Svullna fötter idag...

Idag har jag, återigen, haft en sådan där dag på jobbet där fötterna och ryggen har fått jobba alldeles för mycket. Fast idag fick jag hjälp av en av mina finfina kollegor så det kunde ha varit betydligt värre! När jag kom hem så la jag mig med benen högt som somnade. En timme sov jag och när jag vaknade så mådde fötterna mycket, mycket bättre!! :) Även ryggen faktiskt...

Ikväll är det premiär för uteserveringarna på Lilla Torg! Jag sa till Åsa att jag skulle se hur mina fötter mådde först innan jag bestämde mig. Men som det ser ut så kan det nog bli en liten, liten runda för min del. Inte för att det är speciellt vårigt ute just nu...men, men, är det vårpremiär så är det! ;)

Jag glömde att berätta att jag igår ringde till en tjej som också väntar barn, hon och hennes sambo är bekantas bekanta till mig. Fast jag vet inte riktigt varför vi inte umgås mer för vi kommer verkligen superbra överrens! De ska i alla fall ha den 20 juni så vi är ju ungefär lika långt gångna. Det ska bli skönt att ha någon som jag redan känner och tycker om som också kommer att vara mammaledig när jag är det. Hon berättade i alla fall att hon kommer att bli den första kvinnan som dör av halsbränna!! Och när jag frågade henne om hon var mycket trött så svarade hon; tänker på du att vi ska ha AW och dricka vin så får vi börja halv 11 för kvart över sex sover jag! ;)

Jag vägde mig imorse; nu har jag gått upp 11,3 kg! Fast nu har jag börjat vänja mig vid den här viktuppgången. Det är fortfarande inte roligt men jag har förlikat mig med tanken. Lie har ju även lovat att ta sig an mig efter förlossningen. Jag ska köpa ett 15 timmars-program...eller hur man säger; 15 timmar PT (personlig tränare) fördelat per timmar så en timme per gång... Lie ska alltså se till att jag tränar 15 timmar. Som vi planerar nu så kommer det att bli i Pildammsparken här i Malmö och Pölsan kommer naturligtvis att vara med. Det är väl inte lönt att planera för mycket...men eftersom jag kommer att få den snällaste bebisen som någonsin funnits så lär det ju inte bli några problem! ;)

Jag pratade med mamma innan; Hannes är där eftersom han har feber. De hade bakat fastlagsbullar. Mamma mmsade bilder på det; först stod han i bara byxor och han mjölade bakbordet som en galning eftersom degen inte skulle fastna i bordet. Sen fick jag en bild på honom när han står och bakar naken!! Han fick ju mjöl på sina byxor så det gick inte...kids! <3 Jag fick även prata med honom. Jag blir lika glad varje gång jag pratar med honom...det var likadant när Filippa var liten. De vill så gärna prata i telefon i en viss ålder men man förstår inte riktigt allt de säger...;) Alma vill också gärna prata i telefon när jag pratar med Vivi...sötisar!

Nä, dags att sticka ner till tvättstugan och hänga upp den sista maskinen tvätt!

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Vemvet

Jag kan tipsa om att det kan vara bra med en back-up-plan för träningen =) Typ en barnvakt. För även pölsan kan ha en dålig dag och skrika hela timmen, eller vägra vagnen eller nåt =) Men jag hoppas du har rätt och Pölsan blir världens smidigaste bebis. Det önskar jag ALLA singelföräldrar.

2012-03-16 @ 11:13:13
URL: http://hurdetkanbli.blogspot.com
Postat av: Lisa

Du kan iaf inte vara lika trött som henne med tanke på hur länge du orkar vara uppe. Det har ju nästan vänt med graviditeten för dig tycker jag som annars upplever dig som en ganska(?) trött människa. Jag däremot, har gått från nattmänniska till att bli trött vid nio snåret, NOT FUN!

2012-03-18 @ 16:36:19
URL: http://soclisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0