helén har liksom fortsatt köra med det efteråt och nu när där väl är någon så känns det dumt att komma på något annat...dumt och dumt...men Pölsan har satt sig nu! I dubbel bemärkelse!! :)

Jag hinner faktiskt inte skriva mycket mer; om en halvtimme måste jag köra hemifrån och jag har inte ens packat! Jag ska hämta mina kollegor på Sturup och sen köra vidare. Imorgon blir det ingen uppdatering men jag återkommer igen på söndag!

Ha en trevlig helg!!

Puss & Kram

Jag är fortfarande gravid!

Jag var tvungen att göra ett test till! Igår var det gravtest från StorkKliniken och idag blev det ett från Clearblue:

Jag är fortfarande gravid!

Minsann, jag är fortfarande gravid! Jag ljög inte alls igår!! ;) Men jag fattar fortfarande inte att det är sant...det känns fortfarande som om det gäller någon annan och den där enorma lyckokänslan vill inte infinna sig...:( Den kanske kommer under dagen...

Puss & Kram

Jag bara ljuger...

Vilken dag!!! Jag går runt och berättar en helt underbar och fantastisk sak för mina nära och kära som blir superglada för min skull. Och ändå känns det som om jag ljuger... Jag är inte alls så överlycklig som jag trodde att jag skulle bli - jag är mest...tja, vad ska man kalla det?! Förvirrad, tror jag är ett bra ord...verklighetsfrämmande är nog ett annat bra ord...:S Jag fattar liksom inte vad det är som har hänt... Jag går runt och tänker; "men hur gick det här till?!" Jag VET ju hur det gick till men...;) - jag kan inte förklara det. När jag har ringt runt och berättat det för de som har varit med från början (som ändå är några stycken) så har jag ju, naturligtvis, bara fått positiva kommentarer! Eller det är nog fel att beskriva det...SUPERPOSITIVA kommentarer samt en och annan tår. <3 Jag har nog ringt hem till Lisa och berättat för henne 5/FEM gånger att jag är gravid...och ändå förstår jag det inte...;)

Ikväll var det dags för Pastaklubben. Där är det bara Louise och Emma som känner till det så det blev inget snack om det alls. Men däremot så fick jag en ros av min kära lillasyster;

Min röda ros

Om ni tittar ORDENTLIGT på blomman som är ritad på kortet av Emma:

6 gånger tog det! :)

så kanske ni inte alls varken ser eller förstår ;) men jag ska förklara; blomman är gjord av 6or och så är även stjälken! Det gick ju på 6e försöket! :) Visst är hon fyndig, min kära lillasyster!!?!! <3<3<3

Under middag så kände jag av lite "menssmärtor" och då blev jag genast orolig; tänk nu om något händer! Innan har jag gått och oroat mig för de jäkla gravtesten och nu ska man gå och oroa sig för att något ska hända!!! Helt ärligt!!! :( Det tycker inte jag alls känns kul...:( Jag har även "menssmärtor" nu... Jag försöker inbilla mig att det är något bra... Jag måste berätta en lite äcklig grej; varje gång jag kissar så måste jag se efter på pappret så att det inte har kommit blod/mens...jag hoppas att det har släppt till imorgon...ok, det var kanske inte en "lite" äcklig grej...det är kanske mest konstigt OCH ganska mycket äckligt...;) Ja, ja, så är visst jag...;)

Nä, nu blir det sängen efter denna väldigt, väldigt omtumlande dagen!! Stort tack för alla fina kommentarer!! Det värmer och jag blir väldigt rörd!! Idag har jag också haft rekord i antal besökare på bloggen!! :) Hahaha!! Det känns nästan roligare än själva graviditeten...det är nog eftersom jag inte fattar att jag är gravid...;)

Puss & Kram

Jag fattar ingenting...

Jag har ont i magen, jag är helt skakig, jag känner mig totalt förvirrad och jag känner mig inte alls så som jag trodde att jag skulle känna! Suddig bild, jag vet, men tänk nu att JAG känner mig suddig:

2 streck!!!!!!!!!!!!!!

Det är ett svagt streck men detta innebär att jag är gravid!!! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid!Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! Jag är gravid! :)

Så nu behöver jag genast hjälp med bortförklaringar till varför jag inte kan dricka alkhol på festen på lördag!!!

PUSS & KRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så deppig...

...och jag vet inte riktigt var det kom ifrån. :( Imorse när jag vaknade så kände jag av lite mensvärk men sen försvann det. Och jag har under dagen växlat väldigt mycket mellan känslorna; i 2 minuter har jag känt att det har gått vägen denna gången för att sen direkt gå över till att det inte har fungerat denna gången heller. Det har varit väldigt märkligt... Jag tror att det kom efter lunch...och jag vet inte varför. Eller jag har ju min teori; PMS! Nu har jag även mensvärk så just nu tror jag inte alls att det har gått denna gången...:( Jag känner inte ens för att träna. Och då ääälskar jag onsdagsträningen!! Men jag är så omotiverad...och nere... Nej, fy faaaan, just nu är jag inte alls nöjd...jag återkommer imorgon...

Puss & Kram

På allmän begäran...

...från lillasyster Lisa! Hahaha! Jamen, jag kör väl ännu en lista som jag hittade på Lisas blogg!

