Karlshamn

Inatt sover jag i Karlshamn. Det hade kunnat vara hur trevligt som helst men eftersom mitt företag jag jobbar på har avtal med Scandic så är det Scandic-hotell som gäller och Karlshamns Scandic är tråkigt och slitet! Det ligger även utanför Karlshamns centrum mitt ute i ingenstans! :( Så ska man ta en runda på stan så måste man köra fram och tillbaka så det blir att jag blir kvar här på hotellrummet...men jag har tagit med mig lite olika saker...ikväll tänker jag först träna lite och sen blir det till att måla mina nagler (på både händer och fötter), färga mina ögonbryn och kanske plocka lite på dem också...och så tror jag att jag fick med mig brunutansol...inte för att det ger så mycket färg efter bara en gång men jag tänkte ändå hjälpa solen lite på vägen. Nu är det ju kanonväder och ska vara så hela helgen. :) Jag har erbjudit mig att hjälpa till i kaféet så det lär inte bli så mycket soltid för mig...hoppas jag - det innebär ju att vi har mycket att göra i så fall! :)

För tillfället har jag kommit in i en rejäl godissvacka - jag äter godis varje dag! Träningen har verkligen halkat efter. Men denna veckan blir det träning 2 ggr i alla fall och det är dubbelt så många gånger än förra veckan...:S Av erfarenhet så vet jag att när jag väl kommer igång med träningen så minskar mitt godisätande. Jag måste verkligen sluta med allt onyttigt skit jag stoppar i mig - det lär ju inte hjälpa min viktnedgång sen efter graviditeten...

Nähä, jag får väl ta tag i mig själv och byta om för att sen jogga lite på löpbandet. Det var ju ett tag sen sist så jag vet inte riktigt hur mycket jag kan kräva av mig själv...håller jag på att dö efter den första kilometern så blir det bara 3 km idag men vet vet? Jag kanske förvånar mig själv...;)

Puss & Kram

Inga hormoner!

Min gynekolog ringde precis! Jag förklarade läget för honom; jag tog ett negativt graviditetstest i fredags och det var fjärde gången så nu vill jag diskutera hormoner. Han sa nej med en gång. Han menade på att det är inget fel på mig ägglossning och det är när det är fel på ägglossningen som man sätter in hormoner. Det enda det ger är att risken/chansen för fler barn än ett ökar och att man får mer koll på när ägglossningen är. Men då kan man lika gärna göra ett ultraljud (tror jag att det var). Jag berättade att en av kvinnorna på StorkKliniken hade tyckt att jag skulle ta hormoner eftersom det blir så dyrt, det tar tid och det är psykiskt påfrestande - varför sa hon då så? Tja, sa Peter, min erfarenhet är att människor som jobbar på sådan kliniker inte alltid vet vad de pratar om...ooooops! Undrar hur många kvinnor han har haft att göra med som kommer med olika påstånden från inseminationskliniker som han tycker är helt galna?!?! ;) I alla fall så tyckte han att vi kunde boka in en undersökning för att se när jag har ägglossning nästa gång. Men det har jag ju mina ägglossningstest till, tyckte jag. Njaaa, fast de är inte så tillförlitliga, svarade han då!!! Men helt ärligt!! Nu har inte jag några problem med att göra en undersökning av mina ägg men hur svårt ska detta egentligen vara?! Så han bokade in en extratid till mig på tisdag nästa vecka kl 10.30. Då ska han titta på hur mina äggblåsor ser ut och efter det kan han då visst räkna ut när jag kommer att ha ägglossning. Jag berättade även om min märkliga mens men han sa att man ska räkna efter när man får första blödningen så då jag räkna efter torsdagen...phu! Det tar på energin detta, kan jag berätta. Faktiskt så sa ju den danska kvinnan, nu när jag var på StorkKliniken sist, att hon inte tyckte att jag skulle ta hormoner...eftersom mina värden var så fina...jag vill ju egentligen inte ta hormoner...eftersom jag har fått för mig att jag då skulle få trillingar! ;) Tja, det blir kanske kanonbra så här istället?! :) Hahaha! Jag läste precis igenom vad jag har skrivit och jag blir andfådd när jag läste det - jag läste det lika snabbt som jag försökte få det ur mig! ;) Jag var rädd att jag skulle glömma något på vägen!! :)

Nähä, men...fortsättning följer helt enkelt! Det är ju i och för sig skitbra att han ska räkna ut min nästa ägglossning men vad säger jag när jag ringer till StorkKliniken då... "Min gynekolog säger att jag har ägglossning nu..." De kanske inte alls tycker att det är en bra idé. Jag kanske ska maila dem och berätta...hm, det får jag kanske göra...

Puss & Kram 

Dagen med stort M!

Jag tror minsann att detta blir första mensdagen i denna cykeln!! :) Vilken lycka! Helt otroligt...jag undrar om jag någonsin i hela mitt liv kommer att bli så lycklig över min mens som jag har blivit den här tiden. Jag blir ju inte glad på ett sätt eftersom det innebär att jag inte är gravid men när jag väl har kommit över det så vill jag bara att den ska komma igång. Det innebär dels att min kropp fungerar som den ska och dels innebär det att jag då kan börja räkna ut när min ägglossning börjar...jodå...;)

Igårkväll stack jag ju till en tjejkompis. Vi hade bestämt oss för take away, film och godis. När vi kom till Hemmakväll så sa vi bägge två att vi tar "något lättsamt" - vi misslyckades!! ;) Det blev 2 filmer och den första (jag kommer inte ihåg vad någon av filmerna heter!!) var med Nathalie Portman och handlade om att hennes bebis dog 3 dagar efter födslen. Just det stod det inget om på baksidan!! Tja, det blev ju några tårar där... Sen såg vi en film som är baserad på en sann historia med Hilary Swank. Jag gillar verkligen Hilary Swank!! Million Dollar Baby - Maj Gadd!!! Men i alla fall så var den filmen också lite sorglig - det blir det ju oftast när det är baserat på sanna historier. Jag var hemma halv 3 inatt i alla fall - lite lätt rödgråten! ;) Nej, det var jag inte - det hade hunnit lägga sig...;)

Puss & Kram

Men kom igen nu då!

Min mens har fortfarande inte riktigt kommit igång och det är väldigt irriterande! Den började ju komma lite smått i onsdagskväll. I torsdags hade det blivit lite mer men inte fullt ös ändå. Men alltså nu är det lördag och jag känner fortfarande inte att den har satt igång ordentligt. Det är inget jag har brytt mig om förr men nu måste jag kunna säga när första mensdagen är för att hålla koll på min ägglossning. Så nu funderar jag på vilken dag som är den första dagen i denna cykeln...är det då torsdag? Det har ju varit lika lite alla dagar och nu känns det nästan som om den är på väg över. Märkligt, märkligt.

