Magen v 25 (24+3)

Minsann så kom jag ihåg att ta foto på magen imorse så håll till godo! ;)

Magen 24+3, från sidan
Här har vi då magen från sidan...

Magen 24+3, framifrån
...och första bilden på magen framifrån.

Jag tycker att magen är gigantisk men den var "värre" igår. Den hade visst hunnit "lägga sig" lite till idag...;) Jag vägde mig även imorse; nu har jag gått upp 8,6 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maj Gadd!!! Det är jag INTE nöjd med, kan jag berätta. Fast faktiskt så sa Stina en sak idag; jag räknar min viktuppgång från den dagen jag inseminerades men andra räknar från när de blev inskrivna...fast hur många kilo kan det slå på EGENTLIGEN?! Jag har i alla fall gått upp 8,6 kg på 23 v!! Kommer det ut en liten plutt på 2500 g så blir jag galen! ;) 15 v kvar och det är visst nu man går upp som mest i vikt...jodå, det här kan ju bli hur kul som helst...

Inatt sov jag bättre!! Jag vaknade till men jag låg inte vaken hur länge som helst på grund av ryggont i alla fall så visst gör det skillnad när jag tänker på hur jag går! Idag kan jag nog ha slarvat - mest för att jag glömmer bort det.

Ikväll kom Maria och Patricia över på liten spontan ostbrickekväll. Supertrevligt! :) De där spontansammankomsterna (!) brukar vara väldigt trevliga.

Jag har fått tvätta och städa idag. Så jag ska ner och hämta upp den sista tvätten som har fått hänga kvar och sen blir det nog sängen. Inte för att jag är speciellt trött...utan mest för att klockan snart är 23.00. Jag tar disken från kvällens spontansammankomst ;) imorgon minsann.

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Vemvet

Minsann! En fin liten mage!



Kram!

2012-02-17 @ 08:16:38
Postat av: Lisa

Ah, du har ju typ en personlig tränare, oro dig inte för vikten! Det känns som det har hänt väldigt mycket med magen nu på kort tid. Nu känns det som att det är en riktigt bebismage :)

2012-02-18 @ 00:17:06
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0