En liten paus?

Jag har bestämt mig för att hoppa över insemination nu i juli. Det innebär att jag antagligen även kommer att ta en liten paus med bloggen. Även om bloggen handlar om vägen till bebisen så känns det konstigt att bara skriva om vad jag sysslar med om dagarna när det inte alls kommer att handla något om insemination, symptom eller gynbesök. ;) Jag hoppas att ni har överseende med det och att ni återkommer när det är dags igen i augusti!

Tills dess så får ni ha det så bra, ha en underbar sommar och semester (för er som tänker ha det!) och ta hand om er! Jag kommer naturligtvis ändå att fortsätta följa de bloggarna som jag följer nu!

Puss & Kram!

PS Nu fick jag genast lite ångest över att inte skriva på ett tag...;) Jag ska ju till min underbara gynekolog på måndag så något litet inlägg då och då lär det bli ändå. :) Snacka om cliffhanger!! ;)

Mina nerver :(

Det blir ett snabbt och kort inlägg så här på morgonen; nu har jag ont i magen inför mitt beslut att hoppa över en månad...gör jag rätt?! Mina stackars nerver ligger för tillfället utanför kroppen och dallrar. Jag behöver ju inte bestämma mig NU - jag kommer ju inte ha ägglossning förrän tidigast i slutet av nästa vecka så jag har till dess att känna mig för. Det känns lite som om jag fuskar...eller gör någon väldigt, väldigt besviken. I vilket fall som helst så är det ingen trevlig känsla jag ligger inne med för tillfället. Känns de så illa ska jag naturligtvis inte göra det, det förstår jag!! Så därför är det skönt att jag faktiskt inte behöver ta det beslutet riktigt än.

Puss & Kram


Hoppa över?

Såja, jag har precis kommit hem från middag med Alli. När vi hade ätit så kom Åsa och hennes granne, Niklas, ner så vi joinade dem. Vi pratade om allt möjligt men det kom bland annat upp semesterplaner. Jag har inte gjort några som helst planer eftersom jag inte har vetat om jag skulle vara gravid eller om jag måste iväg för att bli inseminerad... I alla fall så tyckte Alli att jag ska komma upp till honom i Stockholm och hälsa på honom. Det tyckte även Åsa och i så fall så hängde hon gärna på... Jag ser ju fest framför mig i Stockholm och det går inte så bra när man är inseminerad! Jag har nämligen nolltolerans när det gäller mig själv - dels veckan innan jag ska insemineras och dels de två veckorna jag väntar på att göra graviditetstestet. Sen diskuterade vi Öland. Öland gäller v 28 - min första semestervecka och antagligen då jag ska bli inseminerad nästa gång. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska hoppa över insemination i juli...inte för att jag ska kunna supa skallen i bitar utan för att det är min semester och det är trevligt att kunna ta ett glas vin eller två. Jag vill ju naturligtvis bara bli gravid så det känns dumt att hoppa över en månad för att jag ska kunna dricka vin...men samtidigt så vill jag hoppa över så att jag ska kunna dricka vin...låter det helt galet?! Egoistiskt på något sätt...tycker jag... Jag kan alltså ha kul utan alkohol!!! Jag känner mig som en dum white trash-tjej med absolut ingenting bakom pannbenet just nu!! Jag är inte det!!! Jag lovar!!! Jag vill bara kunna njuta av min sista semester som barnlös singeltjej... Åh, vad det känns dumt nu när jag skriver ner det men det kändes bra på vägen hem när jag funderade på det. Jag ringde även Lisa och pratade med henne om det och då lät det också som en bra idé. Jag kan ändå åka till gynekologen på måndag och göra vattenundersökningen av mina äggledare eftersom effekten av det håller i sig ett par månader.

Hm, jag kan ju fundera på några dagar till...

Puss & Kram


Telefontid

Såja, nu har jag pratat med min gynekolog. Jag ringde imorse och bokade en telefontid och han ringde precis. Man har då 10% chans varje månad att bli gravid så enligt min gynekolog är det inget konstigt att jag inte har blivit gravid än...tråkigt, men inget konstigt! Han tyckte att vi skulle fortsätta mäta folliklarna för att få mer exakt tid när jag har ägglossning. Jag frågade om vi inte kunde göra en till vattenundersökning av mina äggledare eftersom jag har hört att det kan ge positivt resultat. Han var lite tveksam till det och menade på att det har vi ju redan gjort. Men eftersom jag tycker att det är längesen så fick jag en tid till det på måndag nästa vecka. "Om du så gärna vill göra det", som han uttryckte det. Då passar han samtidigt på att mäta när jag ändå är där.

Där har ni planerna inför nästa insemination! ;) Om en timme cirka ska jag träffa Alli. Vi tänkte sätta oss på Lilla Torg någonstans för lite mat och dryck. Det var längesen nu vi träffades. Det ska bli väldigt trevligt. Alli är en av få karlar i mitt liv som säger vad han tycker till mig utan att bry sig om om jag blir sur eller arg på honom - det är väldigt uppfriskande! ;)

Puss & Kram

Glädjande sms!

Jag fick ett sms från VemVet (som var med i Köpenhamn nu sist) där hon skrev att hennes graviditetstest var positivt! :) Jag kan skriva det här nu eftersom hon har skrivit det på sin egen blogg. Jag kan även helt ärligt säga att jag blev jätteglad när jag läste smset. Det känns väldigt skönt att jag, i min egen förtvivlan över mitt negativa resultat, kan glädjas åt någon annans graviditet. Speciellt med tanke på att vi blev inseminerade nästan samtidigt. Det ska bli väldigt spännande att följa hennes graviditet. :) 

Stort grattis till dig, VemVet!!! :)

Puss & Kram 


Midsommar

Jag har haft en nykter och trevlig midsommarhelg! Det var lite jobbigt att mörka nykterheten dock - men det är jag ganska övertygad om att ingen som inte visste om det märkte! Men jag går alltid och oroar mig för att folk ska vilja smaka mitt vin! Jag vet inte varför för det brukar ingen vilja annars...;) Jag kände lite oro redan på midsommaraftonskväll. Eftersom jag inte kunde förklara varför för de andra så gick jag iväg en liten runda. Jag tyckte att det var onödigt att sitta kvar vid de andra och vara nere...utan att kunna berätta varför. Men i alla fall så kom en av killarna efter mig efter en stund (jag går aldrig iväg så där!!) och frågade vad som hade hänt. Då började jag gråta!! Åh, så störigt!! Helt vanliga PMS! :S Så där stod jag och grät och fick samtidigt säga att jag inte kunde säga varför - är det konstigt att killar tycker att vi tjejer kommer från en annan planet!?!? Men det var ganska skönt att få det ur sig... Jag sov i ungefär 4 timmar den natten. Kvart över 7 gick jag upp och kissade på stickan och fick upp ett streck! Jag satt och väntade på det andra strecket men det kom inte. Jag satt på toalettstolen och kände absolut ingenting!!! :( Så jag gick och la mig igen...jag kunde naturligtvis inte somna om så jag gick ut och satte mig i partytältet. Då kom tårarna! Väääääldigt mycket tårar faktiskt. Hur svårt ska det vara egentligen att bli gravid?! Jag förstår inte!! Jag är naturligtvis jätteglad över att jag är helt frisk men just då hade jag föredragit att veta att där var något fel på mig och att det är därför jag inte blir gravid! Men mina prover har ju visat att jag är helt frisk! Som tur är!!! :)

I alla fall så gick jag in och gjorde mig i ordning och sen smsade jag till Emma och frågade om jag kunde komma hem till dem. Det var inga problem så jag lånade en cykel och cyklade bort till dem. De hade övernattningsgäster så när jag kom dit så var det fullt ös! Det var ganska skönt för då var där inte tid att sitta och tänka. Efter en stund så vaknade Hannes och sen vaknade även Filippa så då fick jag mysa med dem. Nybakade scones och amerikanska pannkakor fick jag till frukost - uuuuunderbart! :) Där var jag i ungefär 2 timmar och sen skulle de köra till Öland på semester.

