Träning

Efter jobbet idag så stack jag först hem och slängde i två maskiner tvätt och sen blev det en sväng till Friskis. Där spenderade jag 45 min på ett löpband - det var eeeeevigheter sen sist och det var galet jobbigt! Egentligen tänkte jag springa i en timme men eftersom jag har tvättid så hade jag inte riktigt ro i kroppen till att vara där en hel timme. Jag sprang alltså inte hela tiden men jag sprang den mesta tiden... Jag tänker liksom att jag måste se till att träna ordentligt nu innan det är dags för nästa insemination eftersom jag då - under dag 6-9 - ska ta det lite lugnt...det innebär att jag nu sist inte tränade alls!! Jag är medveten om att det absolut inte är någon fara men det är själva känslan att ägget måste få ha det lugnt och ostressat för att kunna fastna ordentligt...herregud, det låter ju helt sjukt! ;) Men så är det och så känner jag! Det finns ju ingen anledning att ljuga om det precis...

Idag fick jag frågan av en tjej på kontoret (jag var där en runda idag nämligen) hur mycket jag längtar efter barn...det känns ju bara dumt att stå och ljuga om det eftersom jag snart kommer att vara gravid genom insemination (!!) så jag sa att jag längtade efter och gärna ville ha barn. Men att det kommer väl...;) Åh, för fasiken - se nu till att nästa insemination lyckas så jag kan berätta det för hela världen!! :) (Hon frågade allså inte bara det så där hur som helst utan vi stod och pratade om lite allt möjligt!!)

Nu tänkte jag gå ner igen till tvättstugan och mangla lakan (jag vet att jag är väldigt ensam om att mangla lakan i min ålder men känslan att lägga sig i nytvättade och manglade lakan går icke av för hackor!!), hoppa i badet och sen köra och handla. Imorgon ska jag på middag hos en tjejkompis, på onsdag tänkte jag träna med Josefine, på torsdag är det dags för Pastaklubben och sen är det fredag så det passar bäst att handla idag.

Puss & Kram


Lite spännande faktiskt

Idag när jag gick in och kollade min blogg så hade jag fått en ny kommentar på inlägget om mitt personliga möte på StorkKliniken FRÅN EN TJEJ SOM JAG INTE VET VEM DET ÄR!!! Jag blev helt kall först och tänkte "vem fan är detta och hur har hon hittat till min "hemliga" blogg?!" Men sen gick det snabbt över till att kännas lite spännande...;) Bara för att jag inte har lämnat ut bloggadressen till så många och därav tycker att den är hemlig så finns det ju dock på nätet! Så lite kittlande är det att veta att det inte enbart är nära och kära som läser...alltså bloggen kommer ju att bli "ohemlig" så fort jag är gravid och det är offentligt men så är ju inte fallet än...så jag har ändrat lite i inställningarna...;)

Denna helgen blev det fest både fredag och lördag. Ett hårt liv men någon måste ju göra det!;) I fredags blev det först förfest med enbart singlar (3 killar var där!!!) och sen blev det en snabb runda på Glasklart. Sen åkte jag till CG och tog en eller två (!) drinkar och sen till Koi. Efter Koi stack jag och Åsa till Max och åt...hamburgare och pommes är aldrig så gott som mitt i natten efter ett visst alkoholintag. Igår var jag först hos min syster Emma ovh firade hennes sambo som fyllde år och sen körde jag hem och svidade om och åkte till Åsa. Maria och Åsa hade gjort pizza och till det drack vi rosé - nice! ;) Det blev Koi igår också. Jag åkte hem när de stängde men tjejerna gick vidare. Men det var denna helgen! Nu ska jag återgå till mitt lugna liv med fest EN gång i veckan och knappt det - kroppen måste vara så giftfri så möjligt så ägget mår bra och sätter sig ordentligt vid nästa insemination! :)

Söndag, söndag...och jag vill mest mysa med mina systerbarn, känner jag. Jag fick ju mysa med dem igår och man får snabbt mersmak! Buselusan har fått vattenkoppor! :( Stackaren!! Men det är ju sånt som de måste gå igenom. Hon var ganska lugn igår...Hannes var däremot sitt vanliga, glada jag! :) Hm, jag får kanske ringa mamma och fråga om de bjuder på...inte middag men kvällsmat kanske...tja, vi får se vad det blir av denna härliga dag!

Puss & Kram

Trött, tröttare...

2 nätter i rad har jag nu sovit i 9 timmar! Det är ju helt galet och väldigt olikt mig. Normalt sover jag 7,5-8 timmar per natt och det står jag mig på..så att säga...men jag har varit trött redan kl 20!! Det är inte jätteovanligt i och för sig eftersom jag INTE är en kvällsmänniska men jag brukar inte lägga mig förrän vid 22-tiden ändå. Idag har jag även hunnit sova en stund på soffan...det är inte klokt! Jag tror att det är vädret som gör det. Vid denna tiden brukar jag normalt känna mig rejält nere på grund av mörkret. Det är inte så mycket vädret - nu för tiden är det ju kallt, soligt och hög luft så att säga - utan mest det eviga mörkret...det blir ju mörkt så himla tidigt! Fast jag äter ju vitaminer som jag började med för några månader sen (mest för att få i mig folsyra) och jag tror faktiskt att de har hjälpt till att hålla mitt humör uppe! Jag är ju trött men inte speciellt deppig...som tur är! ;)

Ikväll tänkte jag ta hand om mig själv! Det lät väldigt högtidligt och så vidare högtidligt är det inte; jag tänkte plocka och färga mina ögonbryn och så måla mina tånaglar! That´s it! :)

De senaste 10 dagarna har jag i snitt haft 5 besökare per dag här på min blogg!! :) Åh, så glad jag blev när jag insåg det! Jag hoppas bara att ni orkar följa med mig ända fram till mitt mål; att bli mamma! Denna bloggen handlar ju trots allt bara om mig...;)

Puss & Kram


Lite krasslig

Det började faktiskt redan igår med att jag hade lite ont i halsen. Idag känns det ännu värre. Och så den där känslan när man känner att något är på gång i kroppen...det känns liksom i lederna och musklerna...:( Ja, ja, det är bara till att gilla läget...men jag måste vara friskt till på fredag eftersom jag ska på singelförfest då! ;) Hahahaha! Antagligen kommer det fler tjejer än killar. ;)

Nu på morgonen ska Hannes opereras för sitt smultronmärke! Vårlillagoding!! <3 Emma lovade att höra av sig sen. Jag ska inte vara i Malmö idag men jag kan kanske köra till MAS lite senare i eftermiddag och hälsa på dem.