Ikväll ska jag till en tjejkompis och äta thai-mat samt kolla på film. Det ska bli väldans trevligt. Det blir en lugn och sansad kväll - jag fick i mig vin igår och det var hur trevligt som helst men det räcker med alkohol för denna helgen. Så god mat, film, godis och coca-cola kommer att sitta som en smäck! :)

Imorgon är det Mors Dag - lillasyster Lisa har fixat presenten i år. Jag tänkte göra det men det blev att Lisa ordnade det istället. Vi är ganska duktiga på att fördela inköpen till "bemärkelsedagar"...

Puss & Kram

Telefontid

Jag ringde till Capiokliniken innan och bad att få prata med min gynekolog. Jag fick en telefontid på måndag vilket innebär att han ringer mig då. Så jag får snällt vänta tills dess innan jag sätter igång med hormoner. Ja, ja, att vänta har jag blivit något av en expert på - mot min vilja! ;)

Puss & Kram

Ingen överraskning

Jag kissade på en sticka imorse och den visade naturligtvis negativt - jag är inte gravid! Det kom ju inte som någon överraskning precis. Men nu är jag trött på att kissa på stickor som inte visar något roligt...tom ägglossningsstickorna är supertråkiga att kissa på...men där får man ju ett positivt resultat till slut i alla fall. Men jag blev inte ledsen i alla fall. När var det nu jag blev så jätte,- jätteledsen? Jag tror att det var efter andra inseminationen - jag mer eller mindre grät hela dagen...usch, det var inte alls kul. Men så känner jag absolut inte idag. Jag känner mig som någon slags försökskanin - någon lånar min kropp och fixar och donar med den...typ...;) Jag är en bebismaskin - fast en som inte fungerar så bra! ;)

Igår pratade jag och Lisa lite om hormoner och då frågade hon mig om det här med tvillingar. Det är inget jag önskar eftersom jag är singel men skulle det bli så så kommer jag att bli en sjujäkel till tvillingmorsa! Folk kommer att säga; fixar Anna det så bra med två varför skulle inte vi kunna fixa det då?! Eller något sånt...;)

Ha en härlig fredag - ikväll blir det till att fira Lillemidsommarafton! ;)

Puss & Kram

Knappast nidblödning

Nej, det var ingen nidblödning - mensen är i full gång nu! Fast jag hinner med en insemination till innan midsommar och DÅ JÄKLAR!!! Jag ska ta så mycket hormoner jag bara kan!!! Eller nej, det tänker jag inte göra - tvillingar är inte riktigt min grej på egen hand! Även om min gynekolog sa att risken att få tvillingar bara för att man äter horomoner är liten så är jag ändå livrädd för att helt plötsligt sitta där med femlingar...;)

Nej, jag är bara hemma över lunchen så jag ska sticka ut igen. Jag ville bara berätta för er som är nyfikna att det var mens och inget annat, tyvärr!

Puss & Kram

Nidblödning

Jag griper efter varenda halmstrå för tillfället! Jag kom på att tänka på att det finns något som heter nidationsblödning och som brukar förkortas till nidblödning. Det är en blödning som kan komma efter att ägget har satt sig. Jag har fått lära mig att den blödningen kommer exakt 7 dagar efter att ägget har satt sig men när jag nu söker efter information på nätet så verkar det vara lite olika. Även blödningen verkar vara olika. Jag har fått för mig att nidblödningen ska vara mörkröd (var jag har fått det ifrån vet jag inte...) men min blödning just nu är ljusrosa. Jag har hittat information som gör gällande att den här blödningen kan vara allt från ljusrosa till mörkbrun och den kan vara 1 timme till att hålla på i 2 dagar...så det är lite svårt att veta... Min mens ska ju alltså komma på fredag eller lördag så konstigare saker har ju hänt än att den kommer 2 dagar tidigare men nu tänker jag att det nog är en nidblödning...:)

Idag har jag haft en molande mensvärk. Jag har ju aldrig varit gravid så jag vet inte hur det känns men det sägs att man kan känna mensvärk. Men å andra sidan kan jag ju då också ha mensvärk eftersom jag ska ha mens! :S Åååååh, det är så frustrerande!!!!! :( Jävla skit faktiskt är vad det är!!! :( Det mesta tyder på mens tycker jag: PMS, mensvärk och sug efter choklad. Jag gillar verkligen inte att ha fel men måtte jag ha det just denna gången!!! Nu vill jag vara gravid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag får nog gå på toaletten en gång till och se om min nidblödning är kvar...;) (Jag vet; too much information...igen!)

Puss & Kram

Mens?!

Jag har börjat få mens...:( Redan!!!=???!! Den ska ju inte komma förrän på fredag/lördag-någongång... Ja, ja, då blir det till att ringa min gynekolog för att få utskrivet hormoner...eller hur det nu går till. Jag kommer ändå att testa mig på fredag alltså - för att verkligen vara på den säkra sidan...

Puss & Kram

Kurt...;)

Louise ringde igår och berättade hela historien om sin förslossning! :) Allt är bra med dem men de ligger kvar på neonatal och där får de ligga tills amningen har kommit igång och sen får de åka hem. Pluttisen vägde 2500 g och var 46 cm "lång" - aaaaaw!! Louises man har nu valt att kalla sin son för - Kurt! Jag är inte ett dugg förvånade och Louise är van så hon bara skrattar och himlar med ögonen - man kan liksom inte göra något annat när han sätter igång! :) I alla fall så tycker nu Louise att hon ju har koll på det här med förlossningen så hon har erbjudit sig att bli min doula! ;) Jag har redan sagt till henne att inte säga något hon kommer att ångra sen...;)

Igår var det träning igen. Pga av derby i fotboll så var vi 3 tjejer och 1 kille som tränade...det blev lite tae kwon do-inspirerad träning med sparkar och slag mot mitsar och det var skitjobbigt men jäkligt roligt!! Sen sa jag förra gången att jag skulle vilja träna armarna för att jag tycker att det är så snyggt med vältränade armar så det blev armträning också... Det var ett riktigt roligt och jobbigt pass! :)

Nä, minsann - nu måste jag bege mig iväg och jobbe...

Puss & Kram

Galna PMS! :(

Vilken jäkla skitdag jag har idag!! Tyvärr är den långt ifrån över men jag tar en paus för att skriva av mig lite... Jag märkte ingenting imorse. Inatt har jag sovit hos mamma och pappa eftersom jag hjälpte till med kaféet igår. Så jag utgick därifrån imorse. Men idag har jag nästan skällt på en kund för att de hade en jäkla oordning i sin hylla...jag menar, herregud, lugna ner dig, Anna!!! När jag berättade det för Helén så sa hon förfärat: ska du vara så här i 9 MÅNADER?! Jag bad med en gång om ursäkt för allt dumt som jag kommer att säga de närmsta 9 månaderna och påminde henne om att aldrig glömma bort att jag älskar henne!!! ;) Jag kände av mensvärk imorse när jag ställde mig i duschen, ganska kraftig sådan också. Sen har jag haft ont i sidan idag; typ vid midjan liksom...på höger sida. Det har kommit och gått. I alla fall så tycker jag att mina PMS tyder på att ägget inte har satt sig...:( Nu ska jag inte ta ut något i förskott; jag ska testa på fredag! Jag tycker att jag har lärt känna min kropp ganska bra men man vet ju aldrig... Det hade varit perfekt att vara gravid nu - då är det lagom att berätta för mina kollegor v 32 när det är dags för konferens nämligen. Ja, ja, några dagar till...