1. Vad är klockan: 18.31
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Anna
Zara Elisabeth Nilsson
3. Smeknamn: När jag var liten kallades jag Luddluddin av mina föräldrar. Malin kallar mig Donnan...men det är nog allt faktiskt. Det blir inte så många smeknamn på Anna liksom...
4. Vad heter dina föräldrar: Jan och Birgitta
5. Antal ljus på din senaste tårta: Det kommer jag inte ihåg eftersom jag inte har ljus på min tårta längre...
6. Husdjur: Nope.
7. Hårfärg: Min naturliga hårfärg är blond men jag färgar det och just nu är det mörkmörkt brunt.
8. Favoritfärg: Lila
9. Piericing: Hål i öronen
10. Tatuering(ar): Inga
11. Födelseort: Trelleborg
12. Bostadsort: Malmö
13. Nuvarande bostad: Bostadsrätt, en 2:a på 46 kvm.
14. Har du varit kär: Ja.
15. Har du varit i några andra världsdelar: Ja, jag besökte Aisen för några år sen...men det är allt...än så länge! :)
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, inga större grejor i alla fall...;)
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: 2 systrar
21. Färg på strumporna: svarta
22. Lyckotal: Ooooo, det har jag nog ingen...vad jag vet...
23  Favoritfilm: Alltså jag har nog ingen speciell...jag gillar ju naturligtvis Dirty Dancing,  Grease, jag har verkligen fastnat för Bridesmaides (den ska jag köpa när den släpps på DVD)...jag kommer inte på fler...
24. Favoritcitat ur en film: Hahaha! Just nu kommer jag bara på "Nobody puts Baby in a corner!"
25. Bästa semestern: Jaha, den var också svår...jag uppskattade verkligen min Shanghai-resa när jag hälsade på Vivi och Andy som bodde där då. Men jag har varit på shopping-resor till London också som har varit heeeeelt fantastiska!! :)
26. Favoritmat: Det mest som mamma gör - hon är en väldigt duktig kock!
27. Bästa veckodagen: fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Love Machine med Girls Aloud.
29. Tandkräm: Sensodyne
30. Favorit TV-program: Det är nästan pinsamt men jag ääälskar The real housewives of New Jersey...
31. Favoritrestaurang: Det har jag nog ingen...
32. Favoritblommor: Solrosor och liljor.
33. Tycker inte om: att vara ledsen.
34. Sport att titta på: Vad skulle det vara...landskamper kanske...eller över lag när Sverige spelar i någon sport - då kan det ju faktiskt bli spännande. ;)
35. Ögonfärg: Blåa.
35. Senaste sjukhusvistelse: Det var nog 1990...tror jag.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Ljusgråa.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 1.
40. Vem/var är du om 10 år: Jag är lyckligt gift med mannen i mitt liv med 2 barn, villa, Volvo och vovve. ;)
41. Vem fick du senast e-mail från: Från en kollega.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Esprit.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sitter på facebook
45. Fras/ord du använder (för) ofta: För i helvete!
46. Födelsedag: 10 augusti.
47. Vad retar du dig på: Besserwissers.
48. Det bästa du vet: Den härliga känslan av att vara riktigt lycklig...eller kär!
49. Läggdags: Runt halv elva...
50. Stjärntecken: Lejon.
51. V ärdefullaste ägodel: Min lägenhet.
52. Vad är klockan: 18.50
53. Vad har du för kläder på dig just nu: En rutig skjorta (från Esprit!), svarta strumpor och underkläder...jag har lagt av mig jeansen.
54. Favoritland: Jag gillar ju Sverige...
55. Favoritfilmmusik: Maj Gadd, sånt har inte jag riktigt koll på...Grease kanske...
56. Skostorlek: 41
57. Fobi: Fobi och fobi men jag gillar verkligen inte spindlar!
58. Favoritpålägg: Någon slags kött med en god mimosasallad.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Åååh, svårt! Det finns ju hur mycket som helst...de hemlösa i Malmö...eller för utsatta kvinnor och barn...
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Lycka och kärlek är fina ord eftersom de betyder så fina saker.
61. Bästa bok du läst: Jag har nog ingen favoritbok men jag kan rekommendera Marian Keys böcker.
62. Vad är du beroende av: Coca-cola.
63. Favoritdjur: Delfiner...kanske...
64. Gillar du snö: Ja.
65. Favoritglass: 88.an
66. Vad la du dina sista pengar på: Det senaste jag köpte var godis...
67. Är du långsint: Nej, inte det minsta.
68. Favoritgrupp/artist: Det skiftar men någon grupp jag alltid kan lyssna på är Abba!
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag är positiv.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att bli mamma.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Never!
72. Vad gör du i sommar: Jag är mammaledig! <3
73. Mest intressanta stad du varit i: London
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Lejon...
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Människor som inte har någon som helst självinsikt!
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Kan det ha varit Ola månntro...
77. Favoritgodis: Lösviktsgodis
78. Spelar du nåt instrument: Jag har spelat piano en gång i tiden.
79. Snyggaste kändisen: Oooo, det finns ju några stycken men Robbie Williams är galet sexig!
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Mannen i mitt liv - det är på tiden!
81. Vilken film såg du på bio senast: Bridesmaides!
82. Senaste köpta skiva: Det kommer jag inte ihåg...
83. Roligaste konserten: Jag är ingen konsertmänniska men jag gillade MIKA.
84. Bästa känslan: Att vara lycklig och/eller kär.
85. Samlar du på något: Nej.
86. I sånt fall, vad:
87. Är du feminist: Of course!
88. Favoritminne: Det finns ju hur många som helst...ex när Emma berättade att jag skulle bli moster...
89 Favoritskiva: Det mesta med Schlager...;)
90. Bästa kompis/ar: Louise, David och Helén.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Allvarlig tjej som vet vart hon ska - när jag går själv alltså...
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Njae, ingen just nu faktiskt...
93. Favoritlåt: Godmorgon med Chips får mig alltid på gott humör!
95. Har du en mobiltelefon: Japp!
96. Vad är det vackraste som finns: Just nu är det mina systerbarn!
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Västindien.
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej.
99. Vad är klockan nu när du är klar: 19.11

Puss & Kram

Lista

Jag sitter ju som sagt på ett hotellrum i Karlshamn på ScandicsomGudglömde. Här är inte så mycket att göra och med tanke på att centrum ligger låååångt härifrån så har jag inte så mycket att göra. Min lillasyster Lisa bloggar och hon har fyllt i lite olika listor så jag tänkte härma henne. Håll till godo;

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Jepp! Jag uppskattar inte alls sen ankomst...
HAR DU BRA KONDITION:
Det vill jag inte direkt påstå...jag försöker jobba på det men det går sådär...

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
I lördags på släktträffen.

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Lite uttråkad...och lite illamående eftersom jag har ätit för mycket godis...:S
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Jag har mycket svart och lila.

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Oftast men jag ser exakt likadan ut på alla kort!

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Tja, jag fällde ju lite tårar för en halvtimme sen när jag skrev mitt senaste inlägg...
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej, verkligen inte. Jag är blödig, har alltid varit det och lär alltid vara det också! ;)
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja, jag tvättade men jag hade inte så mycket tvätt så jag bjöd över mig själv på middag till en kompis och där blev jag hela kvällen. Så det var en mysig kväll.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Te

KAN DU LAGA MAT:

Jag kan följa recept...

ÄR DU NYTTIG:

Det går i perioder. Jag har försökt att vara det ett tag men just nu går det åt helskotta.

ÄR DU BLYG:

Nja, det kan jag inte direkt påstå!

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
6.30 ca, det är ju jobbedag!
VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Jag har inte spelat TV-spel på jättelänge! Men vi har Nintendo hemma så det måste ha varit typ Super Mario...

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Inget alls, spelar aldrig tv-spel.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Alldeles för mycket...

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Ja.

JAG SOVER:
Ungefär 8 timmar per natt.

VAD SA DU SENAST?
Det är ju fruktansvärt! (Jag pratade med tjejerna i receptionen om mamman som, antagligen, har mördat sina barn!)

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
En snabb runda på Malmöfestivalen blev det. Men vi åt snabbt, jag och Åsa, och sen gick vi och satte oss på Lilla Torg istället...

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Mamma, Emma, Lisa, David, Helén, Louise...det beror lite på vad det handlar om...

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Ett positivt graviditetstest! :)

HAR DU SNYGGA SKOR:
Ja, jag tycker det i alla fall..

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Hej, jag skulle vilja ha te med varm mjölk och 2 st McToast...

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Ja.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nope.

HAR DU KÖRKORT:
Ja.

ÄR DU ENSAM NU:
Ja.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Graviditetstestet på torsdagmorgon!