Men nu ska denna "sjuklingen" iväg och jobba! Jag äääälskar mitt jobb! Det är en himla tur eftersom jag just nu egentligen mest hade velat bli kvar hemma...men det pratade jag och David om igår; även om man inte VILL bege sig iväg och jobba så är vårt jobb så himla socialt så man tvingar sig att le och skratta även om man inte känner för det och då mår man faktiskt bättre! Det har jag läst i en bok, provade det och märkte att det funkade! Le på bara så följer kroppen och känslorna med! Därför intalar jag mig också att jag är frisk, hel och fulländad! Mitt mantra som jag säger ett antal gånger varje gång jag ska gå och lägga mig! Så jag kommer att må utmärkt om ett tag! :)

Ha en härlig lill-lördag!! Det tänker jag ha!!!

Puss & Kram

Nu minsann!

Äntligen har mensen kommit! Eller...tja, det är ju med blandade känslor jag "tar emot" den så att säga...;) Men jag har ju gått och väntat på den och samtidigt så känns det ändå bra att jag, trots allt, känner min kropp. Men denna gången är menscykeln på 35 dagar istället för normala 28 dagar. Förra gången hade jag 29 dagar så man kan nog lugnt säga att jag har oregelbunden mens! :S Så jag tänker skriva till StorkKliniken och fråga hur det fungerar med mig ägglossning och när jag då ska börja testa igen. Usch, nu kommer jag att bli en sån där ägglossningskärring igen - jag är ledsen men det får ni, tyvärr, stå ut med! ;)

Emma är inne med Hannes som ska bli opererad imorgon. Hon ringde precis och berättade att de är klara för dagen...de ska sova där inatt. Hon skulle höra med folket där borta på MAS vilken tid de måste vara där igen. För ev så kommer de hit och äter med mig då. Det är ju inte så kul att sitta på ett sjukhus en hel kväll. :(

Puss & Kram

?!

Jag har fortfarande inte fått min mens! Antingen så har jag galet oregelbunden mens (min senaste mens kom 21 december vilket innebär att det är 34 dagar sen!!) eller så är jag helt enkelt gravid! ;) Tyvärr så tror jag att det är det förstnämnda som gäller...men hoppet är ju som bekant det sista som överger oss. :) Men faktiskt så kommer jag att ta ett till graviditetstest på onsdag om jag inte har fått mens imorgon. Det är lika bra. Vem vet, nästa inlägg är kanske att jag är graaavid!!! Åååå, hade det inte varit trevligt att läsa det inlägget?! Jag ser fram emot att få skriva det i alla fall.

Gårdagen blev, trots allt, en mysig dag. Jag blev inte jätteledsen eftersom jag anade att mensen var på gång men det är klart att jag ändå blev besviken. Men jag tror att jag hade förberett mig mentalt innan på ett negativt resultat så därför blev det inte så hårt när det visade sig stämma. Jag körde hem till mamma och pappa och söp in en massa energi och fick mysa med världens mest fantastiska och underbara systerbarn. Ja, och så mina systrar och föräldrar också...;)

Usch, fast nu när jag sitter här och skriver så blir jag faktiskt ledsen...:( Jag kan gilla känslan när man har fått gråta ut riktigt ordentligt men den känslan vill inte riktigt infinna sig...hur mycket jag än gråter och idag har jag gråtit en del...av olika anledningar. Mensen MÅSTE vara på väg med tanke på hur blödig jag är! ;) Just nu vill jag faktiskt mest av allt - förutom att vara gravid då - bli kramad av min mamma. Hon kan kramas riktigt, riktigt bra!! Nä, nu är jag jätteledsen! Jag får nog sluta skriva för idag eftersom jag knappt ser vad jag skriver längre... Livet kan ju inte alltid vara på topp - då hade jag ju inte uppskattat det så mycket som jag annars gör! 

Jag återkommer! Jag ska bara försöka sova bort lite av de här tråkiga känslorna...det verkar ju inte gå att gråta bort dem i alla fall! ;) 

Puss & Kram 

Nähä...

Då var det gjort - graviditetstestet! Jag måste erkänna att jag var jättenervös när jag gick och väntade på resultatet. Jag vaknade till mitt i natten också och hade svårt att somna om. Men i alla fall så visade testet ett negativt resultat...vilket är supertråkigt men det var faktiskt lite väntat. Jag har inte fått mens än men jag känner att den är på gång. Men snacka om att jag har oregelbunden mens!! Nu är det 33 dagar sen jag fick min mens sist! Förra menscykeln var på 29 dagar...ja, ja... Men, alla som undrar och som har gjort det vid ett flertal tillfälle; jag kommer att alltså att göra det igen! Jag har inte velat svara på den frågan riktigt när jag har fått den men det är enbart för att jag verkligen försökt att tänka POSITIVT!!! Och det innebär då att om jag hade svarat på vad jag skulle göra OM ägget inte fastnade så hade jag ju tänkt negativt...någon som inte hänger med på den ekvationen?! ;) Detta innebär också att jag kommer att fortsätta att inte svara på den frågan vid nästa insemination! Snälla, snälla, respektera detta!!! Jag vill enbart tänka att ägget fastnar, jag är gravid - ägget fastnar, jag är gravid - ägget fastnar, jag är gravid...det blir som mitt eget lilla mantra...;) Positiva tankar kan, som sagt, förflytta berg! Det är jag övertygad om!! :)

Senare idag ska jag hem till mamma och pappa för middag och fastlagsbullar! Mums! Emma kommer också hem med sin familj! :) En perfekt söndag mao!!! :)

TACK för alla positiva kommentarer och stöttning både här, via sms, via telefonsamtal och vid personliga möten!! Det värmer oerhört! Nu kör vi igen! ;)

Puss & Kram


Blödning...?