Jag gick och la mig halv 12 igår - när klockan ringde kl 7 imorse var jag supertrött. Jag behöver mina 8 timmar per natt (jag vet att lär få vänja mig vid andra rutiner sen...) så jag har varit trött hela dagen! Det lär bli en power nap på soffan sen innan träningen annars lär jag inte orka träna.

Just nu trycker jag i mig Daim och M&M´s - choklad är alltid bra vid PMS! ;)

Puss & Kram

PS Jag vill bara förtydliga att det där med ont i sidan har inget med ägget att göra och det vet jag - mina äggledare och livmoder sitter en aaaaaning längre ner...;)

Flitiga besökare! :)

Oj, vad jag har flitiga besökare här på mig blogg! :) Jag blir lika glad varje gång jag går in och kollar statistiken. Det är inte så många som kommenterar men det gör inte så mycket...just nu...;) Jag hoppas att ni som läser gör det för att det är ni är nyfikna och tycker att det är rolig och intressant (?) läsning och inte för att ni stör er på min blogg och bara måste gå in för att se vad för idiotgrejor jag har skrivit denna gången...jag har nämligen råkat ut för några sådana bloggare så jag vet hur det känns! ;) Vissa skriver så konstiga saker så jag måste gå in och läsa och sen sitter jag ändå och stör mig...jag har dragit ner på de besöken dock!!

Idag har jag haft rätt så kraftig mensvärk - det varade inte så länge men ändå. Helgen har varit intensiv så till lunch satte jag mig på en parkering i min bil, låste den, sänkte ner ryggstödet på förarstolen, satte väckarklockan i mobilen på 20 minuter och tog mig en power nap! Det har jag aldrig gjort förr men det var himmelskt skönt! ;) Sen hade jag energi igen! Nu kan man ju inbilla sig att det är för att jag är gravid och av det kan man bli trött men jag har haft en enormt händelsrik helg så det är därför!!

Puss & Kram

Så är denna helgen slut.

Maj Gadd, vad tiden går fort! Jag känner mig alltid så gammal när jag säger så men denna helgen har gått supersnabbt! I fredags var det tacos hos mamma och pappa - min lillasyster Emma kom hem med sin familj. Eller rättare sagt så hade Filippa spenderat hela dagen där. Hon fyllde 6 år i fredags och de hade planeringsdag på dagis så då fick hon vara hos mormor och morfar istället. Lördagen spenderades i kaféet som ju är tänkt att öppna om en vecka - det är RÄTT mycket kvar att göra. Jag målade och fogade denna gången. Jag har ont i höger biceps efter fogningen...märket jag imorse när jag vaknade. Efter ett 7-timmars pass där så gjorde jag mig i ordning för att gå på kombinerad inflyttnings- och 35-årsfest. Där gick jag omkring med ett glas rosévin som jag sippade på hela kvällen. Vid ett tillfälle drack jag ett glas coca-cola och vid ett annat tillfälle så drack jag ett glas vatten och vid bägge tillfällena så var där folk som protesterade! Jag umgås alltså inte med alkoholister utan det är mer; när vi dricker alkohol så dricker vi alkohol och inget annat! ;) Aaaaaw, de är så söta! Lisa hjälpte förresten mig med håret och här kommer en bild från festen;

Festfin i håret.

Tja, nu ser man ju inte hela håret eftersom den övre delen inte kom med men ni kan kanske ändå förstå hur det såg ut...;)

Halv 4 var jag i säng och när jag vaknade vid halv 9-tiden så kände jag mig, återigen, bakfull! Denna gången hade dock all rökning skett på balkongen och där var så jäkla kallt så där höll inte jag till. Men jag har kommit på att jag nog var lite uttorkad så att säga. Jag drack ju knappt någonting! Efter 2 rostade mackor så gick jag och la mig på soffan och somnade där istället. Jag vaknade av att min mobil ringde och det var en jäkla tur för då var klockan halv 12 och jag skulle vara i Ystad kl 14 för att fira Filippa! Precis innan jag körde så ringde mamma och frågade om jag kunde köra till Hornbach och köpa lite saker till dem som de behövde. Jag var INTE ensam där kan man lugnt påstå! Men jag hittad snabbt parkering ändå och sen gick det undan. 3 minuter över 14 stannade vi utanför kalaset i Ystad! Phu! Vi bjöds på falukorv och potatismos - Filippa hade önskat sig det... Nu är jag hemma igen och jäkligt trött fortfarande! Det känns faktiskt som om jag har festat hela natten MED alkohol! Galet...

I torsdags så var jag ju hos Stina och åt middag. Det är alltid lika trevligt och det blir alltid lika mycket höga skratt och extremt högt i tak...eller man kan kanske lågt...;)

Sandra och MalinSandra och Malin.
Jag och StinaJag och Stina.

Nu är helgen, som sagt, snart slut men innan dess hade jag tänkt slänga mig på soffan en stund!

Puss & Kram

Min graviditet

På Familjeliv.se har de en "graviditetskalender" där man kan beräkna när bebisen ska komma. Min kommer den 2 februari 2012...:) Där kan man även läsa dels om kroppens symptom och hur man mår och dels om själva fostrets utveckling. Det är ganska roligt, jag har gjort det de 3 sista gångerna. Jag har ju aldrig kommit längre än till v 4 - där har jag gått in nu. Men i alla fall så står det att jag nu kan känna att jag blivit gravid, progestonhormonet ökar så jag kan känna mig trött och sen är ett annat tecken att jag kan känna mig kissig...det  här är ju symptom som jag aldrig har känt av men varje gång har jag verkligen gått och känt efter och ÖNSKAT att jag var trött och kissig...;) Snacka om att det sätter sig på hjärnan sånt här! Ja, ja, nu är det i alla fall faktiskt mindre än en vecka kvar innan det är dags att göra graviditetstestet! Det är ju väldigt spännande...fast jag har fått för mig denna gången att det inte har satt sig - och SÅ FÅR MAN INTE TÄNKA!!!! POSITIVA TANKAR!! POSITIVA TANKAR!!!

Fast klockan bara är halv 9 på morgonen en lördag så har jag redan ätit frukost! Det är dags att ta på sig "renoveringskläderna" och bege sig ut och hjälpa till i kaféet!

Puss & Kram

Jag måste bara berätta!!

Idag blir det inget avancerat inlägg; bilder från gårdagens middag kommer en annan dag helt enkelt. ;) MEN däremot måste jag ju berätta att Louise, min fantastiska och underbara bästis, har fått sitt första barn! Han kom igår, en hel månad tidigare än beräknat. Louise hade sin sista arbetsdag i onsdags!! Vi hade redan hunnit planera in eftermiddagsfikor nästa vecka eftersom hon tog för givet att hon skulle ha hunnit bli uttråkad. ;) Men Pluttisen var ivrig och ville ut. De ligger på neonatal nu, men de verkar må bra så där blir de nog inte så länge. Jag blev så jäkla förvånad när jag fick MMSet på en bebis från Louise - jag kopplade inte alls först att det antagligen var deras bebis! ;) Sen varför hon skulle skicka MMS på någon annans bebis vet jag inte riktigt...;) Åh, så GLAD jag blev!!! Jag vill ju egentligen bara ringa henne NU men jag får hålla mig till tåls ett tag till... Undra vad han ska heta...