Puss & Kram


Hur känns det?

Imorse pratade jag med Helén i telefon medan vi var på väg till våra kunder. Vi pratade, som vanligt, om allt mellan himmel och jord. Men Helén frågade i alla fall hur det känns denna gången, om jag har haft mensvärk. Det hade jag ju i måndags men det var inte så mycket och sen dess har jag inte känt av det. Jag är godissugen, men det är också det enda sättet jag märker att jag ska ha mens...eller INTE!!! Jag ska ju inte ha mens eftersom jag är gravid...men tja... I alla fall så menade jag återigen att man borde känna på ett speciellt sätt för att veta om man är gravid - ett universiellt kännetecken så att säga. Nu finns ju inte det och eftersom jag aldrig har varit gravid så vet ju inte jag hur det kommer att kännas - jag kommer kanske att veta direkt när jag väl är gravid... Men då sa Helén att vid de andra tillfällena så har jag känt mensvärk flera dagar innan och betydligt oftare och eftersom jag inte har gjort det nu så måste jag vara gravid...<3 Aaaaaw, mina söta, söta vänner och familjemedlemmar! Det värmer i hjärtat att veta att det är så många omkring mig som tillsammans med mig önskar att jag blir gravid! :) Efter samtalet med Helén har jag dock börjat känna efter (jag vet att jag inte ska göra det!!!) och nu känner jag en massa saker som jag brukar göra inför mensen...:( Dock inte menssmärtor utan det är mest den här stickande känslan i underlivet som jag har beskrivit innan. Men jag vet inte om jag verkligen känner det eller det är för att jag har tajta jeans...;) Hahahaha! Kan alla hålla tummarna för att det är för att mina nya jeans har blivit lite tajta eftersom dieten för tillfället går åt helvete!!! ;) 2 nätter till...igår kände jag mig lite nervös faktiskt. Jag hade fjärilar i magen - men det är inga oroliga fjärilar, de är förväntansfulla och spända inför torsdagsmorgon! :) Åååååh, tänk om det är positivt!! Såja, då kom tårarna...just det, jag är lite blödig också - det händer också väldigt ofta inför mensen...;)

Jaha, jag är i Karlshamn och sitter på hotellet. Det har gått undan idag - det har varit en bra dag! Så nu är det dags för lite mail och så vidare...

Puss & Kram

Jobba hemifrån

Idag har jag några bokade besök men däremellan sitter jag hemma och jobbar. Det är inte min grej alltså. Jag blir så himla lätt distraherad - det finns ju så många andra saker som är mycket roligare än pappersarbete...:(  Men jag är snart klar och sen ska jag ut till en kund och fixa och dona...

Jag hade tänkt träna ikväll men eftersom Josefine inte kan och jag känner mig omotiverad så skiter jag i det. Jag ska till Karlshamn imorgon och bo på ScandicsomGudglömde så då kan jag träna där istället. Annars blir det bara att jag sitter på rummet och tynar bort...läs; äter godis och tittar på TV...;) Det är i och för sig liiiiite bra att hotellet inte är så kul - jag jobbar in i det sista och får ganska mycket gjort när jag är där. :) Inte ens frukosten är att hurra för. Det är ju det som brukar vara så bra med att bo på hotell; hotellfrukosten! Men icke, sa Nicke. Jag försökte övertala Lisa om att hon kunde följa med mig men det gick inte så bra...

Imorse kände jag av lite molande mensvärk när jag satt i bilen...och då kom, tyvärr, en liten negativ tanke; jaha, då gick det inte denna gången heller...:( Men jag kom snabbt att tänka på annat! Och sen dess har jag inte känt något alls...och inte direkt tänkt något speciellt på det heller. Det är ju skönt i och för sig!

Nä, ett sista ryck innan jag måste köra ut igen.

Puss & Kram

Regnet det bara öser ner...

Den sången passar bra nu...eller är det "Regnet det bara vräker ner" förresten? Nej, det låter inte rätt... I vilket fall som helst så regnar det väldigt mycket nu! :) Det är ju ändå höst så det är väl inte så konstigt i och för sig... Men regn och kombination med söndag betyder, i min värld, antingen fika eller film - idag blev det film. Jag och Lisa begav oss till Ystad för att hyra film. Precis som i fredags så var där inte mycket att hurra för men vi lyckades få till 3 filmer till slut. Den första var någon amerikansk film med bla Catherine Zeta Jones - det är en VACKER kvinna!! - som var helt okej. Sen såg vi en film som var baserad på en sann historia - jag älskar sådana! - om en kvinna under andra världskriget som hjälpte judiska barn undkomma döden. Kanonbra! Jag gillar egentligen huvudrollsinnehavaren; Anna Paquin, men det var en riktigt bra film. Efter filmen, innan eftertexterna, så kom en liten film, eller vad man ska kalla det, där den riktiga kvinnan som hade räddat 2500 judiska barn pratar. Hon hyllade alla judiska mammor som vågade skicka iväg sina barn så att de kunde överleva och alla de kvinnor som tog emot ett judiskt barn fast det var olagligt och farligt och uppfostrade och älskade dem som sina egna...väldigt gripande!

Släktträffen igår var trevlig! Vi blev 43 st inkl alla barn. Vi träffades kl 18 och de sista åkte hem kvart i 1. Då hade vi hunnit med mingel, mat. fotografering, frågesport, kaffe och kaka samt dans - i den ordningen! ;) Ja, det var en trevlig och lyckad tillställning! Tyvärr har jag nog inga foto jag kan lägga upp eftersom det känns som om det på alla bilder är med någon som inte känner till det här med mig blogg (så att säga) och då vill jag inte lägga upp bilder på dem heller...men jag ska se om jag kan hitta något...på mina systrar tex. ;)

Jag lämnade fönstret öppet när jag åkte hemifrån i lördags - det luktar så himla gott i lägenheten när man har vädrat så länge. Nu städade ju jag i fredags så här luktar gott ändå men det är något speciellt med frisk luft. Så frisk den nu kan vara när man bor i en storstad! ;)

Puss & Kram 

Morgonträning

Det blev en lugn kväll med en film som jag redan hade sett!!! :( Där var liksom inga filmer som jag kände för att se. Denna filmen, How do you know, har jag haft i min hand några gånger och varenda gång tänkt att jag känner igen den men att jag ändå inte är riktigt säker på att jag har sett. Så jag hyrde den. Jag köpte även lite godis och en 33 cl coca - det var ljuuuvligt! ;) Jag insåg med en gång att jag redan hade sett filmen så jag gjorde lite andra saker under tiden - lite wordfeud, lite Facebook, lite bloggar etc. Efter ett tag så kände jag inte alls igen filmen! Och efter ytterligare ett tag förstod jag varför - filmen är så dålig så jag inte ens har sett den klart! :( Det händer inte ofta - jag brukar faktiskt försöka se klart en film oavsett hur dålig den än är...så fungerar jag även med böcker.  Det KAN ju komma en twist som gör hela filmen/boken helt fantastisk bra!

