Lucia

Det onda som jag kände igår morse gick över betydligt snabbare än vad det gjorde förra gången! :) Jag har en känsla av att det lite berodde på att jag inte spände mig... Däremot så vaknade jag inatt av att jag hade ont igen. Fast inte på samma sätt. Jag förstår att det växer därinne men jag gillar inte riktigt att det gör ont. :(

Jag har letat efter en baddräkt för gravida! Jag såg det i en tidning och tänkte "vilken superbra idé!" Men det var det visst inte eftersom jag har letat som en gaaalning och ändå inte hittat någon som säljer det. Jag har ju då tänkt mig vattengympa för gravida och även att börja simma. Det ingår nämligen i mitt gymkort och då kan man ju lika gärna utnyttja det. Jag har bara trekantsbikini så att säga och jag kan bara föreställa mig hur vulgärt det kommer att se ut sen när brösten växer! Så det vill jag inte använda. Sen förstår jag att det man mycket väl kan simma i bikini men, som sagt, det vill inte jag i de bikini som jag äger för tillfället. Idag var jag i alla fall i Ystad och gick in i en butik som säljer underkläder. De hade inte heller baddräkt för gravida men kvinnan undrade om jag inte bara kunde använda bikini... Så jag förklarade mitt dilemma för henne. Men då sa hon att när hon hade varit gravid så hade hon haft en vanlig bikini med lite bredare byxor (typ hipsters) som hon bara hade satt nedanför magen. Så jag povade en och den satt bra! Så den köpte jag!! Så efter nyår tänkte jag komma igång med simningen - jag tänker dock INTE att ha det som ett nyårslöfte!! ;)

När jag ändå var i Ystad så stack jag inom Snuggles och åt världens godaste pastasallad med kyckling!! Nu tänker ni; hur god kan en pastasallad med kyckling vara egentligen?! Jag tänkte samma sak när Lisa höjde den till skyarna. Jag kan inte förklara vad det är för, som Lina säger som äger stället, det är inget speciellt i den. Men den är så jäkla god!! Skulle jag nu få någon craving så skulle jag vilja ha den som det!! Fast det är ju lite dumt kanske med tanke på att jag bor i Malmö och Snuggles ligger i Ystad...man skulle kanske kunna be om hemkörning? ;) Lina är dotter till ett par, Karin och Göran, som är bästa vänner med mina föräldrar. De är som en andra familj, vi har åkt på semestrar tillsammans när vi var små (våra föräldrar gör det fortfarande!), vi har firat julafton ihopa och vi firar ALLTID juldagen tillsammans. Det här är människor som jag har känt mer eller mindre hela mitt liv. Lina kom fram när jag stod i kön för att beställa mat och gav mig en stor kram, hon hade precis fått reda på min graviditet. Sen satt hon med mig under nästan hela min lunch så vi fick pratat ordentligt om hela proceduren. Ja, Karin satt också med! :) Fast inte lika länge...;) 

Igår var det Luciafirande med Filippa och hennes skola;

Jag, Lisa, Emma och Hannes i väntan på Luciatåget    Luciatåget    Filippa som Lucia

Tänk när Pölsan ska gå Lucia!! Det satt jag och tänkte på igår och sen bölade jag. Idag satt jag och tänkte på namn och vilka släktnamn jag vill ha med och sen bölade jag. Jag har nog gråtit varje dag i två veckor nu - jag börjar bli en aaaaning trött på det. Jag behöver varken känna mig glad eller ledsen - jag gråter ändå! Jag har konstant tårläckage...;)  

Ikväll ska jag träffa VemVet i Lund. Vi bestämde oss för att gå ut och äta och vi ska träffas vid ca 18. Det blir nog någon sorts pasta - det kan jag äta med god aptit. Värre är det med friterat kött, tai-mat och kryddstarkt. Jag är i normala fall inte alls speciellt kräsen så jag känner mig väldigt klen och gnällig för tillfället. Men så får det vara!

Idag är jag inne på min femte kräkfria dag!! Håll tummarna för att det håller i sig!!! :)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: vemvet

Hehe, jag tänkte preeeecis samma sak när jag såg ett litet luciatåg i morse med lågstadiebarn! Vart nog också lite tårögd faktiskt =)

2011-12-13 @ 17:26:30
Postat av: Emma

Vilken super bild på Filippa. Men jag skulle ju inte varit med. Skriv om texten och meddela alla att jag var sjuk... ;)

2011-12-14 @ 00:05:14
Postat av: Lisa

Ja, de var väldigt duktiga. Tog i för kung och fosterland om man säger så. Synd att det inte blev något för Hannes :(.

2011-12-14 @ 10:46:19
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0