Slut på semestern!

Jamen, då kör vi väl igen! ;) Idag har jag fått mens vilket innebär att jag nästa fredag tänker sätta igång med de underbara ägglossningstesten...:S Måndagen därpå tänker jag även köra inom min härlige gynekolog och kolla om han har tid att kolla när det är dags för ägglossning. Nu ser jag verkligen fram emot nästa insemination. :) Hela min kropp skrek bara NEEEEEJ!! förra månaden så det var helt rätt att inte göra det då. Men nu känns det helt annorlunda. Som tur är! De två sista månaderna har jag haft en mellanblödning vid dag 19 - mycket märkligt! Det har jag aldrig haft förr. Jag vet inte vad det beror på...jag får nog höra med Dr Ottenståhl helt enkelt. 

Semestern är slut - jag började jobba för 2 v sen men då började vi med konferens och det är ganska skönt att börja med det. Det är jobbigt med konferens eftersom det är mycket information som ska tryckas in på kort tid men det är ändå skönt att börja med det... Så nu vet jag i alla fall vad jag ska göra de närmsta veckorna. ;) 

Jag har saknat min blogg...det handlar ju inte hela tiden om inseminationerna eftersom jag, trots allt, "bara" inseminerar mig en gång i månaden men det är skönt att skriva av sig. Nu berättar jag inte allt som händer i mitt liv här men ändå ganska mycket... Nu blir det ju att mitt liv kretsar väldigt mycket runt min kropp och allt som händer med den och det har jag märkt av nu under sommaren - jag har släppt det helt och hållet och det har varit superskönt!! En välbehövlig paus! Men nu är det dags igen. Fast nu hade jag ju tänkt bli gravid nästa gång så sen går det över till att handla om min graviditet...i 9 månader! Oj, vad jag ska berätta och älta och känna efter och ni kommer att vara så trötta på mig! ;) Hahahaha! Men jag ser på besökarstatistiken att där är några i alla fall som också har saknat min blogg...;)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: vemvet

Jaaaa! Jag har saknat din blogg! Mina favvoblogg-kompis! Se nu till att bli ordentligt på smällen så vi kan följas åt! Då kan vi trötta ut varandra med gravidprat =)

2011-08-22 @ 15:51:10
Postat av: Anna

Hahahaha! <3 Okej då! ;)

2011-08-22 @ 16:39:51
Postat av: Lisa

Efter allt snack om ägglossningstest så ser jag verkligen framemot lite snack om själva graviditeten!

2011-08-24 @ 22:14:06
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0