Work out!

Minsann - det blev träning idag också. På onsdag är det dags för träning med Lie igen - de andra började förra veckan men då var ju jag på konferens så jag kunde inte. Men jag ser verkligen fram emot och längtar efter onsdagsträningen!! :)

Pölsan OCH livmodern är på tillväxt!! Idag har jag haft typ mensvärk fram och tillbaka hela dagen. Det är inte alls skönt...men jag får trösta mig med med att det naturligtvis är kanon att det växer där inne! ;) Sen har jag gråtit lite idag...jag undrar om jag är på väg in i en sådan härlig gråt-period igen som jag var inne i för ett tag sen...:S

Idag går jag in i v 22 och imorgon ska jag på mitt andra besök till min BM. Eftersom hon glömde att väga mig och jag inte visste att det skulle göras så tänkte jag väga mig imorgon igen och se hur mycket jag väger. Jag har inte riktigt koll på vad som ska göras imorgon...jag vet att jag ska ta med lappen som jag fick på ultraljudet i alla fall. Och att jag kommer att få ett "intyg" av BM som jag ska skicka vidare till...Försäkringskassan? Tja, hon berättar väl för mig hur och vad jag ska göra...hoppas jag! ;)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja, det är tur att det finns andra människor som har koll på försäkringskassan och allt annat mög som man måste ha koll på!

2012-01-23 @ 19:19:12
URL: http://soclisa.blogg.se/
Postat av: vemvet

Ja, den där "mensvärken" kommer och går hela tiden. Men det är bra att du försöker se det positivt =)



Japp, moderskapsintyg... Som ska till försäkringskassan =)



Vecka 22! Crazy vad fort det går!



Kraam!

2012-01-23 @ 20:18:30
URL: http://hurdetkanbli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0