Årets första utomhusrunda. :)

Idag har jag minsann tagit årets första joggingrunda utomhus! :) Jag gick en kilometer som uppvärmning och sen joggade jag fyra kilometer. Jag hade nog faktiskt kunnat jogga lite till men jag hade redan bestämt mig för vilken runda jag skulle ta så det blev bara det. Jag har ju joggat på löpband men det är helt annat än att jogga utomhus. Det är jobbigt på olika sätt tycker jag...att jogga på löpband är mentalt jobbigt eftersom man inte kommer någonvart och att jogga utomhus är fysiskt jobbigare eftersom det direkt är plant...idag sken solen ner från en klarblå himmel och det är ju fantastiskt men att jogga i strålande solsken är ganska svettigt och sen blåste det...fast det var ganska skönt faktiskt eftersom det blev så jäkla varmt i solen. ;) Jag stretchade ordenligt men jag känner en träningsvärk på väg...:S Den får jag träna bort imorgon när det är dags för vår andra gruppträning med kompisarna! :)

De ringde precis från EON - en supertrevlig kvinna berättad för mig att jag inte har gjort något aktivt val när det gäller min elräkning...jag har valt EON, räcker inte det?! Alla dessa val - jag kan bli knäpp i huvudet på det! Jag undrar ibland hur mycket jag går miste om i form av pengar pga av alla val jag INTE har gjort...än...:S Jag valde i alla fall rörlig taxa som jag kan binda när jag vill...om jag vill...jag hade ju inte tänkt bo här så länge till. Fast det vet man ju inte hur länge till det blir ändå.

Nu när jag har börjat med ÄL-testen så börjar även "problemet" med min urinblåsa. ;) Man ska ju inte ha kissat på 4 timmar innan man kissar på stickan och 4 timmar i min värld med min urinblåsa är mycket!! Det är ju inget jag har tänkt på innan men det är fasiken mental terror!! Jag kissade tex för 20 min sen och jag hade lätt kunnat gå på toletten igen...jag får försöka undvika dricka så mycket. Men det blir ju lätt så när man har tränat...

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: vemvet

Hehe... Hur ska det gå när du är höggravid då? Kissa var femte minut?



Måste också testa att ge mig ut i spåret snart... Även om jag egentligen, verkligen inte tycker om att springa. Men man får ju vara utomhus, och det gillar jag när det är soligt och varmt

2011-05-10 @ 07:05:01
Postat av: Lisa

Usch ja, ingen hit att springa i solsken. Det är nice att vara ute och springa när det är härligt väder ute men är det gassande sol så blir det för jävligt. Jag får nog också ta tag i mitt springade snart. Blev lite inspirerad när jag läste här!

2011-05-12 @ 16:53:30
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0