Bebisflytt...

Jag har märkt de två senaste dagarna att sparkarna har flyttat på sig. Innan har sparkarna bara känts längst nere - UNDER naveln. Däremot har jag nu känt av sparkar OVANFÖR naveln! :) Naturligtvis blir ju Pölsan större och större så det är ju fullt naturligt men jag måste säga att jag har sett fram emot att få sparkarna längre upp. Jag tycker fortfarande att det känns obehagligt med sparkarna så långt under naveln som de, för det mesta, är nu.

Ikväll blev det middag hos Vivi och barnen. Andy var i Egypten med jobbet så honom träffade jag inte. Men det var, som vanligt, hur mysigt och trevligt som helst. Imorgon ska jag till Marre och barnen. Det känns som om det var jättelänge sen...nu var jag ju i och för sig där i lördags efter min promenad...men det var längesen jag var där på middag! ;)

Mycket "debatter" om monarkins vara eller icke vara har det blivit idag - pga födseln av en liten, liten prinsessa! Löjligt, tycker jag som är rojalist! ;)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag satt och blev arg av alla dumma kommentarer på facebook. Visst, lätt för mig att säga eftersom jag är royalist men jag förstår inte hur det kan komma så mycket hat av att en bebis föds. Kan vi inte bara får njuta av iaf denna dagen och tänka på att det kommit en liten bebis.

2012-02-23 @ 22:49:24
URL: http://soclisa.blogg.se/
Postat av: Vemvet

ja du, nu börjar hen bli riktigt stor!!!



Kraam!

2012-02-24 @ 03:20:35
URL: http://hurdetkanbli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0