Hm, jag var precis på toaletten och jag har nog fått en liten blödning...sen om det är mens eller en blödning för att ägget har satt sig det vet jag inte. Det är visst vanligt med blödning när ägget sätter sig...jag har inte berättat detta innan men jag tror, tyvärr, inte att detta ägget har fastnat...:( Min magkänsla är absolut inget jag sätter stor tilltro till för jag känner knappt aldrig av någon magkänsla (det är visst väldigt ovanligt för det verkar alla runt omkring mig känna ganska starkt av...) men just denna gången så säger min magkänsla mig att det inte blir något...MEN jag fortsätter med mina affirmationer och positiva tankar eftersom positiv energi kan förflytta berg!!! Och få ägget att fastna...;) På söndag är det ju i alla fall dags för graviditetstetet - tänk att två veckor kan kännas som en eeeeevighet! :( Jag har ju liksom konstant "mensvärk" men det är visst vanligt. Tja, det är ju bara till att avvakta och se...

Igår var jag ute och åt med Malin, Stina och Sandra på Volym - lika trevligt som vanligt! :) Volym har blivit "vårt" ställe - jag går knappt dit med någon annan faktiskt...;)



Jag kan, utan att ha diskuterat saken närmre med de andra tjejerna, berätta att vi är betydligt mer nöjda med denna bilden på oss än den jag la ut igår! :D Aaaaaaaw, mina goa´ tjejer! <3 Alltid lika glada, positiva, intresserade och stöttande för mig och min bebis...eller för mig och för mitt ägg ska jag kanske säga...;)

Nä minsann, nu får jag återgå till min körplanering!

Puss & Kram

Middag ikväll!

Jag sitter hemma och jobbar och behövde en liten paus, kände jag...så jag passar på att blogga lite! ;) Hahahaha - Anna the Blogger! :) I alla fall så har jag berättat att jag ikväll ska ut och äta med Malin, Stina och Sandra. Det ska bli fantastiskt trevligt - vi har alltid väldigt roligt på våra dejter. Vi diskuterar ALLT och då menar jag verkligen ALLT - inget är för pinsamt, för löjligt eller för dumt och det är så skönt att vi känner likadant alla fyra! :) Jag tänkte bara lägga upp en bild från vår förra dejt - då var vi hemma hos mig och åt. Ikväll ska vi till Volym och äta, den restaurangen gillar vi.



Jodå...;)

Puss & Kram

Så gick det på konferensen.

Jag är tillbaka från konferensen nu - fullproppad med information, mat och andra godsaker. Jag är väldigt trött...kl är 19.00 men jag vet inte hur länge till jag orkar vara uppe...

I alla fall så körde jag stenhårt med att jag hade festat alldeles för mycket sen i somras (vilket i och för sig stämmer!!) och nu dragit ner på alkoholen till en gång i veckan. Eftersom jag ska på fest på lördag så får det bli då jag dricker denna veckan...det var lite höjda ögonbryn MEN de är några stycken på kontoret som har dragit igång en vikttävling så det var fler än jag som skulle dra ner på onyttiga saker. Det är nog lite tursamt att jag håller "vit månad" nu i januari och inte till sommaren - då hade folk nog reagerat helt annorlunda. Nu är det så många som vill hålla igen efter julen och innan sommaren. Tyvärr så blev det en vinprovning...då fick jag låtsasdricka. Jag menar; även om man håller igen så kan man ju SMAKA på vin vid tex en vinprovning så där försökte jag inte ens med att jag minsann inte skulle dricka alkhol. Det hade bara känts konstigt. Så jag luktade, kommenterade lukten, snurrade på glaset, luktade igen, kommenterade hur annorlunda det luktade efter snurren, kollade på färgen, satte glaset till munnen och låtsasdrack och inväntade kommentarerna från mina kollegor och höll med dem...;) Nu satt jag på hörn där jag bara hade manliga kollegor runt mig och jag tror inte att de är lika benägna att ha koll på om någon dricker eller inte. Jag hade kanske kunnat smaka men jag vill inte det förrän jag är helt säker på att ägget sitter fast ordentligt!! Men det var lite synd för han som höll i vinprovningen var jätteduktig och mina kollegor berömde verkligen vinerna och tyckte att de var jättegoda...

Till middagen bad jag om alkoholfritt - då blev mina kollegor lite imponerade att jag verkligen höll fast. Så jag sa att med mig är det lite "allt eller inget" som gäller...;) Jag fick då alkoholfria viner - ett vitt till förrätten och ett rött till huvudrätten men de var inte speciellt goda. ;( Det vita funkade väl men det röda smakade som koncentrerad svart vinbärssaft...nästan...och det var inte alls gott! :( Ja, ja, det är ju för en god sak! :)

Nu tänker jag fixa lite mat och sen lär det inte hända mycket mer...

Puss & Kram

Konferens

Så var det dags för konferens imorgon...jag vet redan nu att det blir vin till maten imorgonkväll och normalt så hade jag druckit lika mycket som de andra...om inte mer! ;) Det känns faktiskt lite dumt att skylla på att jag har bestämt mig för att dra ner på alkoholen och bara dricka en gång i veckan - som jag har planerat att säga - när vi inte träffas så ofta...:( Men sen har vi ju det där med att skylla på att man äter pencillin men det kan man visst inte skylla på eftersom man kan dricka ändå. Då hade det bara blivit så att alla hade sagt att "ett glas vin kan du ju ta"...det får helt enkelt bli att jag numera bara dricker en gång i veckan...

På lördag ska jag på fest hos mina kusiner som firar sina födelsedagar. Lovisa fyller 22 år och Emmi fyller 20 år. Men det har löst sig så att mamma, pappa och Lisa tar med sig farmor och farfar i bilen så kör jag själv. Då skyller jag bara på det helt enkelt - att jag kör alltså. Så det är lugnt.

På torsdag ska jag ut och äta med underbara och fantastiska Malin, Stina och Sandra. Men de vet om vad jag "pysslar med"! :) Stina och Sandra har även kommenterat lite inlägg. Jag blir så glad när ni kommenterar, by the way! :) Men i alla fall så behöver jag inte komma med ursäkter till dem om varför jag inte dricker vin till maten. Malin och Stina kommer hit innan på en liten drink...det är ju bara Malin som kan dricka en alkoholhaltig drink...ja, ja, det ger sig nog. ;)

Jag pratade precis med Jenny som är min äldsta vän. När jag säger äldsta så menar jag att hon är den vän jag har som jag har känt längst. Hon är inte den äldsta vän jag har mätt i ålder. ;) I alla fall så berättade hon att med sina två första barn hade känt när ägget hade fastnat. Jag känner ju att någonting är på gång, det är liksom en molande mensvärk. Jag antar att det är ägget som vandrar...och som nu fastnar! :)

Jag återkommer med information sen om hur det gick på konferensen - hur mina bortförklaringar togs emot! ;)