Efter godiset och cocan så blev det lite träning innan frukosten idag. Josefine kom också förbi men då hade jag bara en kvart kvar innan min parkeringstid gick ut men vi hann träffas i alla fall! Så nu har jag ätit frukost. Jag ska ta ett snabb-bad (jo, det går att bada snabbt!) och sen vara klar så jag kan sticka iväg till Vivi och Andys nya hus för renovering vid 11-tiden.

Ikväll är det släktträff hos mamma och pappa. Farmor och hennes lillasyster och lillebror med familjer kommer. Vi kan nog bli en 50 pers (minst) och jag ser fram emot det. Jag kommer att fylla en vinflaska (eller 2...) med Fläderblomsdryck med jordgubbb och dricka "rosé"! Vi ska nämligen ta med all dricka själv så då är det ju inget problem. :) 

Ha en fortsatt trevlig helg!

Puss & Kram 

Fredagkväll

Det ser ut att bli en luuugn fredagkväll! :) Jag var inställd på att hjälpa Vivi och Andy med att renovera deras nyinköpta hus men jag pratade precis med Vivi och jag behöver inte hjälpa till förrän imorgon. Så ikväll blir det nog soffan och film. Inte för att jag vet om det går något på TV men annars så går det ju alltid att hyra. :)

Jag har börjat att städa men det är helt galet vad mycket annat jag kan komma på att göra istället! De två sista fredagarna har jag hunnit med att städa på en timme men så blir det inte idag...kan jag berätta. Det bästa är att bjuda hem någon för då måste man städa och ha det klart till det...men det har jag inte gjort så därför kan jag dra ut på det i evigheter. Fast det är bara till att bestämma sig och få det gjort - hur svårt kan det vara, liksom...;)

Eftersom det blir en lugn kväll så kan det nog bli träning imorgon innan frukost. Jag ska redan nu smsa Josefine och förvarna henne. Vi pratade om det på träningen igår men då var jag mer tveksam eftersom jag inte riktigt hade koll på tidsplanen.

Nä, om jag helt enkelt skulle ta tag i städningen! :( Det är ju så skönt när det är klart! Då kanske jag även kan unna mig lite godis...jag fortsätter att gå ner i vikt trots min ganska onyttiga vecka! Tjohooo! :) Nu låter det som om jag har gått ner hur många kilo som helst men sen i fredags har jag gått ner 3 hekto! 3 hekto på en vecka är ju inte så superbra kanske men sen jag började har jag i alla fall gått ner 2,5 kg...wow, liksom. ;) Men jag är inte ute efter några 10 kg heller så jag är nöjd - jag är mest nöjd med att jag även har gått ner runt naveln - 2 cm! Det märks direkt på kläderna!! :)

Märktes det hur jag försökte att dra ut på det så att jag slipper städa...;)

Puss & Kram 

Simultankapacitet

Just nu sitter jag framför TVn (och den är på, vill jag poängtera!), jag bloggar samtidigt som jag spelar Wordfeud på min iPad! Jag är så himla trendig...eller stressad - fast det är väl samma sak nu för tiden...;) Jag har verkligen fastnat för det här Wordfeud! Det är som alfapet och man spelar mot någon annan. Jag spelar bara mot Helén men det är mest för att jag började med det igår! Jag har sett på Facebook att många har skrivit sina användarnamn men jag har inte riktigt förstått vad det har inneburit. Förrän nu!!

Dagen är ju inte slut än MEN jag har inte ätit kakor idag! Tänk att man kan vara så glad och stolt över en sådan sak...;) I och för sig lunchade jag och Josefine på ett gästis idag där de serverade ärtsoppa. Vi åt inte ärtsoppa men det innebär inte, tycker jag i alla fall, att man inte får äta pannkakorna!! Jag åt bara en...men det var så jäkla gott! Så lite onyttigt har det blivit ändå. Fast imorse hade jag ändå gått ner i vikt så jag skulle kanske fortsätta äta de där kakorna...;) Nu har jag, som tur är, inget onyttigt hemma - jag kände att jag blev sötsugen bara jag skrev om kakorna...:S I och för sig är det ju nära till Coop Nära...NEEEEEJ!! Stå nu emoooot!!! Jag får nog göra lite te istället. Ibland kan det räcka för min del...te och en jäkla massa karaktär...;)

Idag har det förresten gått en hel vecka sen inseminationen!! Om en vecka vid den här tiden så vet jag! Om en vecka vid den här tiden är jag hos min syster Emma och äter pasta. Vi ingår ju i en pastaklubb och då är det hennes tur att fixa mat. Jag hoppas ju naturligtvis att jag är så glad så jag knappt kan äta! :) Inte för att jag kommer att berätta det för de tjejerna ändå så tidigt...förutom Emma och Louise då! Fast jag tycker att den här veckan har gått snabbt. Jag har inte ens tänkt på det innan idag att det är en vecka sen, jag kom verkligen på det under tiden jag skrev! Det borde ju innebära att jag är galet avslappnad och att den mentala spärren är borta så att det befruktade ägget kan sätta sig ORDENTLIGT! :) 

Puss & Kram 

Kakförbränning...

...står som önskemål ikväll till träningen! ;) Jag har tryckt i mig ett paket till av Marias Chokladterapi! Men nu är de slut i alla fall och jag ska till en kompis ikväll och fika så jag tänkte ta med Jennis Blåbärssymfoni dit så är jag av med dem också! Om en timme ca är det dags för träning så förhoppningsvis så gör jag av med lite kakor där...

Idag har jag köpt nya jeans - jag har ett par som jag använder jäääättemycket! Men de är liksom stretch så nu är de bara bra när de är nytvättade och de blir snabbt för stora. Alla jeans töjer sig (förutom de två par jeans som ligger och väntar i min garderob...) mer eller mindre och det var dags för ett par nya. Dessa är mörkblåa och perfekt till hösten! Jag hoppas i och för sig att de snart blir för små...och inte pga av kakor då! ;) Idag hade jag på mig långärmad tröja, kjol och bara ben i lågskor och det var alldeles för lite! :( Nu är det nog snart dags att ta fram stövlarna och de svarta strumpbyxorna. Maj Gadd, vad jag tjatar om detta...jag ska inte nämna det mer förrän jag har det på mig! ;) Men imorgon blir det mina nya jeans i alla fall!! :)

Jag har lite problem med det här med min blödning; det är ju då en sk mellanblödning och den beror på ägglossning... Enl gynekologen så är det inget som behöver betyda att jag inte blir gravid denna gången MEN jag blev inseminerad i torsdags. Frysta spermier lever inte lika länge som färska, jag har för mig att frysta lever i ett dygn inne i mig. Det innebär ju att jag borde ha blivit befruktad så att säga på fredagen...typ...och i så fall om ägglossningen var på söndagen när jag hade min blödning så borde det ju innebära att det inte lyckades denna gången heller...jag förstår inte hur det INTE kan betyda att befruktningen inte har lyckats...kan någon förklara?! Sen så är det ju då så också att bara för att befruktningen har lyckats så innebär inte det att ägget fastnar...men det är en helt annan sak.

