Valet är gjort.

Det finns vissa val här i livet som jag egentligen skulle vilja att någon annan gör åt mig. Jag är medveten om att det inte fungerar så här i livet men ibland hade det varit skönt att få slippa välja och sen ta konsekvenserna av det. Imorse när jag skulle ta ägglossningstestet så såg jag att jag bara hade ett kvar...och det fungerade inte! Det har, tyvärr, hänt förr men aldrig när jag bara har haft ett kvar. StorkKliniken vill kunna veta när det "slog om" så att säga men eftersom jag inte vet om jag har ägglossning nu eller inte så blir ju det lite svårt...i detta läget just nu så känns det faktiskt som om någon annan har gjort valet åt mig...det blir ingen insemination i augusti heller. Oooooo, det sög till i magen faktiskt när jag skrev det... Tja, varför skulle livet vara lätt - det ger ju ingen spänning! ;)

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Dina

Det kanske var ödet. Men med konferensen och att du nyss kommit tillbaka från semestern så kanske det är bra att du får en lugn start på jobbveckan.

2011-08-08 @ 10:07:28
URL: http://dinasthlm.blogspot.com/
Postat av: vemvet

Ibland är det skönt när nåt annat bestämmer =) Njut en månad till nu och sedan nya tag i september. En liten juni-bebis är ju inte helt fel. Fråga mig! Jag är själv junibarn.



Kram!

2011-08-08 @ 14:51:41
Postat av: Lisa

Ja, det lät verkligen som ödet. Så då fick ju lite hjälp på traven med det beslutet :)

2011-08-24 @ 22:09:22
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0