Puss & Kram

Första nyktra festen

Úsch, som den rubriken lät...jag låter ju som en alkis!! ;) Men det var den första festen någonsin för mig som jag sa att jag drack men inte gjorde det! Åsa hade en flaska vin i sitt kylskåp som hon sa var dåligt för det hade stått för länge så hon hällde ur det vinet och sköljde ur flaskan. När jag sen kom så hade jag med mig Fläderblomsdryck som jag hällde över. Det var lite grumligare än det vinet som de andra drack men jag tror att det bara var vi som visste om det som tänkte på det...inbillar jag mig i alla fall. Vi skulle fira Marias födelsedag och det gjordes hemma hos Åsa men bubbel, middag och party. Det var supertrevligt och jag hade verkligen jätteroligt FAST jag var nykter! ;)

Jag och Maria

Men när de andra stack vid halv 3-tiden så körde jag faktiskt hem. Det är en sak att vara nykter bland vänner men en helt annan sak att vara ute på någon klubb med en massa okända, fulla människor! :(

Idag har det gått en vecka sen jag inseminerades - det känns som om det har gått en månad! :( Herregud, vad tiden har gått långsamt! En vecka till och SEN kan jag göra mitt graviditetstest! :)

Jag har spenderat halva dagen med mamma, pappa och Lisa - först blev det en tur till IKEA där vi åt tillsammans med 1000 andra hungriga svenskar! Det verkar vara ett söndagsnöje för svenskar - att åka till IKEA. Mamma vill ha en ny matta till en av deras soffgrupper men de hittade inget som passade...men det blev ju naturligtvis lite annat smått och gott. ;) Sen åkte vi hem till mig och fikade. Myyyyyys att umgås med familjen! <3

Puss & Kram


Olycka på badhuset.

Idag körde jag och hämtade Filippa och Hannes på dagis för att åka och bada. När Filippa var liten så var hon och jag och badade i Oxie och jag kom ihåg det som barnvänligt så vi körde dit. Det är barnvänligt - inte som Vanningen men där är så jäkla KALLT så dit vill jag helst inte åka - så jag kom ihåg rätt. Efter en timmes badande så frågade jag barnen om vi skulle fika lite och det ville de. Så vi satte oss och jag "dukade fram" juice, bananer och mackor. Filippa åt jättebra men Hannes drack mest, han åt pålägget som var en skiva kalkon och så tog han EN TUGGA av mackan...:S Sen ville inte han ha mer. Eftersom Hannes var "klar" så ville han i och bada igen så jag började plocka undan medan Filippa satt och åt det sista av sin macka. (Hon åt 2 1/2 macka!!!) Jag såg faktiskt inte riktigt vad som hände men helt plötsligt trillade Hannes baklänges (det är ju lätt hänt på badhus eftersom det blir så glatt) och slog i bakhuvudet! Som tur är så grät han med en gång! Men jag plockade upp honom och blåste - det MÅSTE man göra när Hannes har slagit sig! - och tröstade. Jag satte mig ner i en av stolarna med honom och vyssade honom. Rätt som det är så kräkte han! Det bara kom från ingenstans och det stod som en kaskad rakt ut från munnen på honom!! Det är ju inte så kul att visa upp sig i bikini i januari men just då var jag glad att jag hade bikini på mig för både han och jag var totalt nerspydda. :( Filippa satt med stora ögon på stolen brevid och var helt plötsligt klar med sin macka. ;) Jag satte ner Hannes på golvet och gick för att säga till någon att det låg en väldigt massa kräk på golvet... När jag kom tillbaka så hade Filippa gått under bordet och kommit fram på andra sidan och kom gående mot oss. Jag såg inte detta heller (jag är alltså inte ouppmärksam när jag är med dem men jag höll på att trösta Hannes!) men Filippa trillade också!!! Hon slog i och för sig "bara" rumpan men det gjorde nog väldigt ont ändå. Vilken cirkus! ;) Men bägge barnen var i alla fall med på att vi skulle gå och duscha och sen köra hem.

På väg hem sen så satt jag och funderade på det här med kräkningen...det kändes inte alls bra. Både mamma och Emma jobbade så jag ringde till David som tyckte att jag skulle köra med honom till Vårdcentralen och att han absolut inte fick somna! Så jag sa till Filippa att ta hans napp - då blev jag "dumma Anna!" med en gång!  :( Neeeeej, jag vill inte vara dumma Anna!!! Sen satt jag hela vägen från Oxie till Ystad och gjorde allt jag bara kunde för att hålla honom vaken - det var inte lätt eftersom han bara hade fått sova en halvtimme i bilen innan på väg till Oxie och således var jättetrött! Stackare!! Jag fick tag på Emma och berättade för henne så hon sa att hon skulle möta upp oss på Akuten i Ystad. När vi kom dit så var både Emma och Henke där. Henke tog Filippa med sig och jag, Emma och Hannes gick in. När vi väl kom in så hade Hannes glömt bort att jag var dumma Anna och ville bara vara hos mig! Vilken lycka!!!!! :)

Det var ingen fara med honom!!! :) Det var helt okej att han sov eftersom han, uppenbarligen, var så trött men Emma skulle hålla koll på honom så att han inte blev slöare liksom. Hon skulle även väcka honom lite då och då för att se så att han inte var mer svårväckt än vanligt.

Vilken eftermiddag! Det är sånt som händer när man är runt barn - men så härligt ändå!!! Ja, alltså - inte att vi var tvungna att köra till Akuten men att vara runt dessa underbara barn! <3

På tal om barn! ;) Denna helgen vill jag att alla håller tummarna för nu ska ägget vandra neråt och hitta fäste!!! :) Jag skulle ju väldigt gärna nu känna en massa men riktigt så går det ju inte till...;) Men det gör att inte känns verkligt heller...:(

Puss & Kram

Bilen

Jag har förmånsbil i jobbet och jag vet inte hur det fungerar när man är mammaledig. Tänk om jag måste lämna ifrån mig Jesper (som han heter) - då har jag ju ingen bil alls! :( Det är ju inte riktigt så att jag har en massa pengar liggande så jag bara kan köpa mig en bil hur som helst. Det hade blivit en bil som jag måste få plats med en barnvagn i så den kan ju inte vara hur liten som helst, tyvärr. I och för sig hade jag sålt den direkt när jag skulle börja jobba igen men ändå...inatt låg jag faktiskt och funderade på om jag kanske skulle bli en sån där mamma som går överallt...jag menar alltså om jag ska skippa bilen och ta buss och tåg om jag ska någonstans...fast jag är så van vid bil så jag vet inte om jag hade fixat det. Med tanke på att jag verkligen avskyr promenader så vet jag inte varför jag helt plötsligt, bara för att jag har en barnvagn att skjuta framför mig, skulle bli en promenadmänniska... Usch, så jobbigt det blev...:( Ingen som har en bil över att låna mig i ca 1,5-2 år...:S

Puss & Kram

Scary.