Nä, nu får det räcka med grubblerier för idag! (Som om jag kan styra det...;))

Puss & Kram

Kakorna till trots...

...så fortsätter jag faktiskt att gå ner i vikt!! Tjoohooooo!! Det går inte snabbt alltså men huvudsaken är att det går åt rätt håll! :) Så den här "dieten" funkar - att hålla någorlunda koll på kalorierna. Den där gamla dängan "gör av med mer än du stoppar i dig" håller - det är bara det att det inte alltid är så lätt att leva efter... Det tar tid innan träningen har kommit till den där punkten när man "måste" träna och dit har inte jag kommit än men jag gör så gott jag kan för att komma dit! :) På onsdagarna är det ju träning med kompisarna och det är den roligaste träningen någonsin och sen är det även träning med Josefine...vi försöker få till det i alla fall två gånger i veckan tillsammans. 

Nä, nu är det dags att jobba!

Puss & Kram 

Mycket kakor blir det...

Jodå, jag åt upp de resterande kakorna igår! Alltså, de var så jäääkla goda! Så jag kan varmt rekommendera Marias Chokladterapi från Göteborgs Kex! Slurp! Idag öppnade jag de andra kakorna från samma serie; Jennis Blåbärssymfoni. De var också goda men de andra var godare! Men naturligtvis är de också uppätna...;) Så till middag idag blir det en halv påse Knorrs Mexicanasoppa med en skiva knäckebröd! :) Hahahaha! Jag brukar faktiskt inte vara ett kakmonster - jag föredrar smågodis - men de där med choklad...nice!!! Jag var även ute och gick innan idag i terräng i en timme...men det räcker inte, jag skulle behöva träna i flera timmar för att bli av med de kalorierna som jag har satt i mig! ;)

Som det har blåst idag! Ja, det blåser fortfarande alltså. Och då har jag för mig att vi här i Skåne är minst drabbad av stormen som är på väg in över Sverige. Med tanke på att vi har varit värst drabbad av regnet i sommar så är ju inte det mer än rätt...;)

Ikväll MÅSTE jag måla mina tånaglar...det har jag tänkt göra läääänge nu men jag tycker inte att det är så himla roligt så därför skjuter jag det framför mig hela tiden. Men, egentligen, det är ju bara att sätta igång! Så det ska jag göra nu, minsann! 

Puss & Kram 

Det är helt normalt! :)

Vilken jäkla dag jag har haft! :( Jag har inte haft någon ork över huvud taget...jag märkte inte av det imorse innan jag begav mig hemifrån men det kom snabbt sen. Det kändes som om jag hade för mycket på mig - man kan ju bli lite slö då - men det hade jag inte! Sen eskalerade det bara. Nu har jag en sådan tur att jag har ett jobb där jag sköter mig själv så jag körde hem helt enkelt och la mig på soffan och sov i en timme! Sen hörde Josefine av sig och frågade om vi skulle träna...det kände jag ju inte alls för men jag tänkte samtidigt att man ju mår bättre av träning så jag stack till Friskis. Det blev en halvtimmes styrketräning och en kvart på cross trainern. Jag känner mig fortfarande låg men jag hoppas att det är över till imorgon!

Imorse ringde jag till Capio och frågade efter telefontid med min gynekolog. Han ringde vid 16.30 ca. Jag berättade om min blödning jag fick igår och att jag har haft det de senaste gångerna, vare sig jag har blivit inseminerad eller inte. Då sa han att det var helt normalt för min ålder och att det ofta kom i min ålder! Så jag är helt normal, det var ju skönt det! ;) Men jag undrade ändå om det var negativt men han sa att det var tvärtom eftersom det då tyder på att det är ägglossning och att den fungerar som den ska! Nu vet vi ju det sen innan eftersom vi har gjort undersökning på just det... Sen berättade jag att de på StorkKliniken tycker att jag ska fundera på hormoner om jag fortfarande inte har blivit gravid till jul men att det är han som "bestämmer" det och att de lyssnar på vad han säger. "Jaha", sa han då, "det var ju bra det. Men fundera inte mer på det nu, Anna, det löser sig, ska du se." Så då gör jag inte det heller! :)

I fredags fick jag kakor av Helén, hon jobbar som säljare för OLW som även säljer Göteborgs Kex. Jag fick i alla fall några kakor som heter Marias Chokladterapi - holy makarony!! De är aaaaalldeeeeleeesss för goda!!! Jag tryckte i mig 3 st på tvären. Nu får jag nog lägga undan dem - de är ju inte så bra för min diet...skulle man kunna säga. :S Imorse vägde jag förresten, för andra helgen i rad, mindre på måndagen än på fredagen!! :) Tjohooo!! Det lär ju inte fortsätta med tanke på de här kakorna...eller så äter jag bara upp dem så är de slut...tja, jag får se hur jag gör! ;)

Puss & Kram

Blödning

Nu blöder jag! Jag fattar ingenting! :( Det har jag ju gjort förr, dels vid andra inseminationer men dels även i somras när jag hade uppehåll... Jag får nog ringa min kära gynekolog imorgon och höra med honom varför. Jag frågade honom när jag var hos honom senast eftersom jag då hade haft blödningar på dag 19 ca två gånger i rad varför. Men han sa att man inte riktigt kunde säga varför. Jag har ju nämligen aldrig haft sånt förr. Det kunde bero på att man inte hade haft en riktig ägglossning...:( Men istället för att jag ska försöka komma på egna lösningar så tänker jag släppa det nu när jag har fått skriva av mig och invänta doktorns råd istället. ;)

Puss & Kram

Systerträff

Igår så var det då tid för systerträffen. Hur trevligt som helst. Vi åt tills det inte gick att få i sig mer...och sen åt vi lite till...;) Vi spelade spel - där jag och en av de andra systrarna vann!! Ganska otippat, måste jag säga, eftersom det var TP och jag hatar sådan spel! Jag känner mig alltid så dum när jag inte kan frågorna och det känns alltid som om alla andra runt omkring bordet kan dem och att de är superlätta... Ja, ja, denna gången gick det ju bra! :)

Idag fortsätter det engelska temat på mammas café. Nu har dock engelskmännen åkt hem så nu får det bli cream tea på svenska...så att säga...;) Jag åt inte cream tea igår - det blev inte av bara, så det får nog bli idag istället. Jag tränade ju faktiskt igår...fast å andra sidan var det för att jag åt som en galning i fredags! ;) Hahaha! Det är inte lätt att vara på diet! :)

Åååååh, det är så himla sköööönt att vara hemma hos mamma och pappa! Jag älskar att vara här - jag kopplar verkligen av när jag är här. Det här är det enda stället som jag tex kan gå i flera timmar utan att titta på min mobil, den sitter fast på mig annars! Just nu siiter jag och Lisa i soffan tillsammans - jag skriver i och för sig på min blogg men annars så tittar på vi någon slags dokumentär om amerikanska oskulder och kommenterar ALLT! ;) Det programmet tror inte jag att hade tittat på tex om jag hade varit hemma själv. Nu blir det ju mest en rolig grej. Jag hoppas även att Emma kommer hem med Filippa och Hannes! <3 De var här igår men jag kan aldrig få för mycket av de mest underbara och fantastiska systerbarn i hela världen! ;)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Puss & Kram

En trevlig fredagkväll...