När jag kom tillbaka till stugan så var jag fortfarande ensam om att vara uppe så jag började plocka undan lite. Efter ett tag så vaknade stugan till liv. Efter (ytterligare lite) frukost så satt jag och Maria i sovrummet och pratade. Jag har full förståelse för att man inte vet vad man ska säga till mig i denna situationen för det vet knappt jag själv! Jag blev jätteledsen när vi satt där och Maria bara satt och höll om mig när jag grät och det var mer än tillräckligt! Det finns liksom inte så mycket att säga... Eller...jag vill ju egentligen att någon ska säga till mig, med 100% säkerhet, att NÄSTA GÅNG går det!! ;) 

På vägen hem stack jag inom mamma och pappa. Mamma och Lisa kom direkt och frågade hur det var med mig. Jag kunde varken krama dem eller stanna kvar speciellt länge eftersom jag då hade börjat gråta och jag var inte säker på om jag hade kunnat sluta. :( Jag åker ofta hem till mamma och pappa och hämtar kraft. När jag mår dåligt så är det alltid skönt att kunna åka hem för där mår jag alltid bra. Men det här är första gången jag någonsin har känt att jag ville hem till min lägenhet och min säng. 

Lite senare på kvällen så kom en tjejkompis över - vi åt pizza och snackade en massa fram till halv 2 på natten. Hon vet inte om detta så det var skönt att inte tänka på det på hela kvällen. 

Jag är fortfarande ledsen men inte alls som igår, som tur är. Ännu en gång så är jag så enormt glad över att jag i grund och botten är en väldigt positiv männsika! Jag kan också bli jättedeppig och det finns tillfällen när jag inte kan se något slut på tunneln men oftast kan jag, även i de mest deppiga situationer, se ljuset och tänka att allt händer på grund av en orsak. Det finns alltid en anledning till att saker och ting inte går som jag vill. Jag kan inte alltid förstå det just då men jag försöker att tänka så. Jag kommer att ringa min gynekolog imorgon och få en telefontid och sen höra med honom vad han tycker att nästa steg är. Jag kommer att fortsätta med inseminationerna - nästa gång går det! :) Jag ska bara hitta en kompatibel dansk! ;)

Puss & Kram


Inte denna gången heller. :(

Testet imorse var negativt! :( Jag blev först helt tom på känslor och sen kom tårarna - i massor!! Jag berättar mer sen. Just nu har jag cyklat från stugan som jag firade midsommarafton i till min syster Emma och hennes familj. Jag ville inte alls vara varken själv eller kvar i stugan. Nu mår jag bättre - jag får ringa till min gynekolog och höra med honom hur han tycker vi ska gå vidare. Bättre lycka nästa gång!

Puss & Kram

Trevlig midsommar!!

Jag tänkte bara gå in här och önska er en riktigt trevlig midsommar!! Nu sticker jag till Ystad för att fira midsommar. Jag har köpt två flaskor rosé som jag ska byta ut mot Fläderblomsdryck med jordgubb! :) Jag kan ju, som jag har berättat förr, hålla låda utan alkohol i kroppen. ;) Men ingen annan ska ju veta det...

Idag har jag haft känningar fram och tillbaka hela dagen i livmodern... På lördag är det dags att testa! Håll tummarna!!

Puss & Kram

Tidig kväll.

Med tanke på min tidiga kväll OCH morgon så tycker jag att jag borde vara supertrött men det är jag inte alls! :) Märkligt. Jag håller på och packar till midsommar. Jag tänkte att jag kunde vara helt klar imorgon efter jobbet och köra med en gång. Mamma vill att jag kommer inom och skriver på griffeltavlorna (till kaféet alltså!) och sen tänkte jag även köra inom och snusa på Filippa och Hannes. De ska till Öland på semester och åker midsommardag. De ska inte vara borta riktigt en vecka men det är ändå alldeles för länge och för långt borta! :S Jag hade i och för sig själv tänkt att åka till Öland några dagar på min semester...

Idag blev det verkligen många inlägg!! De här två sista (ja, jag kommer inte att skriva fler inlägg idag!!) är ju ganska korta...jag gillar att läsa långa inlägg när jag läser andras bloggar men Emma gillar inte alls långa inlägg. Hon föredrar kortare så hon lär gilla min blogg för tillfället. ;) Men jag lär inte skriva så där jättemånga under helgen eftersom jag inte ska vara hemma och jag inte tar någon dator med mig. Ev ett litet mini-inlägg på midsommardag från min iPhone. :)

Puss & Kram

Många inlägg...

...blir det idag! ;) Jag skulle bara berätta att jag har spenderat lite tid med Louise och Vilgot nu och mår mycket bättre! Lite bebismys var precis vad jag behövde. :)

Puss & Kram

In i väggen :(

Jag vaknade imorse och kände mig...inte så himla gravid eftersom jag inte kände av mina menssmärtor men jag mådde ändå bra! Men sen läste jag en blogg och sen var det kört. Hon var så ledsen och så långt nere och jag vet PRECIS hur hon känner sig eftersom jag också har varit där. Nu vill jag absolut inte lägga skuld på någon annan men min positiva energi från igår var som bortblåst! :( Jag gick rakt in i väggen! Eller jag gick inte; jag sprang! :( Mensvärk och finnar!? Jaha, och?! Det har jag ju nästan varenda gång jag ska ha mens!! Sen kom den där känslan i underlivet som jag får när jag ska ha mens; det är jättesvårt att förklara men det sticker, kliar, bränner och så känns det som om underlivet...i brist på andra ord; "öppnar" sig. Öppnar sig för att kunna släppa ut mensen. Jag kan inte förklara det på annat sätt! Men helt plötsligt var jag inte alls gravid. :( Först pratade jag med Åsa och efter det samtalet så mådde jag lite bättre. Sen pratade jag med Josefine och efter samtalet mådde jag mycket bättre. Det är inte så lätt att vara den andra människan i ett sånt här samtal; ingen känner ju min kropp så väl som jag själv gör. Men Josefine kunde förklara för mig varför jag hade blivit så nere och fick mig att tänka i andra banor. Även om jag sedan dess har tänkt positiva tankar så är jag inte tillbaka där jag var igår. Jag tycker att alla kvinnor borde ha EXAKT SAMMA graviditetssymptom!!!!! Inte sånt här jäkla skit som att "alla känner olika"!! :( Jenny C har ju haft tre graviditeter och har känt olika på alla tre!! Hur är det möjligt!!????!! Nu är jag nog inte ledsen längre - nu börjar jag bli arg och frustrerad! Idag har jag enorma menssmärtor. Det är ingen varken molande eller spänd mensvärk idag. Fast jag njuter lite i smyg av att ha ont just nu eftersom det då känns något i alla fall! :S Ingen kan säga något heller just nu för att få mig att må riktigt, riktigt bra...jo, någon kan med 100% säkerhet berätta för mig att jag ÄR gravid! Och det kan ju INGEN säga! AAAAAAARRRRGGHH!!! Jävla skit...

