Neeeeeej...:(

Jag bjöd över mig själv till en kompis på te (istället för att ta tag i städningen här hemma...) nu ikväll. Hon känner inte till om min planerade bebis. Jag gick i alla fall på toaletten när jag var där och såg då att mensen är på gång...:( Inte så mycket men det spelar ju ingen roll - får jag mens så innebär det att jag inte är gravid. :( Det var nog tur att jag var där för då blev det inte att jag satt och funderade så mycket på det. Jag skickade dock iväg ett sms i smyg till de flesta av dem som känner till det och fick, naturligtvis, jättefin respons! Tack - ni är underbara! Det är klart att jag är ledsen men än så länge så kändes det värre förra gången. Fast det kan ju komma imorgon när jag har gjort graviditetstestet...hoppet är ju det sista som överger en så det kan ju vara så att jag, undermedvetet, hoppas att testet ska vara positivt imorgon...aaaarhg, jag VILLE ju vara gravid! Hur jäkla svårt kan det vara?! Men imorgon ska jag ringa min gynekolog och prata med dem där ang blodprov och allt vad det nu var som skulle göras...det innebär att jag antagligen kommer att få äta hormoner. Tänk om jag får tvillingar!!! Maj Gadd, det går ju inte...

Hm, jag känner att det är gråt på väg men det vill liksom inte riktigt komma fram...mycket märkligt med tanke på hur blödig jag är annars! ;) Jag kan i och för sig tycka att det är skönt att gråta, då släpps det liksom loss så himla mycket men jag orkar inte gråta nu. Jag vill inte gråta heller för den delen. Nä, jag skiter i det helt enkelt! ;)

Det blir en liten rad imorgon bitti igen efter testet. Även om jag redan nu vet vad det kommer att visa så kommer jag ändå att skriva lite. Typ; jo minsann, det var negativt! ;)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Vemvet

Nej, nej, nej! Ingen mens ju!



Jag håller iaf fortfarande tummarna(!!!!), men jag förstår hur du känner dig =(



Får se när du uppdaterat!

2011-03-24 @ 08:05:09
Postat av: Lisa

Jag svarade faktiskt inte på det sms:et men det var för att om jag gjorde det så kändes som att jag hade gett upp och jag var inte riktigt redo att göra det då... Bara så att du vet!

2011-03-28 @ 21:46:01
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0