Ha en fortsatt trevlig fredag!!

Puss & Kram

Snyggjeans!

Idag har jag på mig mina snyggjeans!! Jag vet inte riktigt vad som har hänt...jag har försökt äta nyttigare men jag äter fortfarande mycket godis - jag äääälskar smågodis!!! I och för sig har jag kommit igång ganska bra med träningen (även om det just denna veckan ser ut att bara bli en gång...) men jag både väger och mäter mig en gång i veckan och där märks ingen större skillnad men ändå så passar mina snyggjeans!! Ja, alltså jag är ju bara glad för det. Lite förvånad men mest glad! :)

Ikväll är det återigen dags för middag och mys med Stina, Sandra och Malin. Förra gången fick Malin visa upp deras nya boende och nu är det dags för Stina att visa upp deras nya! Det ska bli väldigt spännande. :)

Imorgon är det fredag!! Tjohooo!! Det blir till att hjälpa till hemma hos mamma och pappa igen och sen på lördag så är det ju då, återigen, fest! Jag vet att jag festar mycket - det är ju naturligvis självvalt - men jag visste faktiskt inte i vilken omsträckning innan jag började med mina inseminationer. Helt plötsligt när jag måste hålla mig nykter och göra det hemligt så inser jag hur mycket fester jag går på! Hur många AW det blir med mina vänner! Hyr mycket besök det blir på Lilla Torg! Så många middagar jag är bjudna på! Kan någon förstå varför jag har hållt fast vid mitt underbara singelliv så här länge?! ;)

Puss & Kram


Datum för AW bestämd!

Imorse var vi några säljare som träffades för en morgonfika. Det är alltid lika trevligt. I alla fall så kom det upp om det inte var dags att köra en AW snart. Jag och David har pratat om det men eftersom det är lite svårt att mörka att man dricker alkolholfritt när man är ute så har jag avböjt. Men imorse blev det i alla fall bestämt att vi ska träffas fredagen den 10 juni HEMMA HOS MIG!!! Efter en liten fördrink här så beger vi oss ut. Hade det inte varit för att vi skulle träffas hemma hos mig innan så hade jag kunnat skylla på avancerad huvudvärk och blivit hemma men det kan jag ju inte göra nu. Det är ju hur många som helst som kommer få sina planer förstörda i så fall!! MEN jag har kommit på hur jag kan göra; om jag här hemma bjuder på gin och fläderblomsdryck (en helt uuuuunderbar sommardrink!!) och sen fortsätter med det ute så att säga men där tar ramlösa med en citron i så ser det ut som gin och tonic och då är det ingen som höjer på några ögonbryn! Både Helén och David ska följa med så då kan vi turas om att beställa till varandra och då beställer ju de alkoholfritt till mig! Vill man så kan man! :)

Det är värre på lördag... Då är det kombinerad inflyttnings- & 35-årsfest. Värdparet har deklarerat att de bjuder på både mat och ALL dryck! Så då kan man inte komma dragandes med en flaska vin...:( Jag får gå omkring och smutta SAMT deklarera att jag måste ta det så lugnt med alkoholen eftersom Filippa ska fira sin födelsedag på söndag. Det ska hon också i och för sig men det är inte förrän kl 14...

Idag har jag och Louise varit och hälsat på vår kompis som har fått sitt andra barn. Han var så liten, så liten!! Han vägde alltså 3700g efter 2 veckor så han är ju helt normal men han var så liten, så liten!!

Jag håller på och städar...igen! Det känns som om jag gör det konstant och det är alltid lika tråkigt! Denna gången fick även väggarna i badrummet sig en omgång. Vita väggar blir synligt skitiga ganska snabbt och det är äckligt! Jag har funderat på det länge men jag har verkligen skjutit det framför mig... Nu har jag en liten paus - jag var tvungen att äta. Men jag ska ta tag i det igen, fast jag har bara kvar att dammsuga och tvätta golven och det går ganska snabbt!

Fast nu börjar Uppdrag granskning som handlar om 2 fosterbarn som tvingades lämna sin fosterfamilj...eftersom de visar det på Uppdrag granskning så är det ju uppenbart något som har gått galet någonstans. Men det får bli SVT Play vid ett annat tillfälle. Jag kan verkligen rekommendera SVT Play - jäkligt många bra och intressanta dokumentärer som de visar vid tokiga tider på TV.

Puss & Kram

Inga hopp!!

Så jäkla kul vi har på träningen!! :) När vår underbara tränare la fram olika stationer till cirkelträningen så var där hopprep. Aj, aj, aj, jag bara tittade på dem och sen tittade jag på Maria med lite lätt panik i rösten och sa till henne att jag ju inte kan hopppa! Det tog ett litet tag innan hon förstod varför men sen kom hon på en briljanta idén att jag kunde säga till att jag hade lite ont knät och därför inte vågade hoppa. Inga problem - jag fick göra extra magövningar istället. :S Jäkligt jobbigt - jag hade hellre hoppat hopprep - men det löste sig i alla fall! :)

Puss & Kram

Mensvärk...

Idag har jag faktiskt haft mensvärk som har kommit och gått. Just nu har jag det tex. Jag inbillade mig imorse att jag kände ett stick - men det är lite tidigt för ägget att sätta sig så det var nog bara vanlig inbillning helt enkelt...:S Idag har jag även tänkt lite mer på inseminationen...eller inte själva inseminationen kanske utan mer det faktum att en befruktning faktiskt mycket väl kan ha hänt och att ägget är på väg ner nu...för att sätta sig! ;) Jag kommer alltså att vara gravid på midsommar - det kommer bli skitsvårt att dölja det!! Jag är ingen som direkt spottar i glaset så att säga...fast jag har redan pratat med Åsa om det och hon har sagt att vi fixar det på något sätt. Det är hon och Maria som vet om det bland de som jag kommer att fira midsommar med.

Om en kvart ska jag bege mig iväg på träning! Jag gick ju i söndags men det känns inte så avancerat men tisdagsträningen är grymt jobbig! Bara vi inte ska hoppa en massa för det går inte!! Hur ska jag maska en massa hopp utan att alla märker det liksom... Förra gången körde vi nämligen lite hopprep... Ja, ja, det finns ju ingen anledning att redan oroa mig för det!

Imorgon ska jag och Louise hälsa på en gemensam kompis som har fått sitt andra barn. Jag håller mig i Malmö imorgon så vi sticker dit på en eftermiddagsfika, tänkte vi. Louise har nu jobbat sin sista dag innan hennes bebis kommer! Det ska bli spännade att se vad det blir för en liten lintott som kommer fram där. Både Louise och hennes man är nämligen ljusa.