...blev det. Vi har inte träffats alla fyra samtidigt på säkert 10 år! Det blev mycket snack och skratt. Jag har läst på om det här med graviditet och alkohol; det är ju ganska många olika "råd" man får om det. Jag har hittintills valt att ha nolltolerans ang alkohol under de två veckorna jag inväntar svar på hur det har gått med inseminationen. Men denna gången tänker jag annorlunda och jag känner mig annorlunda. Jag hittade detta; http://www.fasforeningen.nu/graviditet.htm - på s 13 står det lite kortfattat om vad FAS står för och på s 20 står det "Idag vet man säkert att från befruktningstillfället och fram till första uteblivna mensen påverkas inte embryot om mamman dricker alkohol." Det här innebär INTE att jag tänker dricka skallen i bitar men det har gjort att jag igår drack ett glas rött till maten. Det är helt okej att förfasa sig över detta - det hade jag själv gjort för bara några veckor sen men det känns bra. JAG mår bra! Att släppa det här med The Secret är det bästa jag har gjort på läääänge! Imorse var jag iväg och tränade med Josefine och hon sa till mig när vi var på väg ut att det märktes stor skillnad på mig från de andra gångerna när jag har varit iväg och blivit inseminerad. Jag kan tycka att det är skönt att de som känner mig märker skillnad eftersom jag själv märker det...

Kevin kom förbi igår och höll låda som bara han kan! ;) Jag pratade precis med honom i telefon och jag berättade det här för honom med The Secret och att jag nu kör The Helén istället ;) och då säger han; jag har en bra magkänsla för det här, Anna! Aaaaaw, så glad jag blev! VemVet har också uttryckt samma sak: jag vet att man säger sådana saker för att man verkligen VILL att det ska vara så och att man faktiskt inte vet men det är superhärligt att höra! Just nu omger jag mig bara med sådana människor och det är fantastiskt! <3

Nä, nu måste jag göra mig i ordning; jag ska hem och hjälpa till med caféet. Det är ju engelskt tema hela helgen och mamma och pappas vänner från just England är här. De åker hem ikväll och det har inte funnits tid innan att träffa dem men nu blir det till att prata engelska hela dagen! Sen ikväll är det systerträff. Mina föräldrars bästa vänner har 4 döttrar och mina föräldrar har då 3 och vi har hängt ihop sen vi var småttingar. Jag är äldst och sen går det ner till lillasyster i den andra familjen som är 20...någonting...22 kanske?! :S Vi ska träffas ikväll utan man och barn - DÄR lär det pratas och skrattas så det kommer att höras i hela Skåne! ;)

Puss & Kram

Vilket klipp! :)

Jag måste ju bara berätta om mitt klipp jag har gjort idag; jag var på MediaMarkt på Bernstorp här i Malmö för att hämta min kamera som har varit inlämnad där. När jag ändå var där så gick jag in och tittade på hårvårdsavdelningen. Jag har börjat få lite längre hår och sist jag var hos frisören så använde hon en slags tång som gör att håret blir vågigt liksom, en sk wave maker. ;) Jag har funderat ett tag på att köpa en sådan själv men vill inte lägga för mycket pengar eftersom jag inte vet om jag kommer att använda den speciellt mycket. I alla fall så hade de 2 olika; en från OBH Nordica för 249 kr och en från Björn Axén för dubbelt så mycket. Den från OBH Nordica hade de bara en kvar och det var den som hängde framme för visning så jag frågade en kille om man fick rabatt då eftersom "alla har pillat på den". Han tillhörde inte den avdelningen så det vågade inte han svara på och killen som var på den avdelningen var upptagen med kunder. Eftersom jag inte orkade vänta så körde jag därifrån utan tången, det finns ju en till MediaMarkt i Malmö. När jag väl kom dit så hade de bara den från Björn Axén! Så jag körde bort till On Off och Siba som också ligger på Svågertorp men On Off var stängd och Siba hade knappt något alls. On Off hänvisade till sin butik på Mobilia så jag körde dit där istället. On Off på Mobilia var dock också stängd! :( Vid det här laget kände jag lite att det nog inte var meningen att jag skulle äga en Wave Maker från OBH Nordica... Jag gick in till Expert som ligger vägg i vägg med On Off. De hade den! Till 349 kr! 100 kr mer - VARFÖR?! Så jag frågade killarna i kassan hur de kunde vara 100 kr dyrare än sina konkurrenter. Jag fick till svar att de hade prisgaranti vilket då innebär att hittar man samma vara till lägre pris någon annanstans så får man varan för det lägre priset OM den andra butiken har varan i lager. Nu visste ju jag att MediaMarkt INTE hade den i lager men jag låtsades som ingenting. Jag undrade hur de skulle kunna veta om MediaMarkt har sina varor i lager. Jag fick inget riktigt svar på det men jag fick min OBH Nordica Wave Maker till 249 kr!!! Killen i kassan sa att jag skulle ha kört till dem med en gång istället. "Men då hade jag inte fått den för 249 kr", svarade jag! ;) Så nu ska jag försöka mig på den till ikväll när jag ska ut och äta med lite tjejkompisar! Klipp och klipp förresten - jag sparade ju 100 kr men jag också farit rundor som en galning! ;)

Puss & Kram

Sjätte gången gillt! :)

Jaha, halv 10 (inte riktigt, de har aldrig varit i tid än så länge så varför skulle de ha varit det idag?) kom det en kvinna och hämtade mig. Jag har aldrig haft henne förut, hon var dansk. Vi gick in och satte oss för att prata lite först (det gör man alltid). Hon frågade hur jag mådde och hur det kändes. Sen undrade hon om jag hade funderat på vad jag skulle göra om jag fortfarande inte hade blivit gravid vid 8-9 gången. Nej, sa jag då, jag har inte alls funderat i de banorna, jag tänker mest att jag blir gravid. Ja, sa hon, det förstår jag, men vi måste också tänka realistiskt. Det innebar att har jag inte blivit gravid innan jul så tycker hon att jag ska fundera på dels hormonbehandling och dels IVF. Det finns visst olika sorters hormonbehandlingar. Jag har ju fått reda på att jag inte behöver hormoner eftersom det inte är något fel på min ägglossning. Men det finns något då som heter...typ...äggstimulering...det heter naturligtvis inte alls så men det var så hon benämde det! ;) Det innebär då att jag äter hormoner och sen åker till min gynekolog och så tittar han på dels hur många ägg som har vuxit till sig och dels när det är dags för ägglossning. Man stimulerar så att fler ägg blir mogna samtidigt. Det ökar ju risken för fler barn på en och samma gång men enl henne så är det inte alls vanligt. Nu har jag ju de 3 senaste gångerna åkt till min gynekolog för att se när jag har ägglossning så det gör vi redan... IVF är provrörsbefruktning kort sagt. I Danmark så är det dock så att reglerna säger att vid IVF är det ALLTID anonym donator och det tycker inte jag alls känns bra. Jag har ju valt öppen donator av en anledning! Ja, ja, den tiden den sorgen... Jag kan ju berättat att under den här delen av samtalet så skrek hela mitt inre NEEEEEEEJ!!! Det är ju så emot The Sercret så det finns inte; att redan ta för givet att det inte kommer att gå! Men jag kör ju inte längre med The Secret så jag försökte tänka realistiskt istället...men det var svåååååårt!!

