Nya skor

Vilket väder vi har idag!! Min bil har visat att det har varit 18 grader idag - 18 grader!!?!! =) Det är helt fantastiskt!! Nu måste jag byta jacka - jag har varit vääääldigt varm idag i min vinterjacka... Även om det skulle bli kallare så är det ändå för varmt med den nu.

Mina fötter har ju svullnat. Inget jag märker av direkt förutom när jag ska ta på mig skorna. Jag har nu enbart 2 par skor jag kan använda. Dels mina Converse och dels ett par svarta lågskor. Mina converse funkar ju bra men de svarta skorna är ett rent under att jag har kvar. Jag trodde faktiskt att jag slängde dem efter förra sommaren - nu är jag ju jäkligt glad att jag inte gjorde det men de är inte så snygga så jag vill ändå ha andra. Så jag var på Deichmann en runda. Kvalitén är väl sådär - mycket syntet...men det spelar ingen större roll, bara de håller så länge jag är gravid...och ev en stund till...

Nya skor

De är väl inte så pjåkiga?! Ev är de svarta lite för platta så att säga, lite klack hade inte skadat men det fanns inga snygga som passade med klack...

Sen har jag även besökt Cura Apoteket. Halsbrännan blir värre, tyvärr, så nu kände jag att det var dags att införskaffa lite hjälp mot det. Jag hade en sådan tur att jag fick hjälp av en gravid kvinna (anställd alltså!!) som dessutom redan hade barn sedan innan. Det finns ju några stycken att välja mellan - om man säger så... Jag valde de som hon tyckte var "mintigast":

Mot halsbrännan

Så jag ska ge mig på dem redan ikväll. Jag har nämligen haft halsbränna de senaste kvällarna, speciellt när det är dags att gå och lägga sig. Det kommer även när jag anstränger mig så jag får ta imorgon också när det är dags för träning med Team eLIEt. Det blir min sista träning med dem på ett tag för nästa vecka börjar jag på Rund & Sunds vattengympa för gravida!

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjusiga skor. Vattengympa skulle jag också vilja pröva när jag är gravid :)

2012-03-27 @ 19:59:04
Postat av: Vemvet

Haha, vilket namn på vattengympastället =)



Skorna ser perfa ut. De svullna fötterna försvinner någon vecka efter förlossningen. Så också nästtäppan och alla andra vattenrelaterade problem =)

2012-03-28 @ 19:03:39
URL: http://hurdetkanbli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0