Jag är ledsen för att detta inlägget blev så negativt! :( Jag behövde skriva av mig...jag vet inte om det känns bättre heller...;) Men nu ska jag bege mig ut igen och jobba. Det strular naturligtvis på jobbet också så jag var tvungen att sticka hem och jobba lite hemifrån.

Puss & Kram

Sömn...eller inte!

Igår gick jag och la mig tjugo i tio - av ren tristess! :( Jag var så uttråkad!! Det tar emot att skriva det eftersom jag någonstans har läst att uttråkade människor inte är nyfikna eller kreativa människor...eller något sånt i alla fall. Men igår tror jag inte att jag hade kunnat uppskatta något alls. Det hade nog inte spelat någon som helst roll vad jag hade fått för förslag, jag hade nog inte tyckt att det hade varit roligt ändå. Eftersom jag gick och la mig så tidigt så hade jag önskat att jag nu hade kunnat skriva att jag vaknade helt utsövd - men icke, sa Nicke! En timme efter jag hade lagt mig så vaknade jag av jag fick ett sms och sen tog det ett tag innan jag somnade om. Jag har vaknat till vid ett flertal tillfällen och när klockan var 5 (!!!!) så kom jag på mig själv med att ligga och SJUNGA så då insåg jag att jag var för pigg för att somna om så då tog jag mitt täcke och en kudde och gick och la mig i soffan istället. Eftersom jag gillar att sova på min soffa så trodde jag faktiskt att jag skulle somna om där men det gjorde jag inte! :( Som tur är så har vi det väldigt lugnt på jobbet denna veckan, jag kommer väl att vandra runt som i en koma idag. Det får bli soffan när jag kommer hem istället. ;)

Jag känner ingenting av varken molande eller spänningsmensvärk...än...jag ser fram emot att känna av det dock. Igår kom lite tvivel smygande igen. Men det kunde jag faktiskt snabbt mota bort. Ååååh, det är bara onsdag idag...tiden kryyyyyyyyyper verkligen fram. Jag hade tom kunnat skippa midsommarafton bara för att kunna få göra mitt positiva test IDAG!!! :) 

Nä, nu ska jag borsta tänderna och bege mig hemifrån. Ha en härlig onsdag! Jag ska minsann få mysa lite med Louise och Pluttis idag! <3 På tal om bebismys så somnade Hannes i min famn i söndags! Han är ju i och för sig ingen bebis men det är så himla mysigt!!! Han låg hos sin mamma först men han är ganska tung och jag såg att Emma grimaserade lite så jag frågade honom om han inte skulle komma till moster Anna istället. Då nickade han och kom till mig istället! Det är helt fantastiskt att vara moster och jag älskar verkligen mina systerbarn - hur blir det då att bli mamma!?!? Jag läääääängtar!!!!! :)

Puss & Kram

Det spänner...

Idag känner jag att jag är gravid!! Sen får alla runt omkring som "inte vill ta ut något i förskott" eller "ha inte för höga förhoppningar" säga vad de vill; jag är gravid!!! :) Idag har jag haft mensvärk fast inte en sådan där molande utan det känns mer som om det spänner. Tyvärr så hade jag min kamera i bilen och jag orkade inte gå ner och hämta den men jag var iväg och köpte jättemycket godis innan; 2 dubbelsnickers, 3 fruktmentos och 3 toblerone - för endast 30 kr!!! Jag har inte ens ätit hälften men jag mår redan lite illa...inte för att jag kommer att sluta äta för det! :S Jag är alltså gravid...det känns helt overkligt...jag är väldigt sugen på att göra testet redan nu men det kan ju bli att det inte visar ett skit även om jag nu är gravid eftersom det är så tidigt...så då är det ju helt onödigt.

Nä, nu ska jag göra...så lite som möjligt...jag behöver städa men jag orkar inte. Jag får vila lite först.

Puss & Kram

Jaha...

...då var jag gravid igen! ;) Av någon märklig anledning är all tvivel som bortblåst!! Mycket märkligt men väldigt, väldigt skönt!! :) Det var bara det jag skulle berätta...:)

Puss & Kram

Tvivel...(

Såja, nu kommer tviveln krypande...:( Jag vill bara gråta just nu! :( Idag när jag och Helén satt och lunchade så kände jag den där stickande/killande/brännande känslan i underlivet som jag får när jag ska ha mens. Det kändes bara i 2 sekunder men det spelar ingen roll - det kändes!!! :( Mina plitor i pannan börja försvinna, vilket jag naturligtvis är glad för eftersom jag tycker att de är så himla äckliga men ändå! Sen är jag galet sugen på choklad som i sin tur gör att jag får finnar i resten av ansiktet - dock inga i pannan...:( 

Så, nu har jag fått skriva av mig - nu ska jag återgå till att inte tänka...förutom positiva tankar; jag är gravid, jag är gravid, jag är gravid, jag är gravid, jag är gravid...tja, ni fattar! ;)

Puss & Kram 

Café

Jag är så TRÖTT!!! Jag sitter i min soffa och är helt färdig...jag kommer att stanna kvar här tills det är dags att gå och lägga mig...vilket blir snart. ;) Mamma annonserade denna helgen för första gången för sitt café och det gjorde susen! Kunderna kom dock inte jämnt fördelat på dagen (öppet mellan 11 och 17) utan naturligtvis så kom de mer eller mindre samtidigt. På lördagen var det lite jämnare fördelat och sen var där inte lika mycket folk som på söndagen. Idag hade vi dubbelt så många som igår men nästan alla kom mellan 14 och 15.30 - det var körigt. Mamma sa sen när vi satt och åt att jag hade haft väldigt rosiga kinder. ;) Mamma fixade i köket (med maten), Emma bakade och fixade latte, Lisa fixade med disken och jag stod och tog emot kunderna och deras beställningar; ett vinnande samarbete! :)

Mormor Agnes´Chokladtårta

Mormor Agnes´Chokladtårta som mamma har bakat. Jag har inte smakat den själv, tyvärr, men den fick väldigt mycket beröm av de som åt av den.