Puss & Kram

Dåligt samvete

Jag tänker inte speciellt mycket på den här inseminationen...jag får nästan dåligt samvete! :( De andra gångerna har jag fokuserat ganska rejält - positiva tankar så det stänker om det - men denna gången har det än så länge inte blivit så. Förra gången kände jag mig mer avslappnad än de två första men denna gången är det precis som om det inte har blivit någon insemination alls. Jag vet inte om det är positivt eller negativt. Det är ju positivt på det sättet att jag inte går omkring och spänner mig - jag är ju betydligt mer avslappnad och det sägs ju att det ofta är det som ska till men å andra sidan känns det precis som om jag inte bryr mig om det blir någon graviditet av det eller inte. Och det känns faktiskt inte så bra. Det känns verkligen som om jag inte bryr mig!! Jag känner inte av något speciellt heller - jag har lite molande mensvärk men inget avancerat alls så det gör också att jag inte tänker på det. Och den mensvärken har kommit och gått lite i helgen - nu känner jag inte av något alls...inte ens om jag verkligen känner efter. ;)

Jag gjorde precis thaigryta - den blev ganska smaklös...eller jag hade i röd currypasta så jag känner att den är stark i eftersmaken men under tiden jag åt den så smakade den inte så mycket. Det kan bero på att jag hade en vanlig burk kokosmjölk i och en light - det blir mer smak med bara vanlig kokosmjölk men då blir det ju så jäkla fett. Inte för att jag har koll på kalorier men med en burk light i så dras i alla fall points från Viktväktarna ner rejält! Jag har aldrig gått på VV-möte men jag har kört det på egen hand med hjälp av deras Butiksguide...och Helén som har räknat ut hur mycket jag ska äta på en dag. Så det har faktiskt gjort att jag har lite koll - jag hade ingen koll på sånt innan.

Nej, men lite te på detta så kanske livet känns lite bättre. ;)

Puss & Kram

Motionera mera ;)

Det blev en runda till Bokskogen och jag fick med mig Vivi! Vi gick 5 km i relativt rask takt - där är jäkligt backigt i den skogen så när vi var klara så kändes det rejält i benen. Vi skulle kanske ha stretchat förresten...det kom jag att tänka på NU så det är lite sent kanske... Efter promenaden så blev det även en runda inom Burger King! Vivi var lite bakishungrig och BK kan jag ALLTID äta! Whopper Junior Cheese Meal utan gurka och lök, cola utan is och chili cheese - det äter jag ALLTID när jag är på BK! Uuuuunderbart!

Sen ringde mamma och undrade om jag kom hem eftersom de skulle grilla och Emma skulle komma hem med sin familj. Det känns som en evighet sen jag träffade Filippa och Hannes - det var väl en vecka sen - så jag begav mig hemåt. Jag var inte övedrivet hungrig måste jag erkänna men jag fick ner lite mat ändå. Sen hade mamma även gjort rabarberpaj till efterrätt - yummie! 

Jag och Emma rimmade ihop en inbjudan till Filippas 6-årskalas som de ska ha hos mamma och pappa. Emma och hennes sambo har sått nytt gräs på deras tomt så där kan de inte vara. Emma har fått för sig att det ska vara skattjakt! Eftersom våra föräldrar bor på en avstyckad gård så är där gott om plats. Sen hjälper pappa mer än gärna till med lekar och annat bus eftersom han älskar sånt! På min 35-årsfest hade vi olika stationer med lekar - det är verkligen perfekt att ha sådana fester/kalas i Hylteberga! :) 

I alla fall så ville jag mest med detta inlägget säga att det känns bra att jag har "tränat" fast jag är i början av min graviditet! ;) Och så är jag så jäkla glad och stolt över att jag har fått med mig en positiv livssyn på min färd här i livet! Lite flummigt men det bjuder jag på...;) Jag är inte alls flummig i vanliga fall - jag är inte det minsta lilla i närheten av att vara en trädkramare...men just nu flummar jag iväg, märker jag...ja, vad fan - livet leker och jag är gravid!! Jag kommer inte att vakna upp bakfull på hur länge som helst!!! Hahahaha! Nä, nu ska jag sluta! 

Ha en fortsatt härlig söndagkväll!! Njut av livet, mina underbara bloggläsare! <3 (Jag kunde inte låta bli...;))

Puss & Kram  

Är jag bakis?!

Jag har precis satt mig i soffan med en kopp te - jag känner mig bakfull från gårdagen! Det är ju helt galet - kan det ha att göra med att jag drack en hel liter Fläderblomsdryck?! ;) Nej, jag vet varför; det röktes inomhus igår och efterhand som folk blir mer och mer berusade så röker man ju mer. Jag är sådan... Vi var 6 st som var hemma hos Åsa igår och tittade på Eurovision - det är lite partykiller att titta på TV på fest men vi gjorde så gott vi kunde. Jag hörde inte vinnarlåten så när den seglade upp som etta förstod jag ingenting. Vi hade i alla fall väldigt roligt under röstningen - den brukar vara extremt seg men vi hade jäkligt roligt under tiden. ;)

Efter all målande och kaklande igår hos mamma och pappa så har jag träningsvärk i ryggen! När jag vaknade och kände det så förstod jag först inte varför...men det är en trevlig känsla. ;)

Det är verkligen helt annorlunda med den här inseminationen! Jag kände det redan förra gången; första gången var det ju superspännade eftersom det var första gången och jag visste inte alls vad jag kunde vänta mig. Andra gången var det också spännande men på ett annat sätt. Tredje gången visste jag vad jag hade att vänta mig. Jag var mer avslappnad under hela tiden. Denna gången tänker jag knappt på att jag har varit där. Det kan komma upp helt plötsligt; just det, jag var ju på StorkKliniken i fredags... Jag VILL ju naturligtvis vara gravid men det har blivit mer av en vardagsgrej nu; går det inte denna gången så åker jag ju bara över igen. Men så lätt är det ju inte bara...naturligtvis! Jag betalade ca 7 300 kr i fredags för själva inseminationen och sen är där ju färden över också. Bara parkeringen i ca 1 timme kostar 70 DKK!! Märkligt nog är pengabiten inget jag tänker speciellt mycket på...det var en av sakerna som stoppade mig i början och nu bryr jag mig inte ett dugg. Att jag kan få ihop de här pengarna varje månad gör mig imponerad över mig själv! :) Jag är nämligen extremt dålig på att spara och att över hand handhålla pengar - de rinner genom fingrarna som sand i normala fall! Men, som sagt, en liten januari/februari-bebis funkar kanon - nu är det slut på inseminationerna!! :)

Det ser ut att vara fint väder utanför fönstret. Inte fint nog att sola på balkongen eftersom det ser ut att blåsa lite. Men ändå! Eftersom jag nu har sagt till mig själv att inte vara en sådan mes när det gäller träningen så kan jag tänka mig en promenad i Bokskogen idag. Kanske inte milen precis men där är ju även 5 km- och 7 km-slingor man kan gå...men först blir det frukost.

