Fyll gärna i min lilla lista!!!!

Ååååååååååååhhh!! :( För ett tag sen så berättade David för mig att hans syster skulle sälja en bilbarnstol så jag ringde henne. De ville ha 250 kr för den och jag skulle bara kolla om den funkade att sätta fast på min barnvagn. Efter ett tag kom jag på att för 250 kr så känns det som det kvittar! Så för en månad sen ringde jag till hennes mobil och pratade in på hennes mobilsvar att jag var intresserad av bilbarnstolen och ev även spjälsängen. Den sängen skulle jag i så fall placera hemma hos mamma och pappa. Idag satt jag och tänkte skriva ner vad det är jag har och vad det är jag behöver införskaffa mig. När jag kom till att skriva ner bilbarnstolen så ringde jag Davids syster för att dubbelkolla - vi har ju inte pratats vid sen vi kom överrens om att jag skulle fundera på det. Hon svarade och berättade att de hade sålt stolen eftersom jag inte hade hört av mig. När jag då sa att jag hade pratat in på hennes mobilsvar för en månad sen så sa hon bara att då hade de redan sålt den! :( Hör man inte av sig då?!?!?! Jag höll på att slänga luren i örat på henne!! Jag försökte verkligen behärska mig men hon har nog ändå hört på min röst att jag blev både förvånad och besviken. Sen berättade hon att de fortfarande hade kvar spjälsängen. Så jag fick fråga vad de ville ha för den med de hade inte kommit på något pris så jag bad dem återkomma när de hade kommit fram till något pris. Sen la vi på och jag fick ringa till först mamma och sen till Emma för att gnälla av mig! Sjukt frustrerande!! Jag har ju trott att det var mer eller mindre klart med bilbarnstolen!! :(

Jaha, så här ser listan ut över vad jag har:

Vagn - underlakan till den.
Spjälsäng - skydd, madrass, madrasskydd och massa lakan!
Täcke att ha på golvet som Pölsan kan ligga på och filosofera...
Skötbord - som jag ska få av Jenny men som fortfarande är hemma hos dem.
Bärsele - även den har Jenny...
Kläder att ha med till BB + en liten söt mössa
Nappflaskor
2 amningsbehåar

Det jag vet att jag behöver är:

Bilbarnstol (!!!!!!!!!)
Skötväska
Bröstpump

Fyll gärna i, mammor!! (Naturligtvis får gärna ni andra icke-mammor också fylla i om ni ser något jag behöver!!!) Sen behövs ju även blöjor, våtservetter, sådana där kräktrasor/axelskydd, nappar, en speciell diskborste för nappflaskor...jag undrar hur lång den här listan kan bli...men som sagt; fyll gärna i!!!

Puss & Kram 
 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Liten diskmaskin!

2012-04-15 @ 18:45:28
URL: http://soclisa.blogg.se/
Postat av: Bambis mamma

Kolla om du kan hyra en bilbarnstol vettja :) Jag hyrde på babyproffsen, de hade både med och utan bas. 600 resp 1100 kr. Väl värt. Köper du begagnat be att få kolla kvitto så du vet hur gammal den är, de är tydligen inte krocksäkra efter en viss ålder.



sån där plastad frotte, jag använde det i sängen den första tiden, det var så mycket bröstmjölk och kräks och blöjorna läckte och hej och hå. Liten varning att det blev lite varmt i sängen dock.



Tänkte skriva bärsjal, men du får barn i sommar, kanske lite för varmt. Annars var det fantastiskt.



Ilägg i bh:n, laxermedel, puritansalva till brösvårtorna, och köp hem såna amningstutor till brösten ifall amningen skulle vara besvärlig i början, jag använde dem första månaden och sen löste det sig - du kanske kan slänga dem direkt sen, men skönt att ha hemma.



Jag hade inte överlevt utan min gamla babysitter jag köpte för 30 spänn p åen loppis. B var missnöjd med att ligga platt på golvet men när han satt i den kunde han sitta och pilla på babygymet en stund medan jag duschade/diskade/etc. Men en sån gammal med svung i :)

2012-04-15 @ 21:04:02
URL: http://bambismamma.worpress.com
Postat av: Anna

TACK!! Härligt med utförliga listor!! :) Tack för hjälpen.

2012-04-15 @ 22:40:26
URL: http://annasingelmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0