Igår när jag gick och la mig så kom plötsligt känslan; "men herregud, vad sysslar jag med?! Detta vill inte jag!" Idag har jag inte alls de känslorna, som tur är, och jag vet faktiskt inte var de kom från heller. Men måtte de hålla sig borta hädanefter...;)

Ikväll börjar ljugandet! Jag ska till Pickwick på quizz med mina vänner. Av de som ska med vet en och det är Åsa. I normala fall så hade jag ju tagit ett...möjligtvis två glas vin men idag blir det ju då inga alls! Jag funderar på att köra dit så jag kan säga att då kan jag inte ens bli frestad att ta ETT glas vin...ja, det får jag nog göra. Det är väldigt snålt med parkering bara...jag tror nämligen inte att jag kan parkera i p-huset eftersom de hinner stänga innan vi är klara. Ja, ja, det löser sig! :)

Jag har spenderat en timme på en cykel idag på Friskis - det var väldigt jobbigt...och inte så roligt. Efter en halvtimme så kände jag att rumpan började domna. Efter 45 min så kände jag varken min rumpa eller mina fötter. När det var dags att gå av cykeln så kunde jag knappt gå...men det blev lite träning i alla fall. Man får ibland vara glad för det lilla här i livet...;)

Nä, nu ska jag äta och sen bege mig till Pickwick.

Puss & Kram


Nedräkning...

Detta är ju för jäkligt!! Ja alltså, att jag ska behöva vänta i TVÅ VECKOR innan jag får göra graviditetstest!! Det är tisdag idag - det innebär att det är 2 dagar sen jag var i Köpenhamn och blev inseminerad...TVÅ DAGAR!!!! Herregud, dessa två veckorna kommer ju att kännas som 2 år...

Igår skrev jag på FB något om jag skulle påbörja mitt nya liv som då inte innehåller alkohol och då är där en som undrar om jag är gravid?! För ett år sen hade jag bara skrattat och skrivit någon "klyftig" kommentar men nu frös jag bara till is! Han vet inte om detta och han skulle antagligen bara var rolig eftersom han också vet att jag festar järnet men ändå... Som sagt; jag är väldigt dålig på att ljuga!

Puss & Kram

Diet...typ...;)

Nu har jag precis pratat med Maria och då kom vi att prata om vilka ursäkter jag kan använda mig av. Jag har väldigt svårt för att ljuga - vita lögner funkar helt okej men inget större än så... - eftersom jag alltid tänker lite längre så att säga. Men tex om jag skulle ljuga för någon om var jag var kvällen innan och då sagt att jag var hos A (utan att ha kollat med A innan alltså) så hade jag varit jätteorolig för att den jag ljög för då hade sagt något i stil med att "men henne träffade jag på stan igår!" Ja, ni fattar hoppas jag. Att jag ska bli påkommen med att ljuga...mamma har alltid sagt att jag är dålig på att ljuga och för henne kan jag knappt dra en vit lögn! :S Men jag väljer faktiskt att se det som en fördel! ;)

I alla fall så har jag varit inne på att säga att jag är "under utredning" och att det kommer att ta några månader och att jag under den tiden inte får dricka alkohol. Det skulle då antingen vara levern eller tarmarna i form av magkatarr som skulle utredas. Men då sitter jag och tänker på om jag skulle träffa på någon som har varit med om samma sak och som då ställer frågor...i stil med "så här gjorde de på mig, hur gör de på dig?" Det kommer ju inte jag kunna svara på! Jag har aldrig varit i en utredning - överlag så är jag nämligen aldrig sjuk!! Så Maria tyckte att jag skulle köra med "nytt år - ny livsstil"! I alla fall "i några månader" - mest för att se hur mycket jag kan gå ner i vikt enbart på att sluta med alkoholen. Jag tror faktiskt att jag kommer att köra med det. Och säga att jag har tänkt på det länge men nu efter jul och nyår så bestämde jag mig för att det är NU som gäller! Egentligen har inte jag karaktär till något sånt men det vet förhoppningsvis inte de om som jag kommer att ljuga för...usch, jag gillar verkligen inte att ljuga!!! :( Mina närmsta som jag absolut inte vill ljuga för vet ju sanningen så det blir mest vit lögn för bekanta och det känns inte lika illa! ;)

Puss & Kram

Ursäkter.

Jag var precis inne på Familjeliv.se och kollade om det var någon som hade skrivit om ursäkter till varför man inte kan dricka när man är på fest och hittade faktiskt en hel del. Ganska många skrev om att hälla över alkoholfritt vin i annan flaska och det har jag redan tänkt på. Risken är ju att någon annan vill smaka och i normala fall har jag inga som helst problem med att bjuda på mitt vin men nu blir det ju lite konstigt. Då kom Åsa på att jag kunde köra med mitt Dr Faust som är ett sånt här fjortisvin som INGEN vuxen människa dricker...förutom jag då! ;) Då kommer ingen att vilja smaka...:D Sen är det några som tyckte att man kunde skylla på penicillin för olika saker men då hade någon skrivit ett inlägg om att det inte är en ursäkt för att inte dricka för alkoholen har ingen negativ inverkan på penicillin hon hade även länkat till smittskyddsinstitutet...tror jag att det var, så då blev det inget med det. En tjej hade skrivit att man kunde skylla på ryggskott och säga att man åt tradolon - tror jag att det hette. Någon menade att man kunde skylla på förhöjda levervärden och under utredningen som tar några månader fick man inte dricka. Fler förslag? Jag ska ju på konferens v 3 och mina kollegor vet om jag inte spottar i glaset...så att säga...:S

Eftersom jag nu i 2 v kommer att leva någorlunda nyttigt - med det menar jag att det inte kommer att inmundigas en massa alkohol - så kommer att bli intressant att se om och hur mycket jag kommer att gå ner i vikt. Träningen kommer jag faktiskt att skippa eftersom jag inte är en supervan tränare sen innan. Promenader ev...men det tycker jag är så galet tråkigt så jag vet inte om det kommer att hända...men cykling förresten! De har ju cyklar på Friskis där jag har träningskort! :) Minsann, det här kan ju bli riktigt bra! ;) Men just denna söndagen avslutar jag med coca, godis och Skruvar från OLW! Mums!!