Jag har haft så mycket att göra så jag har inte haft tid att tänka och känna efter! :) Det är just nu enbart positivt, måste jag säga. Men det gör också att jag just nu sitter och tänker att "jaha, eftersom jag inte känner något så har ägget inte satt sig heller..." Det är väl märkligt att jag inte bara kan låta det vara!!?!! Emma hade inte heller känt något innan hon hade gjort ett graviditetstest! Men just nu har jag en tendens att bara "lyssna" på dem som har känt en maaaaassa DIREKT!!!! Nu kände jag nog lite mensvärk...:S Jag vet ju inte ens om det är bra eller dåligt så jag vet inte varför jag känner efter!!?? :( En hel vecka kvar!!!

Nä, nu blir det TV och soffa resten av kvällen.

Puss & Kram


"Du är gravid!"

Det blev en dejt med Åsa igår; först satt vi hemma hos henne och pratade men efter 3 timmar så kände vi att vi var hungriga så det blev en runda ner till Lilla Torg. Tyvärr var inte tjejen på Mello som serverade alkoholfri GT förra gången så nu fick jag 7 up i ett vattenglas - det såg ut som en gigantisk GT!!! :( Ingen serverar sådana GT!! Så jag fick lite kommentarer runt det av de andra som också var där...ja, ja, ingen frågade efter smakprov, som tur var. 

Jag har ju berättat om min underbara panna jag ligger inne med för tillfället; den är helt knottrig och det är ÄCKLIGT!! Sen har jag fått 4 plitor som på mitt ena nyckelben som kliar något fruktansvärt! De blir som myggbet; man kliar och och kliar och det går inte att sluta. Till slut så svider det när man kliar men man måste ändå fortsätta klia. Så känns det, jag vet inte vad det är. De sitter väldigt nära varandra så det ser nästan ut som en stor plita. Jag har aldrig haft vare sig värmeutslag eller soleksem men det kan vara något sånt...kanske... Sen igår så låg jag i en mycket konstig vinkel med mitt ben - jag kommer inte att gå in närmre på varför - och efter en stund så kände jag att mitt knä hade somnat!!!!! Det har ALDRIG hänt förr!! En bit nedanför knäet och sen en bit upp på låret - det kändes verkligen superkonstigt. Men i alla fall så berättade jag först för Åsa om pannan och då sa hon; det är för att du är gravid, Anna! Sen visade jag de här plitorna som kliar och sen när vi satt och åt så berättade jag om mitt sovande knä och då sa hon; det är för att du gravid, Anna! För en sekund satt jag och tänkte; wow! Det har jag aldrig hört förr... Sen förstod jag att hon bara skämtade och sa hon; det här är tredje saken nu som du inte har råkat ut för förr (tja, pannan kan ha sett ut så i högstadiet...) och det måste ju bero på att du är gravid...;) Vi fick oss ett härligt skratt i alla fall! :) Det lät så roligt; ditt knä somnade och det beror på att du är gravid...typ...

Det ser ut att vara bra väder för fika! Mamma annonserar för första gången för sitt kafé så nu hoppas vi på anstormning! :)

Puss & Kram
 

Heeeelg!! :)

Nu är det freeeeedag och snart har en hel vecka gått sen inseminationen och det är ju helt sjukt hur långsamt tiden har gått!! Lillasyster Emma sa faktiskt samma sak igår; hon trodde att det var dags för graviditetstestet imorgon. ;) Jag går ju och känner efter för att se om jag kan märka om jag är gravid...men jag går på Louises graviditetssymptom; nada!! Hon kände knappt av att hon var gravid fast de hade varit på ultraljud...så jag tänker att jag har det likadant! :) Sen vet jag ju inte riktigt vad jag ska leta efter...jag har hört att man kan bli extremt kissig men det är jag inte alls och att man kan bli trött men det tycker jag inte heller att jag är...men jag vill inte leta efter information på nätet heller för då kanske jag misströstar istället eftersom jag kanske inte har de symptomen. Jag vet tex inte om det är bra eller dåligt att fortfarande ha flytningar (mina verkar vara borta för denna gången) eller om det är positivt eller negativt att ha mensvärk (jag känner inte direkt av det längre)...tja, jag kan grubbla på i evigheter om detta men jag ska försöka att inte göra det...lättare sagt än gjort! ;)

Jag och Åsa har pratat lite om AW idag men vädret är inte så roligt. :( Men AW kan man ju ha i alla väder! ;) Jag smsade henne för en halvtimme sen men hon har inte hört av sig än...jag hade i och för sig kunnat tänka mig att spendera kvällen på soffan; jag kom inte i säng i tid igår så jag är lite trött. Jag har hunnit med en power nap på soffan men min soffa är så skön så en helkväll på den är faktiskt aldrig fel. ;)

Puss & Kram

Middag - igen! :)

Ikväll är det återigen dags för lite middag ute med tjejkompisar. Det är Vivi, Jenny M och en gemensam tjejkompis till oss som ska träffas. Det ska bli väldigt trevligt. :)

Min panna är fortfarande helt knottrig och jag tycker inte alls att det känns bra. Men jag inbillar mig att det är på grund av hormoner eftersom jag är gravid!! Tjohooo!! :) Tja, det är ju lite tidigt att säga så eftersom jag inte ska göra testet förrän NÄSTA LÖRDAG!! Det är ju huuuuur lång tid kvar som helst! Jag har känt lite mensvärk men det gör jag inte längre...jag vet inte alls om det är bra eller dåligt. Jag har fortfarande flytningar (sorry!!)...jag känner verkligen efter men jag tycker inte att jag känner något alls! Aaaargh!! Det är så frustrerande emellanåt... Jag tror att jag går och köper mig en glass och försöker att släppa tankarna på detta en liten stund.

Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram

Jag glömde att berätta...

...att innan idag så körde jag förbi en McDonalds DT och utanför så kunde man sitta vid några bord och äta. Där satt bland annat en man som var förståndshandikappad och åt helt själv. Det är ju naturligtvis inget konstigt med det - det har jag sett förr! Men skillnaden denna gången var att jag då började tänka på om jag skulle få ett barn med något slags handikapp. Det innebär INTE att jag skulle älska det barnet mindre men livet för mitt barn måste i så fall bli mycket jobbigare...jag började alltså att gråta!!! Jag skämtar inte, tyvärr!! Jag var helt förstörd!!! Så kan man ju naturligtvis inte gå omkring och tänka och det finns ingen som helst anledning att gå omkring och oroa sig för det NU men det bara kom över mig...det varade inte så länge, jag skällde på mig själv högt i bilen och torkade tårarna och sen försökte jag tänka på något annat. Men ibland undrar jag var alla tankar kommer ifrån och VARFÖR?!?!

Puss & Kram

Tjejmiddag

Såja, då kan jag nu berätta att jag igår bjöd på italienska köttbullar i tomatsås och färskpasta! I köttbullarna var där blandfärs, färsk basilik, parmesan och FEM vitlöksklyftor. I såsen var där chilipeppar, FEM vitlöksklyftor, passerade tomater, buljongtärningar, rött vin, salt och socker. Till det serverade jag färskpasta och bröd med olja och balsamico att doppa det i. Jag fick mycket beröm för maten och det var verkligen supergott!!

