Raggarsträng!

Jag har ju glömt att berätta om min raggarsträng!! ;) Jag upptäckte den i helgen; jag stod framför spegeln efter mitt morgonbad. Det var egentligen för att se om jag hade fått bristningar men jag hittade inga! :) Däremot hittade jag en raggarsträng! Det går en mörk sträng från blygdbenet upp till naveln... Marre berättade att det finns kvinnor där den fortsätter upp över naveln också men det gör den, som tur är, inte på mig! Men det är icke snyggt i vilket fall som helst!

Igår när jag kom hem från Vivis föräldrar så mådde jag lite illa. Jag tänkte att det nog var som jag var trött så jag gick helt enkelt och la mig - men ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle kräka! :( Imorse när jag höll på och göra mig i ordning så kom illamåendet över mig igen. Jag kräktes inte och jag tror inte att det var nära heller men ändå! Sen har jag inte känt något mer illamående.

Däremot hände en annan sak idag...jag tror att jag har berättat om det innan. Helt plötsligt fick jag - och det kom verkligen från INGENSTANS - prickar för ögonen! Så som det känns när man antingen har tittat mot solen eller blivit fotograferad med blixt. Det satt mest på höger öga - sjukt obehagligt!! Det satt väl i ca en timme...som tur var så kom det när det var dags för lunch så jag satt mest ner hela tiden men det är ingen trevlig känsla. Speciellt som jag inte vet varför jag får det...

Idag blev det date med Lie och Anna efter jobbet. Vi satt på en uteservering i solen! :) När vi skildes åt så ringde jag Marre och bjöd in mig på en kopp te. Det blev lite snack om förlossningen och smärtlindring. Marre hade smärtlindring till Alva men inte till Vincent - hon andades sig igenom hans förlossning. Det är det BM på vattengympan försöker få fram också - hur VIKTIGT det är att andas rätt. Jag måste verkligen lyssna på den avslappningsskivan vi har fått!!

Imorgon är det sista delen i "förberedelsekuresen" - det ska dels handla om amning och dels om samlivet efteråt... Amningen är jag ju intresserad av...;)

Puss & Kram



Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag tyckte ändå att din raggarsträng var väldigt diskret... men det kanske ändras... Fast som vi pratade om i lördags så försvinner den ju faktiskt igen!

2012-04-24 @ 07:47:36
URL: http://soclisa.blogg.se/
Postat av: Sofie N

Ha ha, hade oxå raggarsträng denna graviditeten, men ingen när jag väntade Tilde. Så jag inbillade mig att det var för att jag väntade en kille som jag fick lite extra hår..:/

Det där med blixtar framför ögonen ska du nog kolla upp om det fortsätter, det kan va ett tecken på havandeskapsförgiftning. Vill inte skrämma dig men om det fortsätter kan du ju nämna det på mvc. Själv fick jag högt blodtryck så de trodde att jag hade hav.förgiftning men det hade jag inte! Konstiga grejor man utsätts för när man är gravid..:)

2012-04-24 @ 15:43:08
Postat av: Anna

Och Marre fick bara raggarsträngen när hon väntade sin dotter - INTE sin son! :) Jaha, då kan man inte gå efter det som ett "vetenskapligt" tecken heller...;)



Jag ska till BM nästa vecka så jag får nog säga till henne då - kanon att du sa till, Sofie, för det hade jag inte tänkt på annars! Tack!!

2012-04-24 @ 20:47:52
URL: http://annasingelmamma.blogg.se/
Postat av: Åsa

Du har inte fått huvudvärk efter du sett stjärnorna. Jag brukar få såna auror innan ett migränanfall ibland. Men som ngn skrev tidigare är det nog bra att nämna för bm, huvudvärk är väl också ett tecken på havandeskaps förgiftning. Kram

2012-04-24 @ 22:44:46
Postat av: Vemvet

Ja, var uppmärksam så du inte håller på att få havandeskapsförgiftning. Illamående och stjärnor kan ju bero på mycket, men också HF. Får du ont i huvudet eller i övre delen av buken så ring BM på en gång.



Jag fick också rand, men så svag att den inte syntes fören efter förlossningen då magen drog ihop sig =)



Kram!

2012-04-25 @ 16:59:02
URL: http://hurdetkanbli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0