Puss & Kram


Insemination! :)

Så var det då äntligen dax!! :) Jag har sovit väldigt...rörligt, skulle man nog kunna säga...när klockan ringde lite innan 8 så for jag upp med ett stort leende på läpparna! ;) Jag vet inte riktigt när jag tyckte att det var SÅÅÅ roligt att stiga upp sist... Jag gjorde mig snabbt i ordning och fick tvinga mig i en macka och sen körde jag iväg och hämtade upp Åsa.

Färden dit var problemfri så vi var där redan kvart i 10. Så vi tog en snabb runda i en butik där Åsa kom på att hon hade glömt sitt VISA-kort på MAX kvällen innan... 5 över 10 var vi på StorkKliniken.

Här är jag innan själva inseminationen.

Jag var så nervös så jag mådde illa! Det kändes som om jag hade kunnat kräka...men det tog Åsa genast tag i och försökte lätta upp stämningen! "Anna, du ska ikke vare bange - du slipper ha sex med en slange!" Hon lyckades - jag skrattade så jag nästan grät och efter det kändes det mycket lättare! Eller mycket är kanske att ta i...;)

Vi satte oss ner i deras lilla väntrum, vi var inte ensamma. Det känns lite speciellt eftersom alla som är där på helgen är ju verkligen där för att bli inseminerade! Journalsamtal hålls ju i veckorna. Precis som när jag var där med Louise så tänkte jag; nu tror alla att vi är ett lesbiskt par. ;) När klockan var ca 5 över halv 11 så kom kvinnan fram som skulle inseminera mig och beklagade att hon var sen och att det skulle dröja ca 10 min till! Tja, jag var ju redan så nervös så det kunde väl knappast bli värre... Sen fick jag ett papper om det här med "öppen donation" och vad det innebär som jag fick läsa igenom och sen skriva på. 10 i 11 ca kom hon och hämtade oss.

När vi kom in i rummet så satte sig jag och Åsa i soffan och kvinnan (som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på!) i fåtöljen mitt emot. Hon började med att fråga om jag hade några frågor sen journalsamtalet men det hade jag inte. Sen gick hon igenom hela förloppet väldigt pedagogiskt med en bild på livmodern där hon pekade och visade. Sen frågade hon mig om jag hade frågor och det hade jag faktiskt; kan man träna? Ja, sa hon, men inte för hårt. Det bästa i min situation är promenader, simning, cykling och ridning! Att rida låter ju inte alls rimligt, tycker jag. Sen undrade jag om det funkade med sex. Då såg hon helt plötsligt lite tveksam ut och sa "Njaaaa, vår kropp är ju gjord för sex..." Jaha, men?! Inte mellan dag 6 och 9 för det är då ägget letar fäste. Men över lag så tyckte hon att det annars var bra... Jag fick ett graviditetstest som jag ska ta om TVÅ VECKOR!!!! Men helt ärligt, TVÅ VECKOR!!!!!?????!!! Det är ju jättelänge som jag måste gå och bara vänta! :( Jag får inte göra det tidigare eftersom det då kan visa negativt även om jag är gravid och även om jag får en blödning som jag tror är mens ska jag göra testet eftersom vissa kvinnor får en blödning fast de är gravida.

Sen var det då dags för själva inseminationen; jag fick lägga mig på bristen - som fungerar och ser lite ut som en gynekologstol i Sverige fast utan de där "stöden" för fötterna - med kuddar under huvudet och en handduk/filt över mig. Åsa placerade jag på en stol vid mitt huvud... Sen förklarade kvinnan allt vad hon gjorde steg för steg. Åsa och jag pladdrade på som vanligt. Bla om vilken musik jag skulle kunna ha vid födseln; Alcazar tex! ;) Jag kan inte säga att jag kände när hon förde in katetern med spermierna men däremot kände jag att det spände i livmodern när hon hade fört in den. Sen sa hon "NU händer det, Anna! Positiva vibrationer nu." och då började jag och Åsa småskratta lite så det skulle vara så glatt som möjligt för Sörens spermier! ;) Åsa lät mig välja mellan Sören och Jörn på donatorn och jag tyckte att Sören lät lite bättre än Jörn... Sen var det klart!

Nyinseminerad och klar! ;)

Jag fick ligga där i en halvtimme och ta det lugnt. Vi hade musik på i bakgrunden men det kommer jag inte alls ihåg vad det var för något. Åsa satt på soffan och höll mig sällskap.

Åsa på soffan.

Efter den halvtimmen gick vi ut och jag betalade; 6300 DKK för inseminationen och 236,25 DKK för att jag betalade med kort - helt sjukt att de tar betalt för det! Och sen körde vi tillbaka till Sverige!

Väl hemma så blev det fika på stan där Maria mötte upp oss. STORT TACK ÅSA FÖR ATT DU FÖLJDE MED OCH STORT TACK FÖR ATT DU LÄTTADE UPP MITT HUMÖR!!!!! <3 Även ett stort tack till er som har hört av er - jag är jätteglad och tacksam för ert stöd!!!!!!!!!

Puss & Kram


ÄNTLIGEN!!!

