I´m back!

Jag kom hem igår, jag var väl hemma vid halv 6-tiden på kvällen. Så trött jag är!! Det var ju värre igår men jag är fortfarande jättetrött. Det känns som om jag kommer att vara trött resten av veckan! :S Men mässan var supertrevlig! :) Tyvärr fick vi leverantörer inte se något av Åland eftersom det var mässa hela dagen vi var där men det var trevligt ändå. Mycket festande...

Innan jag begav mig så ringde jag Åsa och frågade om vi inte skulle ta en AW på fredag eftersom jag inte kommer att bli inseminerade denna månaden. Inte för att jag kommer att dricka en jäkla massa nu men jag har inte varit på AW på jäääättelänge!! Just nu känns det inte alls lockande men det hinner nog ändra sig...;)

Nästa vecka är det påsk! Måndagkväll åker vi på konferens, onsdagkväll åker vi hem och då sticker jag direkt till Junior på middag, Skärtorsdag har jag erbjudit mig att hjälpa några kompisar att flytta, Påskafton är det middag hos David och Lina, Påskdagen fyller lillasyster Lisa 30 år och hon vill att vi går ut äter hela familjen och Annandag påsk är det släktmiddag med mammas sida...phu! Sen pratade jag med Vivi innan idag och hon bad mig hålla Långfredagen öppen för ev middag hemma hos dem då! Fast jag gillar att ha och göra så egentligen tycker jag inte att det är så himla jobbigt! ;)

Nu tänkte jag sätta mig vid datorn och kolla lite mail som har inkommit nu de två dagarna jag inte har kunnat kolla dem. Hoppas att där inte är för många mail jag ska svara på...;)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja, men då vet iaf du vad du ska göra i påsk. Här är det lite mindre planerat och det trivs jag med ;) Det känns att jag är nära min examen nu för helt plötsligt har jag gått och blivit jätteseg och jättetrött... Aja, inte långt kvar nu!

2011-04-13 @ 21:47:11
URL: http://soclisa.blogg.se/
Postat av: Vemvet

Tja, bra att det var bra =)



Jag får inte uppdateringar om dig längre i min "blogg-feed". Det är jättekonstigt... Måste gå in i bloggen för att se om du skrivit något. Undrar varför?

2011-04-14 @ 11:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0