Puss & Kram

Januari/Februari-bebis ;)

Jag och mamma satt precis och pratade om NÄR bebisen kommer. Vi kom fram till att det blir i slutet av januari/början på februari-någongång. Så mamma sa att det blir en "sån som farfar" - det har jag inga problem med eftersom farfar är en supermysig man! <3 Men sen kom hon på att "näääää, det blir en sån som Emmas sambo - du vet en med humör!" ;) Fast det lär bli en bebis med humör oavsett när bebisen kommer med tanke på generna - min mamma har ett jäkla humör och det har även jag! Fast när jag sa det så fnös mamma bara och sa att hon faktiskt hade lugnat ner sig...yeah right, mum!!! Fast JAG har lugnat ner mig.............

Igår fick jag reda på av Lene att jag antagligen INTE hade ägglossning när jag var hos dem! Det trodde jag att jag hade när stickan visade det! Men nej, så är det inte. Jag hade nog ägglossning igår eftermiddag. Så de "skjuter upp" spermierna så långt de kan och sen simmar de och ställer sig och väntar liksom...på att ägget ska komma. När ägget sen kommer så är de många som hjälps åt att ta hål på skalet runt ägget. (Jag ser framför mig ett hönsägg varje gång jag tänker på det...;)) MEN när det sen går hål så är det bara en spermie som släpps in och sen sluter det sig igen. Men bara för att det är befruktat så innebär ju inte det att ägget fastnar. Fast då sa Lene till mig att mina provresultat sa att jag inte hade några problem med det. Så egentligen hänger det väl då på hur samarbetsvilliga spermierna och ägget är...att folk blir gravida av misstag framstår, återigen, som ett mysterium!

Jag hade ont i magen igår - jag kände mig väldigt uppsvälld. Men Lene var långt uppe och rotade, det kände jag - så det är nog därför...

Puss & Kram

StorkKliniken ytterligare en gång!

Så var ytterligare en insemination genomförd! :) Jag var på plats kvart över 11 och prick halv 12 fick jag komma in. Det har aldrig hänt förr att de har varit i tid. Denna gången var det en dansk kvinna vid namn Lene - imponerande att jag kommer ihåg hennes namn! ;) Först satt vi och pratade lite, jag gav henne mina papper som jag har fått från min gynekolog med provsvaren. Hon tittade på dem och sa att det såg jättefint ut. :) När jag frågade henne om jag skulle ta till hormoner OM detta nu inte går så sa hon att det beror på hur snabbt jag vill bli gravid...jag vill vara gravid NU!! Sen diskuterade vi träning. Jag berättade hur mesig jag har blivit de andra gångerna. Det enda hon tyckte jag inte skulle göra var joggningen. Det finns inga vetenskapliga undersökningar som visar att det skulle vara farligt men det finns antydningar att det kan ge missfall om man utövar det i ett tidigt skede av graviditeten. Så det skippar jag. Men däremot sa hon till mig att det är betydligt bättre att träna än att, som jag har gjort, sluta med allt! Så denna gången ska jag skita i mina hjärnspöken!! ;) Sen var det dags; denna gången är det en ljushårig kille med blåa ögon, 182 cm lång och som väger 80 kg som har fått hjälpa till - han studerar juridik...;)

StorkKliniken, fjärde gången

Jag var minsann lite nervös imorse! Nu ska jag vänta i 2 veckor innan jag får veta på riktigt...det är så himla lääääänge!! Jag måste försöka införskaffa mig en vitvinsflaska med skruvkork till imorgon eftersom det vankas Schlagerfest! Den fyller jag då istället med Fläderblomsdryck! Så gör jag! :)

Puss & Kram

Ny tid!

De hade problem med att hitta min journal! Bådar det gott?! Efter många om och men så fick jag i alla fall tid 11.30...jag återkommer lite senare idag! :)

Puss & Kram

Nu har jag ägglossning!

Jodå, nu kom den glada gubben fram! Jag måste hem till mamma och pappa och hämta brobizzen imorgon...den har jag glömt att ta med mig hem. Men det blir i alla fall en insemination imorgon. Nu kom jag på att jag har glömt att maila till StorkKliniken om donatorer - det får jag göra med en gång!!

Jag ber att få återkomma med mer information om morgondagen imorgon! ;)

Puss & Kram

Är det dags?

Egentligen hade jag tyckt att det hade varit perfekt att ha ägglossning imorgonbitti...men jag blir ju naturligtvis överlycklig om det visar sig att jag har ägglossning redan ikväll!! Jag tycker nog att jag känner av lite "menssmärtor" och det borde ju innebära att det snart är ägglossning. Ja, alltså...jag vet ju att jag snart har ägglossning men jag menar att det verkligen börjar närma sig!! :)

Det blev lite träning idag också - lite styrketräning och sen 30 min på cross trainern. Jag har faktiskt inte ätit något onyttigt sen i måndags!! Då blev det glass - eftersom den låg i frysen och kallade på mig...:S Men nu är den slut och jag har inget annat hemma heller som lockar. Vilket har varit lite frustrerande i och för sig men just nu känns det bra! Jag åt ju i och för sig pizza igår när vi var ute och åt...till det drack jag 2 glas rött...kom jag på nu... Fast jag har inte ätit godis eller glass i alla fall!! ;)

Puss & Kram


Ingen ägglossning än...

Jag har precis kissat på en sticka och den visade att jag inte har någon ägglossning än...imorgon får den gärna visa att jag har det dock...så det kan bli en tur till StorkKliniken imorgon eftermiddag. :)

Ikväll var vi iväg och åt på en restaurang i Slottstaden. Maten var god, sällskapet var trevligt men servicen var sådär... När vi cyklade hem så sa jag att vi egentligen borde göra den sommaren till vårt mission att äta på olika restauranger varje onsdag och gärna sådan som vi inte har provat innan - visst lät väl det som en bra idé?! Vi bor ju ändå i Sveriges tredje största stad (även om det ibland inte märks ett jäkla dugg!!:() så här ju gott om restauranger. Man har ju en tendens att alltid gå till dem som ligger i centrum men oftast är kvarterskrogar väldigt trevliga!

Det är jättekvavt ute - det innebär också att det är väldigt varmt i min lägenhet. :( Ja, ja, jag ska nog kunna sova inatt också. ;)

Puss & Kram

Sträckning?

Jag har kommit hem från träningen och har även hunnit slänga i mig mat. Det var superroligt idag med men jag tror att jag har sträckt höger lår. Det kom på uppvärmningen när vi lekte någon slags boll-lek. Fy fasiken så ont det gjorde och det kändes igenom hela träningen. Men det var roligt ändå. Jag hoppas att det är borta till imorgon. Då ska jag och Maria cykla genom stan för att träffa upp de andra för en bit mat. AW på onsdagar är en trevlig tradition - speciellt när det är så fint väder - men imorgon tänkte vi flytta den från Lilla Torg till en restaurang någonstans i Slottstaden... Lovely! :)

Puss & Kram

Förkyld?

Imorse när jag vaknade så kände jag mig förkyld! :( Jag tänkte direkt att det måste komma ifrån min utomhusrunda igår. Men, som tur är, så känner jag inte av det längre. :) Så jag kan lugnt träna ikväll igen!