Italienska köttbullar i tomatsås

Efter maten blev det glass och sen fortsatte vi ut på balkongen. Vi hade vädret med oss så det var riktigt skönt att sitta där ute en stund. Som vanligt är inget förbjudet, pinsamt eller löjligt att prata om!!

Metro Girls!

Idag har jag varit hos Louise och Pluttis (eller Vilgot som han ska heta) och fikat. Han har ökat i vikt, enligt barnmorskan i alla fall ;) men han är fortfarande en liten plutt! Han är så sööööööööt!!!

Pluttis

Han somnade hos mig efter ett tag - jag förstår att man som mamma inte kan gå omkring och bära hela tiden men det är så mysigt!

Pluttis igen

Med denna bilden på mig och Pluttis (som gör en min precis när Louise tar detta fotot) så säger jag trevlig kväll på er!

Puss & Kram


Fågelbo :(

Idag när jag kom hem så hade de jäkla duvorna minsann hunnit bygga ett bo!!! Inte helt klart alltså men grunden var satt och sen hade det nog gått jäkligt snabbt! Så jag fick ju slänga skiten - jag känner mig lite som en sur, gammal kärring som sitter inomhus och tycker att grannbarnen för ett jäkla väsen utanför...men just i detta fallet så får jag vara en surkärring i så fall för jag vill under inga som helst omständigheter ha ett fågelbo full med duvungar på min balkong!!

Maten är på spisen - nu ska det få puttra på svaaaaag värme tills mina gäster kommer runt kl 18. Det var längesen jag var så här nöjd med något som jag ska bjuda på. Jag är ingen gourmet precis. Jag letar efter en man som äääälskar att laga mat! Och mig...;) Alltså inte att tillaga...tja, ni fattar...;)

Puss & Kram

Finnar...igen!

Min panna är full av finnar! Det är inte alls speciellt trevligt. Tur i oturen så är där många men de är små så med smink på syns de inte speciellt mycket. Jag känner de dock när jag tvättar mig och smörjer in ansiktet. Men med tanke på vad jag har ätit den senaste tiden så är det kanske inte så konstigt...jag får helt enkelt skylla mig själv!

Jag provade maten igår och fast det, enl David, blir ännu godare dagen efter så var det jäkligt gott!! Med tanke på hur mycket vitlök jag har i så vet jag inte riktigt hur jag luktar idag...:S Men jag ser fram emot att bjuda på rätten lite senare idag till tjejerna. :)

Nu blir det till att jobbe! :)

Puss & Kram

Meh!! :(

2 saker; förra tisdagen när jag tvättade så lämnade jag kvar ett underlakan i mangeln (ja, jag manglar mina lakan!! Det är uuuuuunderbart att lägga sig i nytvättade manglade lakan!! Det är inte många som gör det men jag gör det och jag står för det!! ;)) över natten. Jag glömde helt bort det sen på morgonen dagen efter. Jag har faktiskt glömt bort det ända tills imorse! Oooops! Men eftersom jag ändå har tvättid nu så gick jag inte ner imorse. Nu kommer jag precis från tvättstugan och gissa vad?! Lakanet är borta!! :( Dels så känner jag att jag får skylla mig själv som har lämnat det där nere en hel vecka men dels så blir jag förbannad eftersom någon har tagit något från tvättstugan som de uppenbarligen inte hade med sig ner!! Jag kommer att lägga en liten lapp - en vänlig lapp utan svordomar och förbannelser! ;) Det är ett kanonlakan också - naturligtvis! Jäkla skit...

Sen är där duvor som försöker bygga bo på min balkong!!! Jag HATAR duvor!!! De är så jäkla äckliga!! I det hörnet där de försöker bygga bo har jag dels satt en sopkvast med tillhörande sopskyffel och dels två olika påsar som jag tänkte skulle flaxa i vinden och skrämma bort dem...men icke, sa Nicke! :( Jag hör ju dem ute på balkongen titt som tätt och när jag kom hem så gick jag ut på balkongen. Eller nej, det gjorde jag inte - jag öppnade bara dörren och då har de försökt bygga bo PÅ påsarna!! Påsarna har de liksom tryckt ner i hörnet och sen försökt bygga vidare. Jag vet inte hur många pinnar och grenar jag har plockat bort därifrån i omgångar - att de inte lär sig?! Men de fortsätter bara - jag kommer dock INTE att ge mig!!! Örk, vad de är äckliga!!! De blir liksom tuffare och tuffare - nu när jag öppnar dörren så flaxar de till och sätter sig på balkongräcket istället och väntar på att jag ska gå in igen och lämna dem i fred! Glöm det!! De ska ICKE bygga bo på min balkong!!

Det var minsann skönt att få skriva av sig! ;) Jag har fått receptet av David nu och ska sticka iväg och handla. Sen ska jag sätta igång med middagen till imorgon. Jag kan tyvärr inte säga vad det är eftersom i alla fall Stina och Sandra är inne och läser bloggen regelbundet...så jag får återkomma med det!

Puss & Kram


Parkhäng

Idag har jag inte gjort speciellt mycket...det blev en liten runda till Kungsparken. Där åt jag glass i stora lass...eller en Piggelin i alla fall...;) Sen la jag mig på en filt och läste ur min bok som jag hade släpat med mig. Jag tycker nästan att det är roligare dock att titta på folk så det blev mest det... När klockan var 17 så bänkade jag mig framför TVn med pizza och en film. Jag vill knappt berätta det - det var fortfarande kanonfint väder ute! Men jag gillar min soffa - oavsett väder! ;)

Jag har en fullspäckad vecka framför mig; imorgon ska jag laga en rätt som jag ska bjuda Malin, Stina och Sandra på på tisdag. Det är Davids recept och enligt honom så blir den bara bättre om man bjuder på den dagen efter den är gjord. Så det ska jag göra imorgon plus att jag har tvättid. Sen på tisdag så kommer då tjejerna. På onsdag har jag och Louise bestämt att vi ska träffas. Det ska bli kul att träffa Pluttis igen och se om han har vuxit så mycket som jag tror att hans mamma tycker att han har gjort...;) Det ska bli väldigt kul att träffa Louise också. Vi har inte haft så jättemycket kontakt sen Pluttis kom - jag klagar absolut inte!! Det är fullt acceptabelt att det tar tid med en liten bebis men jag är inte van vid att inte kunna prata med Louise mer eller mindre precis när jag vill och behöver...så jag ser fram emot onsdag. På torsdag ska jag ut och äta med Jenny, Vivi och en till tjej. Sen är det helg! Phu, jag hoppas att tiden går så fort så att jag inte tänker på att de två veckorna går lååååångsamt! ;)

Det har varit många besökare på bloggen denna helgen - jag blir så himla glad!! :) Jag hoppas att ni alla, som Vivi uttryckte det, "tänker fertila tankar" till mig. ;)

Puss & Kram

En dag i Köpenhamn :)

Nu är jag hemma igen efter en härlig dag i Köpenhamn; solen har strålat ner från en klarblå himmel och det är lika fint i Malmö märkte jag när jag kom hem. Jag tog tåget som var framme lite över 11. Vemvet skulle anlända 11.23 så jag kollade var hennes tåg skulle komma och sen smsade jag henne var jag stod och vad jag hade på mig. ;) Jag har ju bilder på mig på min blogg men det har inte Vemvet så jag fick lita på att hon skulle känna igen mig. :) Jag fick svar tillbaka där hon skrev vad hon hade på sig - det låter som världens date!  Hahaha! När hon väl anlände så började vi dra oss mot StorkKliniken. Vi passade på att luncha på ett pastaställe på vägen - som tur var så var vi hungriga bägge två. Sen var det tid för mig att bli inseminerad. Vemvet följde med upp och som vanligt var det lite försenade så jag kom in en kvart för sent. Då begav sig Vemvet ut igen för att ta ut pengar.