Sen undrade hon om jag tränade och det gör jag ju. Jag berättade att jag hade haft en diskussion med en av hennes kollegor om det här med träningen; jag blir ju så himla sjåpig de två veckorna jag går och väntar på att ta graviditetstestet. Även denna kvinnan sa att det bara är att fortsätta att träna som jag brukar. Jag kunde hålla mig lugn idag och imorgon men annars är det bättre att fortsätta som vanligt. Så jag ska bannemig göra det denna gången!!

Jag fick mitt förstahandsval; blond med blåa ögon, 1.80 och 81 kg. Sen blev det insemination. Jag berättade för henne då att jag normalt brukar ha flytningar flera dagar innan ägglossning men att de denna gången hade kommit samma dag! Hon kunde inte svara på varför men hon menade på att det absolut inte behövde mena någonting alls!

Jag låg i 25 min och tog det lugnt...fast efter ett tag blir jag ganska uttråkad av att bara ligga där...

Här sker inseminationerna!

Sen blev det att bege sig tillbaka till Sverige och jobbet som väntade! Och nu väntar två låååååånga veckor innan det är dags att ta graviditetstestet...

Nu har det blivit hög tid för mig att fixa något att äta! Stort tack för alla lyckönskningar, de värmer!! :)

Puss & Kram

Det blir till att bege sig med en gång!

Det tog en faslig tid att komma fram idag via telefonen! Men till slut så gick det i alla fall: 9.30 ska jag vara där! :) Antingen det eller 13.45 - så jag valde morgontiden. Det tar ju inte så lång tid att för mig att ta mig över... Som tur var så är jag klar; jag ska bara borsta tänderna.

Jag har ju hållt på med min sk diet; jag har i alla fall försökt hålla koll på vad jag äter. Mitt första delmål var att jag skulle väga under 70 kg den dagen det var dags för insemination; imorse vägde jag 69,8 kg!!! Hahahaha, isn´t it lovely!!??!!

Puss & Kram

Men holy makarony,

jag har ägglossning!! Det trodde jag inte alls!! De andra gångerna har jag haft flytningar i flera dagar innan...ja, ja, då blir det en tur till StorkKliniken imorgon! Det var ju ett tag sen sist...;)

Jag återkommer naturligtvis med mer info imorgon.

Puss & Kram

Jobbigt, jobbigt, jobbigt!

För att göra de här uuuuuunderbara ägglossningstesten (jag hoppas att ironin går fram!) så ska man inte ha kissat på fyra timmar...jag har en timme kvar och jag håller på att spricka! :( Vi har tränat ikväll och även om man svettas väldigt mycket så dricker man ju även väldigt mycket! EN HEEEEL TIMME!!!! Holy makarony...

För att bli lite intim och detaljerad så har nu mina flytningar kommit igång. Eftersom de kom idag på förmiddagen så tror jag att jag kommer få en glad gubbe på testen imorgon någon gång. Jag har insett att jag alltid har blivit inseminerad på förmiddagen eftersom den glada gubben alltid har kommit på kvällsstickan. Så det blir nog en insemination på fredag!! :) Det passar väldigt bra eftersom jag hade tänkte sitta hemma och jobba då - jag har "lite" kunder som jag måste ringa runt till.

Just nu sitter jag hopkurad i soffan och jag vågar knappt röra mig...jag lär väl sitta här ett tag till. Diskningen efter maten får helt enkelt vänta! ;)

Puss & Kram

Ny jacka!

Idag körde jag inom ett köpcentrum som har en butik som säljer hårvårdsprodukter till lägre priser. Jag körde ändå förbi och mitt schampo tar slut vilken dag som helst. På väg till butiken gick jag förbi en Esprit-butik som jag inte har sett där innan. Det var en sk outlet och de hade 50-70% på allt i butiken! :) Jag älskar Esprit så jag var tvungen att gå in och titta. Jag provade lite kläder men jag fastnade bara för en skjorta som med rabatten blev 200 kr - som hittat! :) De hade lite jackor framme och där var en som jag fastnade för men de hade inte min storlek. Då berättar killen i butiken att de har en annan jacka på lagret men som de inte ska sälja men han kunde "göra ett undantag"...han visste att jag skulle älska jackan, den jäveln! ;) Så han plockar fram en lite tunnare dunjacka i svart som glänser lite. Jag provade först stl 40 men den var lite för stor så jag fick snabbt på mig stl 38 - den satt som en smäck!

Min nya höstjacka! :)

Nu längtar jag ännu mer efter kallare temperaturer!! ;) Idag blev det varken stövlar eller strumpbyxor - solen skiner från en nästintill klarblå himmel...

Nä, nu ska jag köra iväg och hälsa på morfar!

Puss & Kram


Aaaaaarrgh!!

Imorse tänkte jag börja med mina ägglossningstest men jag GLÖMDE BORT DET!!! :( Fast jag tänkte faktiskt redan igår att jag inte har några flytningar än vilket är lite konstigt med tanke på att det är tänkt att jag ska ägglossning imorgon eller på torsdag...om jag följer den statistiska kurvan. ;) Så jag får väl börja ikväll igen och hoppas att jag INTE har ägglossning redan ikväll! Men det tror jag inte...

Dags att jubbe!

Puss & Kram


En tråkig måndag

Vilket jäkla väder! :( Det har regnat heeeeela dagen oavsett var i landet jag har befunnit mig i idag! Hösten är verkligen här! Jag gillar faktiskt det mesta med hösten men ibland blir det för mycket regn och rusk även för mig. Fast jag tror minsann att det blir till att ta fram stövlarna imorgon! :) DET gillar jag väldigt mycket däremot.

Jag kom iväg direkt efter jobbet och tränade. Det blev en halvtimmes styrketräning men sen blev det inte mer. Varken cross trainer eller löpband fanns att tillgå - bara cyklar och det kände jag inte alls för så jag stretchade och åkte hem istället. Det är lite sådär att träna vid 17 eftersom alla andra också vill träna då så gymmet är fullbelagt. Men jag tycker det är skönast att göra det direkt efter jobbet...som de flesta andra då vill säga. ;)

Imorgon kommer mamma och pappas vänner från England hit och hälsar på. De åker igen på lördag. Så nu i helgen ska mamma ha tema på kaféet; Engelskt tema där hon kommer att fokusera på Cream Tea och scones. Pappa ÄÄÄÄLSKAR det så det äter vi med jämna mellanrum hemma. Det finns en engelsk affär här i Malmö så hon har varit hos dem och beställt engelskt cream - vi har inte det i Sverige annars. Så dit ska jag i alla fall!! :) Hon ska annonsera om det och vi får väl även skriva om det på Facebook så där kan nog komma en och annan. Kul!