Nu börjar ÄL-flytningarna komma! :) Tänk att man kan bli så glad över en sådan sak...:S Jag kommer inte riktigt ihåg hur länge jag har haft det innan jag har ägglossning de andra gångerna men det är i några dagar...har jag för mig. Fredag passar faktiskt inte alls så jag hoppas att det kommer...gärna ikväll men det funkar imorgon också. ;)

Puss & Kram

Årets första utomhusrunda. :)

Idag har jag minsann tagit årets första joggingrunda utomhus! :) Jag gick en kilometer som uppvärmning och sen joggade jag fyra kilometer. Jag hade nog faktiskt kunnat jogga lite till men jag hade redan bestämt mig för vilken runda jag skulle ta så det blev bara det. Jag har ju joggat på löpband men det är helt annat än att jogga utomhus. Det är jobbigt på olika sätt tycker jag...att jogga på löpband är mentalt jobbigt eftersom man inte kommer någonvart och att jogga utomhus är fysiskt jobbigare eftersom det direkt är plant...idag sken solen ner från en klarblå himmel och det är ju fantastiskt men att jogga i strålande solsken är ganska svettigt och sen blåste det...fast det var ganska skönt faktiskt eftersom det blev så jäkla varmt i solen. ;) Jag stretchade ordenligt men jag känner en träningsvärk på väg...:S Den får jag träna bort imorgon när det är dags för vår andra gruppträning med kompisarna! :)

De ringde precis från EON - en supertrevlig kvinna berättad för mig att jag inte har gjort något aktivt val när det gäller min elräkning...jag har valt EON, räcker inte det?! Alla dessa val - jag kan bli knäpp i huvudet på det! Jag undrar ibland hur mycket jag går miste om i form av pengar pga av alla val jag INTE har gjort...än...:S Jag valde i alla fall rörlig taxa som jag kan binda när jag vill...om jag vill...jag hade ju inte tänkt bo här så länge till. Fast det vet man ju inte hur länge till det blir ändå.

Nu när jag har börjat med ÄL-testen så börjar även "problemet" med min urinblåsa. ;) Man ska ju inte ha kissat på 4 timmar innan man kissar på stickan och 4 timmar i min värld med min urinblåsa är mycket!! Det är ju inget jag har tänkt på innan men det är fasiken mental terror!! Jag kissade tex för 20 min sen och jag hade lätt kunnat gå på toletten igen...jag får försöka undvika dricka så mycket. Men det blir ju lätt så när man har tränat...

Puss & Kram

Söndag

Igår blev det galej på kvällen - det var trevligt. Vi var några stycken som sen begav oss ut och vi hamnade på Hip. Där har inte jag varit på evigheter och vi hade skitkul! Vi var 6 st från festen som stack dit och vi 6 hade verkligen hur kul som helst. När klockan var vid 4-snåret så stack vi till MAX och åt hamburgare. Det är perfekt att få i sig innan man ska gå och lägga sig.

Idag ringde jag till Maria vid 12-tiden och det blev bestämt att vi skulle träffas på stan för en liten brunch. Solen skiner från en klarblå himmel och det var helt fantastiskt att sitta på uteserveringen. Efter ett tag så anslöt några till och vi flyttade vidare till en annan uteservering. Jag kan berätta att jag numera ligger inne med en avancerad sk bonnabränna! Röd på armarna och tydligt märke efter ärmen...det ser inte klokt ut!! Det blev i alla fall bestämt att jag och Maria ska till några kompisar ikväll och äta tacos - härlig avslutning på en trevlig helg!

Imorse började jag med mina ägglossningstest. Det var negativt, precis som jag hade misstänkt och hoppats på. Nu kan det dock få bli positivt precis när som helst! ;)

Puss & Kram

Paus.

Klockan är bara halv 12 men jag pausar redan - vi fick besök från mamma och pappas goda vänner som kom förbi med en tidig lunch till oss i form av en väldigt god smörgåstårta! Mums! Så medan mamma, pappa och vännerna sitter kvar så har jag och Lisa gått och satt oss vid vars en dator! ;) Men det är snart dags att bege sig ut igen till de jäkla bjälkarna som ska slipas...:(

Egentligen skulle jag ha börjat med mina ägglossningstest idag men jag känner inte att min ägglossning är på gång så jag väntar aningen till ikväll eller tom imorgonbitti...vi får se vad som händer här under dagen.

Ikväll ska jag på 30-årsfest i Malmö. Jag kommer att ta det lugnt eftersom det faktiskt är dags någon gång i nästa vecka med insemination!!! :) Finally! Eftersom jag inte inseminerades i april så känns det som om det är jättelängsen jag var på StorkKlinken sist...men snart är det ju dags igen! Och denna gången sitter det! :) Jag är väldigt uppbokad med jobbet nästa vecka och det passar bäst onsdag - skulle det kunna bli så kanske?! ;) Kan jag ha en sådan tur?!

Nu gick Lisa ut så jag får väl också gå ut och fortsätta. Ha en underbar dag i det fina vädret!

Puss & Kram


Jobbe...

Jag har precis kommit in - jag har även hunnit med en snabbdusch. Jag är hos mamma och pappa. De ska öppna kafé i det gamla stallet och det är bråda dagar nu. Egentligen var det tänkt att det skulle vara färdigt till påsk och konstrundan men det hann de inte. Det har tagit lite längre tid än beräknat att renovera - gör det inte alltid det?! Så nu har de ställt in sig på Mors Dag istället som är sista söndagen i maj. De har kommit jättelångt men det är en bit kvar så jag erbjöd mig i veckan att komma hem och hjälpa till. Så det har jag gjort; jag har slipat bjälkar i taket och det tog en jäkla tid och jag tror att jag kommer att känna det rejält i både armar och axlar imorgon och så hann jag även med att spackla och slipa lite. Klockan är nu halv 10 på kvällen och det blir väl lite TV-tittande nu tillsammans med mamma, pappa och Lisa men det blir nog inte så länge - jag är TRÖÖÖTT! Både fysiskt och psykiskt...så att säga...;) Det ska naturligtvis bli kanonväder hela helgen - bara för att vi ska hålla till inomhus! :(  Ja, ja, det lär komma fler fina helger!

Nä...jag är för trött för att orka skriva mer.

Godnatt! :)

Puss & Kram

Träna bort träningsvärk?

Jag har precis varit iväg och tränat; jag tänkte att jag skulle träna bort min träningsvärk. Jag vet inte hur det har gått - jag har fortfarande träningsvärk men det har kanske blivit bättre till imorgon?! :) Det är kanske så att man ska träna dagen efter för att kunna träna bort träningsvärk...jag har ingen som helst aning! Jag vet bara att jag måste komma igång med min träning!!!!