När jag låg där på britsen så sa kvinnan som skulle inseminera mig (att jag aldrig kommer ihåg deras namn alltså!!) till mig att jag hade mycket sekret. Jo, tack, sa jag med en lite äcklad min, jag vet. Men då skrattade hon bara och sa att det är en bra sak i min situation! Sen frågade hon om jag hade opererat min livmoderstapp. Nej, sa jag då. Sen sa hon inte mer!! Så jag var ju naturligtvis tvungen att fråga om det såg konstigt ut. Nej, nej, försäkrade hon mig, den är väldigt röd men då är det på grund av hormonerna och det är bra. Så det var ju bra det! Spermadonatorn denna gången har blåa ögon, ljusbrunt hår, är 183 cm lång, väger 76 kg och jobbar som ljudtekniker (inom film)! Det låter väl bra!? :) Lång och smal i alla fall...

Jag låg kvar en halvtimme och sen gick jag ut och betalade. Vemvet var där då. Hon hade fått tid till kl 14 och det var en halvtimme kvar så vi gick ut en liten runda. Rättare sagt så gick vi till en park i närheten där hon dumpade mig och sen gick tillbaka själv till StorkKliniken. Först satte jag mig på gräset och tittade på folk men efter en stund fick jag grässmak i häcken ;) så jag gick en liten promenad. Jag hamnade lite längre bort på en parkbänk. Där satt jag sen och bara tittade. Det är nyttigt för mig att bara sitta rakt upp och ned! Jag har antingen datorn, TVn eller stereon igång hemma och sitter jag ute så kollar jag nätet på min iPhone. Efter en stund så jag gick jag ytterligare en runda. Det var en gigantisk park! Och där var jättemycket folk! Jag hittade H C Andersen där! ;)

H C Andersen

Sen började jag gå tillbaka där Vemvet hade lämnat mig eftersom jag insåg att det var dags för henne att komma tillbaka. Jag hann faktiskt bara sätta mig ner så såg jag henne komma gående. Vi lämnade parken och började dra oss mot tågstationen. På vägen mötte vi en karneval med musik, sång, dans och allt vad det innebär med en karneval. Vi hittade en uteservering där vi satte oss.

Vemvet

Vi beställde in vars en STOR coca cola!! Hade vi vetat hur stor en stor coca cola var så hade vi nöjt oss med vars en mellan coca cola;

STOR coca cola!!

Sen tog jag tåget hem kvart över 4 och Vemvet tog tåget en kvart senare. Det har varit en supermysig och trevlig dag. Framför allt är jag glad över att jag äntligen har träffat Vemvet. Jag har världens bästa vänner men det är annorlunda att prata med någon som är i samma situation som jag är... Nu väntar världens längsta två veckor! Jag kommer att göra graviditetstesten på midsommardag! Spännande!!

Stort tack för alla lyckönskningar! Både här, via sms och via telefonsamtal! Ni är bäst!!! <3

Puss & Kram

Sällskap till StorkKlinik! :)

Imorgon åker jag inte ensam till Köpenhamn! Eller jo, det gör jag...jag har inget sällskap på resan dit men väl där kommer jag att möta upp min Stockholmsinseminationskompis! Phu, långt ord det där...annars kan jag ju alltid kalla henne Vemvet eftersom det är så hon benämner sig själv när hon bloggar och kommenterar här på min blogg. Det ska bli väldigt trevligt att träffa henne! Så jag sitter just nu och kollar tågtidtabeller. Hon är inne halv 12 så jag tänkte ta ett tåg så jag också är inne då någongång...undrar om hon kommer till Centralstationen? Jo, det borde hon ju göra förresten...

Jag har nästan precis kommit hem från AW. Jag och Helén har turats om att beställa "GT" till mig; antingen ramlösa med citronbit i eller 7up med citronbit i. Vi hamnade på Mello där jag brukar vara med Åsa, Maria och det gänget. Tur i oturen så var där väldigt mycket ny personal så jag fick tag på den tjejen som hade hand om vårt bord och pratade med henne. Jag sa till henne att jag skulle beställa en GT men att jag inte ville dricka sprit och att de andra inte visste om det. Wow, sa hon då, får man säga grattis?! Nja, svarade jag, det är inte riktigt säkert än men jag vill inte chansa. Så hon fixade alkoholfria GT utan att höja på ögonbrynen! Det är fan service det! ;)

Nä, nu kommer jag nog att gå och lägga mig...jag vill vara utvilad till den stora dagen imorgon! ;)

Puss & Kram


Jag har ägglossning!!! :)

Äntligen!!! :) Jag och David lunchade och istället för att ta kaffe/te på stället så körde vi hem till Helén och tog det hos henne istället. När jag kom dit så gick jag raka vägen till toaletten och kissade på testet. Det var positivt!!! Jag blev så himla glad!! Så jag ringde till StorkKliniken och fick en tid imorgon 12.45. :) Alltså, nu jäklar!!! ;) Jag hade egentligen bokat in något imorgon men efter besöket hos gynekologen i tisdags så avbokade jag det inplanerade. Och det var ju en jäkla tur. :) När vi satt hos Helén så kände jag helt plötsligt att jag blev nervös! Det har släppt nu men ändå. Jag har även varit på dåligt humör idag men det är som bortblåst! :)

Håll tummarna nu, kära bloggläsare!!! :) Eller inte nu kanske...12.45 imorgon!! ;)

Puss & Kram


Omslag?

Nej, inget omslag än...de andra gångerna har jag ju haft omslag på testen på kvällen så jag tror att det kommer att komma ikväll. :) Det här är extremt spännande!! ;) Jag kan inte komma ihåg när jag tyckte att det var så här spännande sist att kissa på testen! Eller, de 2 första gångerna var det ju också spännade men sen dess har jag mest tyckt att det har varit jäkligt drygt, men då har jag ju också hållt på i flera dagar. Jag gjorde ett ägglossningstest första gången igår middag och denna gången vet jag att det kommer en glad gubbe på testen idag eller imorgon. :) Då är det en helt annan sak.