JAG HAR ÄGGLOSSNING!!!!!!!!!!! :):):) Herre min skapare, så glad jag blev när jag såg den leende gubben i displayen! Igår ringde jag StorkKliniken och frågade hur jag skulle göra eftersom jag var i dag 17 och fortfarande inte hade fått ägglossning. Kvinnan jag då pratade med tyckte att jag skulle ringa min gynekolog och boka tid så fort som möjligt så han kunde göra ett ultraljud och titta på äggen. Jag fick ju reda på av min gynekolog (den mysige mannen) att man inte kan se i förväg när en kvinna har ägglossning exakt utan det blir mer att se om äggen börjar mogna. Men StorkKliniken tyckte i alla fall att jag skulle ringa och boka tid OCH fortsätta med testen 2 gånger om dagen. Hon menade på att jag kanske nu efter mina p-piller har oregelbunden mens och då har man inte lika stor koll på när ägglossningen är. Jag ska vara helt ärlig och berätta att jag inte alls tyckte att det var en bra idé med de jäkla testen! :S Dels så är det jobbigt att hålla sig i 4 timmar på eftermiddagen och dels är de inte speciellt billiga men just nu är jag ju naturligtvis galet glad att jag fortsatte med dem! :)

Det har ju då blivit så att jag har glömt bort att kolla testen vid två tillfällen och varje gång har jag hoppats att jag inte har ägglossning på testet efteråt för då hade jag fått vänta till nästa menscykel. Så jag kissade på stickan och sen stökade jag rundor lite - hämtade coca och glas och satte in dem framför TVn, satte på TVn, satte igång datorn och så jag gick in och kollade på testet. Jag blev jätteförvånad när jag fick se den glada gubben i displayen - jag var så inställd på att det, som vanligt, bara skulle vara en rund, tom ring! Jag ringde raka vägen till StorkKliniken och fick verkligen anstränga mig för att inte skrika att jag hade ägglossning! I och för sig så sa jag det nog ganska högljutt men jag hoppas att de ha överseende med det. ;) Jette, hette kvinnan som svarade, tog fram min journal och sa då; det är första gången, Anna?! Jag sa inte det men jag tänkte "Ja, både första och sista gången!" ;) Sen frågade hon när jag hade gjort testet och när jag hade gjort test innan dess. Och när jag hade mens sist...ja, lite sånt och sen fick jag tid till insemination IMORGON KL 10.30!!!!!!! Det känns helt overkligt!!!!

Sen ringde jag först till Hylteberga där Lisa svarade. Innan dess hade jag, naturligtvis, bölat en liten runda,,,;) Så jag sa till Lisa innan jag sa något annat att jag skulle försöka att inte gråta och så berättade jag för henne. Sen har jag även försökt få tag på Emma men jag vet inte om hon jobbar eftersom hon varken svarade på hemtelefonen eller mobilen. Jag och Åsa bestämde att vi skulle partaja ikväll men det blir inget med det! Nu blev det betydligt mer vin igår än vad som var tänkt så det känns som det kvittar. ;) Tur att det är Åsa jag har bestämt med eftersom hon är väldigt insatt i detta och sagt att hon ska följa med på inseminationen. Vi får väl se hur det blir med det eftersom hon lär festa ikväll ändå. ;) Jag och Lisa bestämde att vi skulle göra något ikväll. Typ middag, bio eller något sånt. Jag vill inte gå på fest ikväll och inte dricka - de andra skulle bara undra varför så då är det bättre att inte gå dit alls.

Men alltså, detta känns inte som om det händer mig! Jag känner mig just nu inte alls så upprymd som jag tycker att jag borde känna...det känns nästan som om jag hade varit mer nervös om det hade hänt någon annan som jag står nära...fast nu kände jag lite nervositet precis när jag skrev det! Om ett dygn är jag gravid! Då blir det bebis i oktorber, va?! Eller september kanske förresten... Ja, herregud...

Nu ska jag försöka fördriva tiden så gott jag kan fram till imorgon. Lite lätt rastlös känner jag mig allt...;)

Puss & Kram

Svar

StorkKliniken har svarat på mailet jag skickade där jag skrev om att ägglossningstesten bara är negativa. De började med att skriva "Kära Anna" - de är så gulliga! Man känner verkligen att de bryr sig och att de vill att det ska gå bra!! I alla fall så skrev hon (Annette tyckte jag att hon hette som svarade på detta mailet) att hon inte riktigt kunde ge mig råd eftersom hon inte kände till min menscykel och lite andra grejer. MEN jag kunde göra ett ultraljud (tror jag att det var) för att se om jag har ägglossning. Men det berättade mannen som gjorde vattenundersökningen att det kan man bara med 100% säkerhet kolla i efterhand. Man kan se att något är på gång, att ägglossningen är på g liksom, men det kan man inte se helt hundra. Sen skrev hon att det KAN vara så ibland att man inte släpper något ägg...fast det är ju väldigt ovanligt! Hon tyckte jag skulle vänta till nästa mens och göra om det så att säga.

Jag har även varit inne på Familjeliv.se och sökt lite där efter information. Där skrev en kvinna att hon hade haft ägglossning en vecka EFTER att hon egentligen skulle ha det enligt den "normala" cykeln. Ev så tänkte jag köra med testen en gång om dagen istället för jag kanske också har ägglossning senare...fast det känns i livmodern som det är något på gång. Det moler liksom...inte som mensvärk (som jag är van vid i alla fall) utan mest...jag är liksom spänd och så MOLER det...;) Ja, det är nog det bästa sättet att förklara det. Jag får nog ringa StorkKliniken imorgon och höra med dem vad de säger om det hela. Det skrev Annette i mailet; Ring gärna om du behöver prata. Aaaaaaw, så söta de är...

Mamma berättade att hon hade stenkoll på när hon hade ägglossning. Eller, ja, inte varje gång utan varannan gång; när ägget släpptes från högra äggledaren! :) Det är ju helt galet att hon kunde känna det från höger sida men inte från vänster sida!! Hahahaha! Jag känner en massa, tycker jag, men det gör inte testen...:S Undra hur länge till jag ska vara en ägglossningskärring...jag hoppas verkligen att det slutar inom en snar framtid! ;)

Puss & Kram


Sista kvällen med gänget...

Åsa kom fram till att igår antagligen var sista gången jag kunde festa till det ordentligt på ett tag så blev det ett riktigt sjöslag igår! Voijne, voijne...men det var kuuuuul!! Fast vi har ju alltid roligt när vi är ute - jag gillar inte riktigt människor som går på fest och är tråkiga...för att de är trötta eller på dåligt humör. Antingen blir man hemma eller så kör man på ändå! Snap out of it! Ingen i det här gänget som jag var med igår är så som tur är så det blir alltid PARTY när man är med dem! :) Jag fick i mig både hamburgare och pommes innan jag åkte hem så jag mår helt okej idag. I och för sig har jag bara sovit i 4 h eftersom jag har en tendens att alltid vakna kl 9 oavsett när jag går och lägger mig...men det lär bli en liten powernap på soffan sen så det ordnar sig. ;)

Meeeeen jag har visst inte ägglossning idag heller och nu är det ju dag 16 så det var nog inte sista gången på ett tag. Det känns ju bra att det inte var det eftersom jag älskar att partaja men samtidigt så vill jag bara åka in till StorkKliniken NU och bli inseminerad och sen är jag gravid - på första försöket naturligtvis! :) Fy faaaaaaan, vad jag tjatar om ägglossningen...fast det är bara här som jag gör det...och så får mamma, Lisa och Åsa höra om det också i och för sig men detta är ju MIN blogg och då borde ju jag få skriva hur mycket om precis vad jag vill?! ;) Fast egentligen vill jag inte skriva om ägglossning...jag vill ju skriva om insemineringen, hur bra det gick, det positiva graviditetstestet osv...men det kommer!! :)

Puss & Kram

Dag 15...