Det blev köttfärssås och pasta till middag ikväll. Jag kan varmt rekommendera pasta från Di Luca - de ljust mintgröna förpackningarna - det är riktigt god pasta! Ikväll lyckades jag även med en god köttfärssås...jag är inte överlycklig när jag spenderar tid i köket men det är ju ett måste om man inte har råd att äta ute sju dagar i veckan...och det har inte jag! Men denna gången blev det riktigt bra och det är ju alltid trevligt. ;)

Jag har precis slått över till TV4 Plus och där visar de "Du är vad du äter". Där är en kvinna som äter godis och glass varje dag; det gör jag också! Jag har i och för sig inte ätit godis sen helgen och det är jag jäkligt nöjd med eftersom jag ÄLSKAR smågodis!! Glass är jag inte överdrivet förtjust i - det går i perioder liksom...just NU är jag inne i en sådan period. :S Jag är så himla glad över att jag inte har anlag att bli tjock! Jag har att ta av men det handlar liksom om 5-6 kg och sen hade jag varit nöjd! Och jag vet hur jag ska klä bort de kilona!! Men nu är det ju snart dax att visa upp sig i bikini så nu jäklar!! Denna gången ska jag försöka hålla igång fast jag blir inseminerad - det är ju bara psykiskt! Jag VET att jag inte kan "hoppa ut" fostret - det är helt okej att skratta åt mig lite där... - men det är känslan liksom...och det är väldigt irriterande att jag känner så! Så denna gången ska jag verkligen försöka tänka annorlunda!

Puss & Kram

Träningsvärken kommer smygandes.

Nu har träningsvärken kommit smygande...jag kände lite av det redan imorse. Då var det på framsidan av låren som det stramade i men nu känner jag även av magen och typ baksidan av axlarna...det låter konstigt och jag vet inte om jag någonsin har haft träningsvärk där förr... Men eftersom den har kommit så här smygandes så har jag en känsla av att det kommer att kännas värre imorgon. :S

Tån känns betydligt bättre! Mina omslag igår med alsol-lösning har visst gjort susen. :) Tån är ju helt lila men precis som det brukar med blåmärke så ser det värre ut än det känns. Blåmärke brukar ju också se värre ut efter några dagar min tå ser helt sjuk ut idag! Helt sjuk i dubbel bemärkelse...;)

Idag kom jag och tänka på när mamma och pappa fyller 60 år. Det gör de år 2013. De har fest när de fyllde både 40 och 50 år men de har bestämt sig för att bjuda med familjen istället när de fyller 60 år till England. Mamma och pappa åker ju till England minst en gång om året och det är alltid Porlock som hägrar. Ja, där är helt fantastiskt men att åka till samma ställe år efter år är inte riktigt min grej. Men, men, det kan ju jag skita i! De har i alla fall bestämt sig för att bjuda med barn, svärsöner och barnbarn. Än så länge har de 3 barn (det lär ju inte ändra på sig i och för sig...), 1 svärson och 2 barnbarn men saker och ting lär ju ändra på sig! :) Min bebis kommer att vara 2 år då! Tja, då är det ju ingen bebis längre. ;) Om det har tillkommit fler barnbarn och svärsöner tills dess återstår att se; Lisa är ju trots allt 6 år yngre än mig och också singel och barnlös. :)

Puss & Kram

Tisdagsgympa

Ikväll blev det äntligen av; tjejen som jag tänker önska mig som Personlig Tränare efter min graviditet ;) höll i ett pass för oss! Vi blev 8 st - 3 killar och 5 tjejer. Det var verkligen superkul! Och superjobbigt! Min kondis är inte vad den borde vara...om man säger så...;) Men hon hade lagt upp det så även om det var jättejobbigt så kämpade man ändå på. Jag märkte naturligtvis av att jag blev trött men ändå inte...det var så kul så det spelade liksom ingen roll. 

Jag kände av tån hela tiden men det gjorde inte överdrivet ont. Fast nu är hela tån - och inte längst upp bara - helt lila! Hela tån är ett enda avlångt blåmärke! ;) Det gör mer ont att gå barfota än att gå i skor. Jag kan tänka mig att det har med att göra att tån har mer stöd av sulan hela tiden när jag går.  Jag går lite stelt nu när jag går här hemma utan skor. Det kan ju också bero på att jag tränade en timme och utsatte min lilla tå för överdriven belastning...men ja, ja, nu är det gjort och än så länge var det värt det! :) Jag har bäddat in tån i en kompress full med alsol-lösning. Det är antagligen mycket bättre imorgon!

Puss & Kram 

En stukad tå!

Igår lyckades jag med konststycket att stuka min tå!! Hur är det möjligt egentligen!? Jag ska försöka förklara hur det gick till så gott jag kan; jag satt i soffan med min dator i mitt knä. När jag skulle resa mig från soffan så satte jag datorn på det breda armstödet på min soffa men lyckades trassla in mig i datorsladden. Så för att inte datorn skulle trilla i golvet så stannade jag väldigt abrupt till. Det var då det hände! Tån liksom trycktes ihop av mattan...det är lite svårt att förklara men det var så det gick till. Det gjorde galet ont! Inte så ont som det gör när man slår i en tå i något hårt utan det sökte mig mer...typ... Det dröjde inte länge förrän tån blev illandes röd. Jag var så öm, så öm, så öm! Imorse när jag vaknade var den även lite lila. ;)

Min stukade tå!

Jag var inne på apoteket och köpte Alsollösning och kompressor så jag har gjort ett litet förband nu... Direkt när jag kom hem så tryckte jag i foten i min gympasko för att se om det gjorde ont. Det känns lite men det går bra så jag tänker vara med på gruppträningen ikväll! :)

Nu är det dags för tvättstugan!

Puss & Kram

Cross trainer

Minsann om jag inte kom iväg till Friskis idag! :) Jag spenderade 45 min på cross trainern där jag körde ett program som heter "Total body" - det innebär att motståndet varierar. Det var jobbigt men inte så jobbigt som jag hade väntat mig. Jag är i alla fall ganska nöjd med mig själv. ;) Inte nog med det - jag har inte ätit vare sig godis eller glass idag! Än ska kanske tilläggas...:S Jag vill gärna vara i liiiite bättre form innan jag blir gravid...fast det är ju bara typ 1,5 v kvar så det kan kanske bli lite tajt med tiden. ;)

Puss & Kram

Ett mindre bakslag.

Igår firade vi Åsa! Det var väldans trevligt. Hon brukar ha fester med typ 30 pers men denna gången ville hon bara ha sina närmsta där så vi var väl 12 stycken...cirka... Det blev väldigt mycket vin...och 4 cigaretter! :(  Men nu kan jag i alla fall säga att det inte ens var speciellt gott utan mest en social grej. Jäkligt dumt, det är jag medveten om, men jag väljer att se det som ett mindre bakslag. ;) På lördag ska jag börja med mina ägglossningstest igen så tills dess har gifterna försvunnit ur kroppen. 

Just nu har jag ätit en "gyrostallrik special" och det var helt fantastiskt gott! ;) Det blev, som sagt, väldigt mycket vin igår...;) Som tur är så är det inte fint väder idag så då känns det helt okej att ligga på soffan mest hela dagen. Dansk TV2 visar Vänner för tillfället - underbar slappedagsTV! ;)

Puss & Kram 

RSS 2.0