Igårkväll var jag på Ingelsta Kalkons butik i Västra Hamnen här i Malmö, de hade VIP-kväll och jag eftersom vi har samarbete med dem så var jag där och berättade lite om vårt företag och historien bakom. Det var kul och det gick jäkligt bra faktiskt. Jag har aldrig haft problem med att prata inför folk...tvärtom faktiskt! Ju mer fokus på mig desto bättre! ;) Hahaha!!

Nu är det dags att bege sig hemifrån - lite jobb innan kvällens AW! Då lär det blir en tripp till StorkKliniken imorgon! Nice!! :)

Puss & Kram

Hjälp!

Min hjärna går på högvarv inför morgondagens ägglossningstester!! ;) Jag går upp halv 7 och då gör jag ju naturligtvis ett test, 4 h senare är klockan halv 11 och då gör jag ett till, yterligare 4 h senare är klockan halv 3 och då hinner jag även göra ett innan vår AW och sen gör jag ett till när jag kommer hem på kvällen. Det låter väl hur bra som helst?! Tja, det här lilla "schemat" fungerar ju bara om jag inte går på toaletten någonstans däremellan och redan där är jag lite "lätt" orolig... När klockan är halv 11 är jag ute på Österlen och var ska jag göra testet då? Stickan måste nämligen ligga plant i ca 3 minuter - det är ändå ganska länge om jag ska sitta på en offentlig toalett och vänta...Emma bor ju i och för sig i Ystad och jag ska även dit så jag funderar på att fråga henne om jag kan låna en nyckel av henne och köra hem och låna deras toalett...men tänk om jag inte är i närheten ändå...aaargh, jag blir knäpp i huvudet!!!! Nu känner jag själv hur jag gör en stor sak av detta...det är ju helt onödigt!! Jag får ringa runt lite idag bland mina vänner och höra om de har några bra idéer. :) Jag ser verkligen fram emot den dagen någon ringer mig och frågar om sådana här saker - då kan jag berätta hur JAG gjorde!! ;) Jag känner ingen, som jag vet, som jag kan ringa och fråga eftersom jag inte känner någon, som jag vet, som håller på med eller har gjort det som jag gör...oooh, avancerad mening...;)

Puss & Kram

Mailsvar

Idag fick jag svar från StorkKliniken. Jag mailde ju dem igår och dels berättade om min äggblåsa och dels frågade jag om jag skulle fortsätta med ägglossningsstickorna. Det tyckte de att jag skulle göra. så nu har jag funderat lite; eftersom jag nu vet att jag kommer att ha ägglossning på antingen fredag eller lördag så kommer jag att göra fler än 2 test om dagen! Nu måste det ju gå minst 4 timmar mellan testen (eftersom man inte ska ha kissat på 4 timmar innan man gör det) så jag kan ju inte göra hur många som helst men i alla fall 3 st...en på morgonen, en till lunch och en på kvällen. Neeeeeej!!! Nu kom jag på att jag ska på AW på fredag!!! Fasiken också...jag kommer alltså att köra en nykter AW med lite hjälp från David, Helén och Josefine men när ska jag då kissa på en sticka? Jag får göra det när jag kommer hem, förresten...ja, det får jag göra! Allt ordnar sig på ett sätt eller ett annat! :)

Puss & Kram

Min lilla follikel

Idag halv 11 var jag hos min gynekolog. Det gick väldigt snabbt! Jag kom dit och anmälde mig i receptionen och fick betala 300 kr. Sen när jag skulle gå och sätta mig i "lilla väntrummet" så kom han gående mot mig så jag hann aldrig sätta mig. Idag har jag klänning på mig så jag tog av mig skor och trosor och sen la jag mig i den underbara gynekologstolen! ;) Han visade och pekade på skärmen; denna gången så kommer ägget från höger sida och just nu är min äggblåsa 16 mm. Sen sa han hur mycket man räknar att den växer per dygn men det kommer inte jag ihåg...men han sa i alla fall att jag kommer att ha ägglossning om 3-4 dagar. När jag frågade om jag ändå skulle göra ägglossningstesten så tittade han lite uppgivet på mig, suckade och sa; tja, vill StorkKliniken att du ska göra det så får du ju göra det...;) När jag sa till honom att man egentligen borde ha gjort det så här istället från början så sa han bara; ja. När jag gick ut därifrån så stod han och höll bägge tummarn medan han sa; nu håller jag tummarna för dig! Men hur gullig är han på en skala?! :) Jag vet att jag upprepar mig lite då och då på denna bloggen men jag är så himla glad att jag har just honom som min gynekolog!!!!! :) Så nu har jag mailat denna informationen till StorkKliniken (tja, kanske inte riktigt allt!) så får vi se vad de säger om det hela.

Fast det åskade, blixtrade och regnade igårkväll så är det fortfarande en tryckande värme - jag har knappt sovit något inatt känns det som. Jag måste sova med täcke på men det var för varmt för det inatt. Så då har jag tagit av mig täcket...men då kan jag ju inte sova så då har jag tagit på mig täcket igen...men jag har ju inte kunnat sova med täcket på eftersom det blev för varmt så då har jag tagit av mig täcket igen...jag tror ni förstår! :S Jag kan inte heller sova med bara påslakan för då blir det för tunt liksom, jag tror att det är lite tyngden i täcket så att säga som jag är ute efter.

Träningsvärken är över för denna gången men den tänker jag fylla på ikväll igen! ;) Jag måste även hinna med att städa eftersom Jenny M kommer på middag imorgon...hon är ju vegetarian och jag vet inte riktigt vad jag ska bjuda på än...men det löser sig alltid! :)

Puss & Kram

Nationaldagen!

Årets nationaldag har jag inte firat alls - tyvärr! :( Det är för dåligt! Det har varit jättefint väder och någonstans firas det ju alltid så det borde inte ha varit speciellt svårt att fira den. Jag är jätteglad för att vara svensk och för att jag bor i detta landet! Det blev uppenbart för mig när jag spenderade ett år i Frankrike efter gymnasiet som au pair. Fast jag har i och för sig varit ute och ätit idag med familjen...men det var för att fira att Lisa nu är utbildad socionom. :) Ja, ja, det får vara så för denna gången. Det är för sent att göra något åt det nu i vilket fall som helst.

Lisa och jag har annars spenderat några timmar med att titta på en engelsk serie vid namn "The only way is Essex" - det är en sk realityshow. Det handlar om några tjejer och killar som är i 20-årsåldern som har det relativt bra ställt och deras festande, relationer och draaaaama! Det är helt sjukt! Det är alltså inte bra så det kan vinna en Emmy men det är bra på ett roligt sätt...jag kan inte riktigt förklara men det går imorgon kl 19.00 på TV11. Se det!!! Inte nog med det - det kommer att gå varje dag nästa vecka! Jag och Lisa har redan börjat säga "Shut up!" åt allt och inget på deras släpiga sätt att säga det. Hysteriskt roligt!  