Fortfarande ingenting! :( Jag känner hur jag håller på att bli en sån där ägglossningskärring som bara tänker på sin ägglossning hela tiden...fast skillnaden på mig hur jag lever nu och om jag hade haft en pojkvän att skaffa barn med är att jag hade haft sex varje dag...flera gånger om dagen under tiden jag tror att jag har ägglossning. Men jag kan ju inte åka till StorkKliniken och bli inseminerad om jag inte vet liksom...dryyyyyyyygt! Men nu har jag mailat till StorkKliniken och frågat hur länge till jag ska göra testen i denna cykeln. Det är bara till att vänta och se vad de har att säga. Det känns nästan som om någon någonstans inte tycker att det är en så bra idé att jag skaffar barn på egen hand...men jag vet att jag inte ska tänka så och jag ska genast sluta med det! Jag var bara tvungen att berätta det...

Tillbaka i storstan igen! Nice! Det har varit fantastiskt skönt med några slappedagar men det är lika skönt nu att vara tillbaka. Så ikväll är det finstassen på för ikväll är det lill-lördag! ;)

Puss & Kram

Dag 14...

Nu är jag på dag 14 i min menscykel och fortfarande ingen ägglossning!! :( Jag börjar undra om jag kommer att vara en av de där kvinnor som det inte syns på när man använder testerna...eller så är jag en av de kvinnor som INTE har ägglossning så här tidigt...håll tummarna för det, please!

Jag och Åsa slöar och slappar i Löderup och det är såååå sköööönt! :) Men nu börjar jag faktiskt se fram emot att börja jobba på måndag...det kan vara för att det fortfarande återstår 5 dagars ledighet. ;)

Puss & Kram

Donatorer

Nu såååååå! :) Idag fungerade det, som tur var, och jag hade inte ägglossning! Det var skönt eftersom testen igår inte funkade som de skulle. Hade det visat sig att jag testet visat positivt nu så vet jag ju inte om det kanske även hade visat sig positivt igår och då är det "för sent". StorkKliniken vill att när det går från negativt till positivt så är det då det gäller. Det är säkert inte bara de som tänker så, allt görs ju för att optimera själva inseminationen och ett posititivt resultat! Så det var i alla fall skönt att testet funkade ordentligt och att det visade sig negativt.

Jag har fått listan över donatorer, valt 3 st och skickat tillbaka den...där var ingen som jag kände med en gång WOAW! men...jag hade kanske tyckt helt annorlunda om jag hade fått träffa dem...och pratat med dem...eller kanske?! ANTAGLIGEN hade jag tyckt helt annorlunda - nu är de ju bara siffror och bokstäver på ett papper. Jag valde en som studerar till medicin, en journalist och en...eletriker...!! Hahaha!! Jodå, men jag gick faktiskt mest efter hår- och ögonfärg samt längd och vikt. Mest hår- och ögonfärgen. Nu låter det som om jag har något emot eletriker eller tycker att eletriker överlag är lite korkade men det är inte alls så jag menar!!!! I den här listan finns även donatorer som jobbar som "slagter" och "butcher" - listan är ju på danska men jag får nog ta reda på vad det betyder. Jag tycker det borde betyda slaktare men det gör det säkert inte alls...ett av dem måste ju betyda slaktare...eller?! Jag har fått se 2 olika listor och de orden var med på bägge.

Idag ska jag bara plocka undan lite här hemma, göra mig i ordning och packa och sen kör jag till Åsa som är i Löderup för att mysa där i några dagar. Jag ska köra hem om mamma och pappa för att hämta brobizzen så att jag har den...eftersom jag lär få ägglossning när vi är i Löderup! Det känns fortfarande helt overkligt och om man ska gå efter boken The Secret så är inte det så bra...man ska riktigt känna känslan för att det ska bli bra...if you know what I mean...men, jag vill inte låta negativ, jag har ingen som helst aning om hur detta ska kännas så det är lite svårt att framkalla känslan...fast jag försöker känna mig glad och upprymd! Fast ibland går det sådär...:S

Vem vet vad jag skriver nästa gång?! Ja, alltså...det vet jag ju aldrig från gång till gång men jag tänkte mest på att jag kanske skriver om själva inseminationen nästa gång...;)

Puss & Kram

Typiskt...

Det var fel på den som jag använde ikväll också...nu börjar det faktiskt bli lite panik i kroppen eftersom det imorgon är dag 12 i menscykeln och det är oftast då man har ägglossning...jag får nog kissa i en burk imorgon och köra iväg med en gång och köpa ett nytt paket ägglossningstest...så himla irriterande! :(

Jag mailade till Storkkliniken innan och efterfrågade listan över donatorer. Jag har inte kollat mina mail sen dess så jag vet inte om jag har fått svar, jag får kolla det imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig i mina Lexington-lakan som jag fick i födelsedagspresent av Stina, Malin och Sandra med respektive! Då kan ju resten av året bara bli bra! :)

Puss & Kram

Meeeeeen...:(

Jag lyckades att hålla mig i 4 timmar men det var inte lätt! Efter halva tiden så var jag så kissig så jag höll på att dö men då pratade jag med Louise och när vi la på så lättade det lite...av någon märklig anledning. Men det släppte inte helt. Jag är mest orolig över att jag ska ha det så här varje kväll nu när det är dags att göra testen... I morse var det på det igen. Jag kissade på stickan men sen blev det något fel!!! Fråga mig inte vad men i fönstret som visar sig på själva behållaren kom det upp felmeddelande i alla fall. Det är ju bara dag 11 och ägglossning brukar infinna sig dag 12 eller 13 så jag tror inte att det är hela världen men ändå! Nu måste jag ju vänta i 4 timmar igen innan jag kan kissa nästa gång! Maj Gadd! ;) Ja, ja, det blir nog bra med det...;)

Puss & Kram

RSS 2.0