Jag tror nog att det blir lite film nu. I fredags hyrde jag tre stycken men jag har bara sett en av dem.

Puss & Kram

Morfar <3

Idag ringde mamma när jag var på dop. Vi hade nästan ätit klart kakorna så jag gick ut och ringde tillbaka. Då berättade hon att morfar hade trillat ihop igår och fått en hjärtinfarkt. :( Tur i oturen så var han på släktkalas så han fick hjälp snabbt. Mamman ringde 112 och fick dit ambulansen... När jag frågade mamma om det var bra med honom eller "this is it" så sa hon att de inte vet... Min lilla morfar! Han har varit skröplig ett tag och han fyller trots allt 92 år i november men det spelar ingen roll: han är min morfar och han har alltid funnits där! Mamma och pappa ska åka in till honom på tisdag så jag tänkte att jag skulle följa med då. Han ligger inlagd här i Malmö.

På tal om något helt annat så blev det en trevlig dag med tjejerna: mycket skratt och mycket snack! Precis så som det ska vara när det bara är tjejer som träffas. På kvällen åkte vi in till Malmö och stack först en runda till Lilla Torg och sen åkte vi till Wonk. Wonk är ett gay-ställe som vi har fantastiskt roligt på! I och för sig lär man ju inte hitta mannen i sitt liv på ett gay-disco men vi har ju så jäkla roligt där så vi lär fortsätta åka dit. ;)

Dopet idag gick också bra. Jag trodde att vi skulle få något att äta i matväg men det blev kakor, tårta och kaffe - jag hade inte ätit något innan! Jag var så jäkla hungrig och sen fick jag äta mig mätt på kakor! Det var inga problem eftersom där var hur mycket kakor som helst men efter ett tag mådde jag lite illa...:S Efter dopet åkte jag bort till Vivi och Andy - de har köpt nytt hus som de fick nycklarna till denna helgen så jag var tvungen att kolla hur det ser ut nu innan de börjar renovera. Det är jättefint och när de är klara så kommer det att vara ännu finare!

Nu sitter jag och väntar på att min ratatouille ska bli klar - kanske inte så smart med långkok en söndag när man inte har ätit ordenligt på hela dagen men nu blev det så!

Puss & Kram

En rask promenad...

...blev det minsann innan frukost idag! Jag gick först 20 min bort till Pildammarna och sen blev det 25 min där. När jag sen skulle gå tillbaka hem och visste att det innebar 20 min så höll jag på att svimma en liten smula...jag hade min iPod med mig med bra musik men alltså, det är ju så tråkigt med promenader! :( Men jag får nog göra som VemVet föreslog med SR.se...eller så skiter jag i promenaderna! ;) Nu har jag precis ätit frukost. Det har blivit dags att slänga sig ett bad - jag har 1,5 h på mig ungefär innan jag blir hämtad.

Ha en hääääärlig lördag - det tänker jag ha! :)

Puss & Kram

Massage

Idag har jag fått massage! Det är skönt när de tar hela handflatan men när de använder fingrarna så mår jag illa! Det söker mig! Jag går inte så ofta på massage så jag går ju konstant omkring med knutor i musklerna och när massören då ska trycka ut dem så gör det ONT!! :( Jag kände tom hur jag fick ståpäls emellanåt... Det är superskönt nu efteråt! Jag går inte längre omkring med axlarna uppe vid öronen... Jag förhörde mig lite lätt om massage och graviditet eftersom jag har läst att man inte ska få massage den första tiden. Tjejen sa att man kan få lätt massage nere vid ryggen men uppe vid axlarna är det ingen fara. Men det känns ju lite konstigt att jag ska gå dit och be om en graviditetsmassage nästa vecka... Jag ska se om jag kan få tid måndag eller tisdag förresten! Jag har ju presentkort så dit kan jag gå hur många gånger som helst! Inte riktigt men nästan...;)

Ikväll ska jag sitta hemma i min soffa och mysa helt själv. Åsa hörde av sig innan idag och frågade om jag ville komma över och titta på film men jag håller mig hemma faktiskt. Imorgon är det tjejdag - 8 tjejer som börjar med vinlunch kl 13 och sen ska vi bli lite ompysslade, SNACKA, spela spel, göra egna pizzor och sen blir det utgång. Det ska bli väldigt trevligt men det gör att jag känner att jag kommer att vara galet social imorgon så jag får ladda batterierna och käkmusklerna ikväll. ;) Jag går bort och hyr lite filmer, tänkte jag.

Puss & Kram

Gynbesök

Idag körde jag inom min underbara och fantastiska gynekolog. Jag är bara i dag 11 i min menscykel så jag visste inte om det kanske var för tidigt för att kunna räkna ut när jag har ägglossning nästa gång men det var inga problem. Så jag hoppade upp i stolen och sen visade Doktorn på skärmen hur det såg ut...enl honom så är mina äggledare skolexempel på hur äggledare ska se ut! ;) Kan man annat än att tycka om denna postiva och härliga gynekolog?! Det är nästan så jag funderar på att bjuda honom till dopet när det sen är dags! ;) Den största follikeln var 12 mm vilket innebär att jag kommer att ha ägglossning onsdag/torsdag nästa vecka...ungefär. Jag hade ju egentligen tänkt börja med ägglossningstesten imorgon men det behöver jag ju inte göra då. Jag avvaktar till tisdag istället. Så himla sköööönt - det är inte alls kul med de jäkla testen! :(

Igår var det middag hos Malin. Hon bjöd på tacos - Aj lövv itt! Som vanligt när vi träffas så diskuteras allt mellan himmel och jord - mycket skratt blir det! Som tur är så är vi lika flamsiga alla fyra! Denna gången var även Stinas lilla Lisa med. Hon är så himla snäll - hon låg i sin vagn hela kvällen och sa knappt ett pip.

Stina och Sandra
Stina och Sandra.
Jag och Malin.
Jag och Malin.

Jag vet inte om jag har berättat att jag har bokat tid för massage imorgon? 15.45 imorgon är det dags för rygg- och nackmassage. Jag känner mig lite stel i axlarna så det ska bli skönt att få bort "lite" knutor.

Idag har det även blivit lite träning - det är minsann andra gången denna veckan! Icke illa! ;) Sen har jag även lyckats med konststycket att inte äta godis eller dricka coca på TVÅ DAGAR!! Snacka om att jag är sockerberoende...:( Ja, ja, är det inte värre än så...;)

Puss & Kram

RSS 2.0