Det är visst regn och åska på väg in. Det är galet varmt - jag kan omöjligt gå och lägga mig för att sova nu! :( I-landsproblem, jag vet! Men jag måste snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen! Jag undrar så när jag har ägglossning...hade det inte varit för morgondagens besök hos gynekologen så hade jag börjat med mina ägglossningstest idag men det hoppar jag då helt enkelt. Jag återkommer med information! :)

Puss & Kram

Kalaset

Det gick bra med Filippas kalas - det var kanonväder!! Som tur var så blåste det lite, annars hade det varit olidligt! Jag smorde in mig men jag har ändå lyckats få lite för mycket färg på axlarna... Så nu har jag snygga märken efter min klänning. Ja, ja, det är sånt som händer. Mamma och pappa har en åkgräsklippare och pappa har gjort ett litet släp till den. På det släpet fick de åka en liten runda (kalaset var utformat som en skattjakt) och det var nog det mest populära inslaget på hela kalaset. Så när skattjakten var avklarad så fick pappa ta en tur till med tjejerna - det var mycket skratt och illtjut (sådana som bara flickor i olika åldrar kan göra!).

När alla barnen hade åkt hem så packade Emma ihop sin familj och begav sig hemåt. Jag somnade en liten stund i soffan - det tar på krafterna att underhålla barn! Nu har jag, pappa och mamma precis ätit kvällsmat. Pappa åt paj och jag och mamma åt bakad potatis med räkor, creme fraiche och sallad - direkt från Mormor Agnes Café! ;) Pappa skulle jobba lite till (jag vet inte riktigt vad han skulle göra men här finns ju alltid något att göra) och sen ska rigga filmprojektor och stor skärm så vi kan ha lite bio här hemma. Myyyys!! Lisa har hyrt och redan sett Little Fockers. Jag vet inte om den är bra men det är pappa-humor så om inget annat så kan jag och mamma skratta åt att pappa sitter och skrattar i alla fall. ;)

Åsa innan när jag pratade med henne att det skulle bli fint väder imorgon men mamma hade hört att det skulle regna - jag hoppas att Åsa har rätt! Imorgon ska vi även ut och äta för att fira att Lisa har tagit examen. Vi satt och dividerade innan om vart vi ska ta vägen men det blir nog Jakten, om där finns några lediga platser. Det är ett populärt ställe nu på sommaren. Tja, de har bara öppet på sommaren...:S

Puss & Kram

Kalas

Idag ska Filippa ha kalas i Hylteberga för 9 av sina tjejkompisar. Naturligtvis ska moster Anna hjälpa till! :) Även moster Lisa har blivit tillfrågad så jag tror att hon också ska hjälpa till. Eftersom de ska vara utomhus så är vi ganska beroende av fint väder och det är ju inget vi kan klaga på! Solen fortsätter att skina från en klarblå himmel!! Igår blev en lugn kväll i soffan så kl är halv 10 nu men jag är redan klar för avfärd. Jag ska bara lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår.

Det är underbart att vara långledig. Fast jag ser fram emot tisdagen nu...det har inte så mycket med själva jobbet att göra (även om jag älskar mitt jobb!!) utan mest med det faktum att min gynekolog ska berätta för mig när jag har ägglossning nästa gång. Det ska bli intressant och se hur det fungerar liksom... Vi kör väl på en mars-bebis istället då! :)

Puss & Kram

Sooool :)

Det är helt underbart väder idag - solen skiner från en molnfri himmel och jag ligger på min balkong och solar. :) Det är helt vindstilla på min balkong så det blir fruktansvärt varmt...så jag pausar lite...;)

Igår var det träning och idag har jag för jäklig träningsvärk - främst i mina lår men jag tror att det kommer att kännas även i magen så småningom... Efter träningen så träffades vi hemma hos en av tjejerna och åt sushi och drack vin. Det blev ganska mycket vin där hemma och sen fortsatte vi till Fagans och drack ännu mer vin där...jag mår inte så bra idag kan jag berätta! :( Jag brukar inte bli bakfull men idag är en sådan dag när jag har blivit det. Egentligen borde jag äta något men bara tanken på mat får mig att bli ännu mer bakfull...och tanken på vin får mig att vilja kräka! :(

Nä, nu får jag gå ut i solen en stund till...vi får väl se hur länge jag står ut denna gången. ;)

Puss & Kram

Pluttis.

Igår var jag förresten och hälsade på Pluttis! Jag glömde min kamera :( så jag har tyvärr ingen bild på honom att erbjuda. Men han var så liten, så liten, så liten! <3 Och naturligtvis söööööt som få! :) Jag åkte dit vid lunchtid så jag hade pasta från Di Penco med mig till mig och Louise - mums! Pluttis var lite knorrig, Louise trodde att han hade lite magknip, och ville inte alls ligga i sin vagn. Så han låg hos mig och somnade! Hur mysigt som helst! Och eftersom han är så liten så blev det aldrig tungt heller. Hans mamma försökte intala mig (eller sig själv) att han hade tagit sig lite - "hans lår ser lite större ut..." Aaaaaaaw, de små kycklinglåren! ;) Jag bara tittade på henne och så började hon själv skratta lite; ja, jag kanske ser vad jag själv vill se...kanske det, Louise! ;) Gosig var han i alla fall och jag längtar redan tills jag får träffa honom igen!

Idag är det premiär för Mormor Agnes Café! Det har inte blivit någon marknadsföring och det är nog tur i oturen; där är lite kvar att göra och något är fel med varmvattnet så vi kan inte använda den nya, fina kaffemaskinen! :( Så denna helgen blir det bryggkaffe för hela slanten! Och te och kalla drycker såsom coca, fanta etc för de som inte dricker kaffe. Jag har startat en Facebook-sida också men än så länge har vi inte så många som gillar sidan - men det kommer! Vi öppnar kl 11 idag så nu har vi 2,5 h på oss att fixa och dona - pappa håller på med rampen upp till dörren tex. Så just nu kan man inte komma in i caféet utan att gå in genom personaldörren och det är ju inte riktigt meningen...;)

Puss & Kram

Examen!

Idag tar min lillasyster Lisa examen! Så nu är hon utbildad socionom och hon tänker sticka till London till hösten och jobba...kul för henne...;Så jag, mamma och pappa har precis varit i kyrkan - de hade avslutningen där. Jag har aldrig varit i S:t Johannes kyrka här i Malmö men den var väldigt fin och välbevarad. Egentligen skulle vi ha gått på restaurang ikväll men det blir inget med det idag. Kaféet öppnar ju imorgon så det får läggas lite krut på det istället. Men det verkar som om det blir middag någonstans på måndag istället. Det är ju Sveriges Nationaldag och röd dag då så vi är lediga allihopa - även mamma och pappa! ;)

Jag mailde förresten StorkKliniken och berättade att min gynekolog inte ville att jag skulle ta hormoner utan att jag ska dit på tisdag. Jag fick svar på det där de skrev att det var jättebra att min gynekolog räknar ut när jag ska ha ägglossning nästa gång så det var ju skönt att de har den inställningen.

Nä, lite reseräkningen på det och sen får jag packa om väskan och sen köra till Hylteberga. Det lär bli en sen kväll...och sen imorgon hoppas jag att vi får fullt upp! :)

Puss & Kram

RSS 2.0