Snyggjeans!

Idag har jag på mig mina snyggjeans!! Jag vet inte riktigt vad som har hänt...jag har försökt äta nyttigare men jag äter fortfarande mycket godis - jag äääälskar smågodis!!! I och för sig har jag kommit igång ganska bra med träningen (även om det just denna veckan ser ut att bara bli en gång...) men jag både väger och mäter mig en gång i veckan och där märks ingen större skillnad men ändå så passar mina snyggjeans!! Ja, alltså jag är ju bara glad för det. Lite förvånad men mest glad! :)

Ikväll är det återigen dags för middag och mys med Stina, Sandra och Malin. Förra gången fick Malin visa upp deras nya boende och nu är det dags för Stina att visa upp deras nya! Det ska bli väldigt spännande. :)

Imorgon är det fredag!! Tjohooo!! Det blir till att hjälpa till hemma hos mamma och pappa igen och sen på lördag så är det ju då, återigen, fest! Jag vet att jag festar mycket - det är ju naturligvis självvalt - men jag visste faktiskt inte i vilken omsträckning innan jag började med mina inseminationer. Helt plötsligt när jag måste hålla mig nykter och göra det hemligt så inser jag hur mycket fester jag går på! Hur många AW det blir med mina vänner! Hyr mycket besök det blir på Lilla Torg! Så många middagar jag är bjudna på! Kan någon förstå varför jag har hållt fast vid mitt underbara singelliv så här länge?! ;)

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: vemvet

Haha, dagens i-landsproblem =) Njut i stora drag!

2011-05-19 @ 20:53:15
Postat av: Lisa

Jag hade gått ner 1hg denna vecka :D Fast jag är bara glad att det inte var på andra hållet. Fy f*n vad vi äter mycket skit nu när vi håller på med bygget. Ångesten kommer smygande varje gång man ställer sig på vågen... Men det blir ju väldigt mycket "träning" också. Det är väl det som har gjort atr jag inte hade gått upp!

2011-05-23 @ 16:12:33
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0